[quote=sentinus;82512]Açılış ilginç oldu. Ağalar shortda olsalardı temiz 1000 puan aşağı açardı. Ellerini belli ettiler böylece. Hep bana hep bana olmaz ki ama.[/quote]
Catedral ağanın Cuma dan belliydi zaten eli:..:
Printable View
[quote=sentinus;82512]Açılış ilginç oldu. Ağalar shortda olsalardı temiz 1000 puan aşağı açardı. Ellerini belli ettiler böylece. Hep bana hep bana olmaz ki ama.[/quote]
Catedral ağanın Cuma dan belliydi zaten eli:..:
[QUOTE=selçuklu;82511]şelale şelale şelale ...[/QUOTE]
aldayız lo.....
sen neye göre kısasın hala anlamadım...
sat verirse bende kısalırım....ama şimdi alda
büyük para terse gelmemek için canla başla dowu yukarı çekmeye çalışıyor,ne dersiniz?
[quote=dream;82518]büyük para terse gelmemek için canla başla dowu yukarı çekmeye çalışıyor,ne dersiniz?[/quote]
Yorumunuz da durumunuz gibi gizemli ve komplo-dor.:D
[QUOTE=mbm;82517]aldayız lo.....
sen neye göre kısasın hala anlamadım...
sat verirse bende kısalırım....ama şimdi alda[/QUOTE]
34675 shortcover ve uzun ... ralli ralli ralli ..
VOBUSD 1/4 kısa
35400 kırmadan rahat yok uzunlara 35400üzerii açmam bile ekranı
[QUOTE=dream;82518]büyük para terse gelmemek için canla başla dowu yukarı çekmeye çalışıyor,ne dersiniz?[/QUOTE]
Katılıyorum. Nikkei kapanınca FDAX açılana kadar arada boşluk var oyun oynamaya müsait. Geceleri ve sabaha karşı işlem hacmi iyice düşüyor gündüze göre.
Günaydın arkadaşlar, Astatincim Dolar/Ytl garip hareketler yapıyor kaça düşer en fazla bugün? Yahu hep Astatin cevap veriyor zaman ayırıyor yok mu günlük dolar tahmini olan başka :D
EDIT: Astatin inanmıyorum dolar spot 1.617 olduğu anda mı kısaldın?O zaman daha düşüş bekliyorsun bugün? :D
34,800 kısa:)
ahanda plans grafiği .. ralli ralli ralli ...
[quote=jerfin;82525]34,800 kısa:)[/quote]
bir kumarcı daha :)
(Bu arada cırcır saniye sektirmiyo, farkındaysan:..:)