eur/usd den short yapar, 1.2881'e de alıs yazıp , ben uyumaya gıder...
Herkese ıyı geceler...
Printable View
eur/usd den short yapar, 1.2881'e de alıs yazıp , ben uyumaya gıder...
Herkese ıyı geceler...
[B]Stimulus will lead to 'disaster,' Republican warns-cnn[/B]
Cumhuriyetci senator stimulus paketinin felaktete yol acacagini soylemis bugunku gorusmelerde.
[QUOTE=Astatin;82470]Gözün kör olmasın VOBIX:D:D Geceyarısı laf sokayım diyosun ama historiyi zayıf tutmuşsun..O düşük belli FK dan 3 kez bahsettim..biri VOBUSD de ikisi VOB30 da...VOBUSD deki çatır çatır tuttu..VOBUSD dekinin birisi tuttu, öbürünün nefesi kısa kaldı..Sen bana 2/3 tutturan bir sistem bul önce:D:D laf sokma işine sonra bakarsın.boks.[/QUOTE]
Yok yawf laf sokmak değil eğer fincan oluşumunda gapler varsa hedefe gidecek diye çok beklemeyin demek istedim.
35400 ü geçersekk iyice güzelleşir son tepe 38250e gidebilirz :) negüzel bir boga olmuşum böyle inatlaşmamak gerek shortları vericez kafalarına ama daha değil heralde
futures eksi açıldı
[QUOTE=VOBiX;82476]futures eksi açıldı[/QUOTE]
yenn 94.60a giderken -3-5 puanın lafı olmaz :)
[quote=furkan;82477]yenn 94.60a giderken -3-5 puanın lafı olmaz :)[/quote]
yen 110'lara ralli yaptigi gunler dow 10000'in altini test ediyordu ilk defa.:p.
surekli ayni yonde korelasyon arama.
[QUOTE=VOBiX;82474]Yok yawf laf sokmak değil eğer fincan oluşumunda gapler varsa hedefe gidecek diye çok beklemeyin demek istedim.[/QUOTE]
fincan kulpta gaplar olmaz katılıyorum..
EURUSD longların 3/4 ü 1.2982 den 28 pips kar ile kapatılmıştır :) Hexa
[URL="http://finance.yahoo.com/q?s=YMH09.CBT"][COLOR=#0000ff]YMH09.CBT[/COLOR][/URL]Mini Dow Jones Indus.-$5 Mar 09[B]8,209.00[/B] 6:20pm ET[IMG]http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/us/fi/03rd/down_r.gif[/IMG] [B]45.00[/B] [B](0.55%)[/B]
[B]Treasury says Geithner to outline financial stability plan in speech at 11 a.m. EST on Tuesday.[/B]
banka plani tam olarak Amerika saati ile sabah 11'de aciklanacakmis.
[quote=nunu;82483][B]Treasury says Geithner to outline financial stability plan in speech at 11 a.m. EST on Tuesday.[/B]
banka plani tam olarak Amerika saati ile sabah 11'de aciklanacakmis.[/quote]
Bizdede salı akşamı saat 6 ya denk geliyor sanırım