Neee ? 5 dklıklarda OBO mu :eek:
Ne OBOsu kardeşim sabah sabah? Ne güzel pati çekiyoruz işte .dng
Printable View
Neee ? 5 dklıklarda OBO mu :eek:
Ne OBOsu kardeşim sabah sabah? Ne güzel pati çekiyoruz işte .dng
Sistem LONG-TUT devam ediyor. Vadelide 61.8% düzeltme seviyesi 35.350de o nedenle biraz kasıyorlar sanırım.
[QUOTE=Astatin;82564]Şöyle tamamlayayım ve bulandıryım soruyu..DJ ve DAX aşağıyı gösterirken, burası 1 kaplan gücündeyse, DJ ve DAX toparlarsa burası kaç kaplan gücünde olur..:..::..: yanıt belirsiz: belki 10 kaplan belki koala[/QUOTE]
kafaları allak bullak etmeyi başardılar, yön duygumuzu kaybettik..:) 34,900 altına inmediği sürece uzun, 34,900 altı kısa.. başka yapacak birşey yok..:)
[B]Soru :[/B] Rampada pati çeken araca ne olur?
[B]Cevap :[/B] Kürşat Tüzmen gelmezse gerisin geriye gider.
citi 2000 kısa oldu acaba 34900 kademesini verir mi
[quote=VOBiX;82568][B]Soru :[/B] Rampada pati çeken araca ne olur?
[B]Cevap :[/B] Kürşat Tüzmen gelmezse gerisin geriye gider.[/quote]
peli Rampa da "Rampi" çeken yatırımcıya ne denir
Sn. Sazan,
Bugün Dolunay günü. Bu dolunayda trendin tam ortasinda olacaktik yanlis anlamadiysam. Bu durumda yükselisin devamini mi beklemek lazim?
Tesekkürler...
catiiii kısalarla devam mı yoksa al-sata mı girdin ben gibi..:)
Jelibon Gold ile ilgili öngörülerini bekliyoruz foruma pek uğramıyorsun :) Altın bugün gevşeme sinyalleri veriyor. Astatincim sarumanı fazla kışkırtma yazık kalbi var ihtiyarın :D Dolar kısaları ne zaman kapatacaksın haber ver lütfen :)
herkese merhabalar. bol kazançlar dilerim.
[QUOTE=VOBiX;82376]26,400den 39,450ye de ayıların %50lik hain bir tuzağı olmuştu zaten. Selim ışıklar ilk defa teyidi gelmese de borsalrda AL sinyalllerinin gelmeye başladığından bahsediyor.
32,500e düşerken PY terste kaldı diyenelre aşağıdaki benzetmeyi yapmıştım :
Fakat nedense ben de bu yükselişe inanmadığım için ölü ya da güçsüz olduğuna inanlardanmıyım diye düşünemeye başladım. [COLOR="Red"][B]Küredeki son duman bulutlarına göre açılış 35,050 civarı olur ama 35,200ü geçemez.[/B][/COLOR][/QUOTE]
[QUOTE=hilm;82378]Sn VOBİX siz bildiğim kadar sistem ile hareket ediyorsunuz. Bu durumda sistemlerinizin geleceğinimi okuyorsunuzki 35.200 ü geçemez diyorsunuz.
Borsada her zaman aşağı ve yukarı mümkündür.
35.200 ü geçebilirde geçemeyebilirde....[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;82382]Sistemlerin gelceğini okumak değil bu piyasadaki borsa ile koreleli diğer göstergelerin yorumlanması diyelim. [COLOR="Blue"][B]35,200 geçemez dediğim açılıiş naındaki hareket yani 35,200 üstünde bir açılış beklemiyorum demek istedim.[/B][/COLOR] Bu güniçinde 35,200 üzerine çıkılmayacak anlamına gelmiyor.
Şöyle söyleyeyim 8177daki bir fdow 34,900 fiyatının içindedir. Pazartesi sabahki fdowa bu gözle bakmak gerekecektir.[/QUOTE]
Açılışta geçemediğimiz 35,200ü şimdiye kadar güniçinde 35,225i görerek anlık olarak bir defa geçmiş görünüyoruz. Henüz bir krıılım yok. - Koreleli Askerler - .kom
[QUOTE=Astatin;82570]peli Rampa da "Rampi" çeken yatırımcıya ne denir[/QUOTE]
Git bir çekici çağır denir.
PeLL-inn e ne oldu hiç görünmüyor?