35.125'den sazan da (uzunları kapatır ve) kısa kervanına katılır.
Printable View
35.125'den sazan da (uzunları kapatır ve) kısa kervanına katılır.
USDYTL de kısa ve VOB30 da gösterge mahiyetinde cüzi long.. (PS: USDYTL sistem cuma günü çoook uzun bir ardan sonra sat verdi -günlükte-)
(KOZAA da %4 ile yeni sahiplerine devredilmiş spot defteri kapatılmıştır..talcid siz fondotensiz :))
35225 üzeri tekrar long olmak üzere 35175 uzunlar verildi
[QUOTE=enorton;82542]Hala benim gibi inatla kısa da bekleyen var mı? Herkes boğa olmuş gibi gözüküyor...[/QUOTE]
Ben de boğa oldum, ralli ralli :D
35150 bir miktar kısa 35250 stop
yokmu şöyle oldu böyle oldu haber var maber var yukardan satmak için matmak için diyen?
74xx ile başlayan B yükseliş içindeyiz. B ler sabır gerektirir. 6 hafta oldu B yükselişin B düşüşünün bittiğinin teyidini arıyoruz. hala almadık. esas bitince long olacağız. bitiş yeri sp 900, dow 8500. (B nin C yükselişinin teyidi olacak bizim için)
aksinde 6 haftaya artı olarak 1-2 hafta arası yatay dalgalanma devam edecektir. kritik tarihimiz 18 şubat (-1, +1).
altın için ralli süreci içinde bulunduğumuz noktadan %7-10 arası satış gelecektir. (düzeltme) (al fırsatı olacaktır)
sevgiler.
dax 4596 destek kırarsa vob 34700 ler gündeme gelebilir kanımca
dow ve dax da grafikler aşağıyı gösteriyor.. bizdeki bu anlamsız güç niye...
hayddeeee...%0.5 gevşedi endeksi şimdi kısacıların tacşz mesajları çıksın meydane
cuma günü 34900 den uzun kapatmıştım..sistem hala al da..uygun bir yerden tekrar trene binmek lazım..ama nereden..
citi 3000 kısa olmadan durmayacak gibi şuanda 1650 kısa
[quote=jerfin;82560]dow ve dax da grafikler aşağıyı gösteriyor.. bizdeki bu anlamsız güç niye...[/quote]
Şöyle tamamlayayım ve bulandıryım soruyu..DJ ve DAX aşağıyı gösterirken, burası 1 kaplan gücündeyse, DJ ve DAX toparlarsa burası kaç kaplan gücünde olur..:..::..: yanıt belirsiz: belki 10 kaplan belki koala