-
[QUOTE=jerfin;82605]tüm ayular boğa mı olmuşş.. tehlike tehlikee:eek:[/QUOTE]
Yooo, ben hala kısadayım jerfin:)))
Fakat dayanamadım ralli ralliye benzesin diye bide ben ralli bağırarak destekliyim dedim o kadar:..:, karşı tarafa coşkuyu veriyorum anlayacağın.dng
-
[QUOTE=bull market;82608]Yooo, ben hala kısadayım jerfin:)))
Fakat dayanamadım ralli ralliye benzesin diye bide ben ralli bağırarak destekliyim dedim o kadar:..:, karşı tarafa coşkuyu veriyorum anlayacağın.dng[/QUOTE]
panik yaptım bir an.:..:.kısacıların hepsi ölmemiş daha bu iyi..:)
-
[quote=jerfin;82609]panik yaptım bir an.:..:.kısacıların hepsi ölmemiş daha bu iyi..:)[/quote]
Kati de kısadır :) ama bu kadar boga hayra alamet değil tabi..gerççi biz bunu 34200 lerdede dedik ama :)
-
[QUOTE=Astatin;82610]Kati de kısadır :) ama bu kadar boga hayra alamet değil tabi..gerççi biz bunu 34200 lerdede dedik ama :)[/QUOTE]
yok, cati de ben gibi 100 puana al-sat yapıyordur gırgırına..:..:
-
[QUOTE=VOBiX;82598]35,200 üzerini ilk ciddi test edişimiz.[/QUOTE]
Onu da beceremediler .kom
-
pozlar ne herkes yazsın pozunu bilelim .. ona göre hareket edelim .brv .brv ...
ben uzun .. ralli ralli ralli ...
-
[QUOTE=selçuklu;82613]pozlar ne herkes yazsın pozunu bilelim .. ona göre hareket edelim .brv .brv ...
ben uzun .. ralli ralli ralli ...[/QUOTE]
ne ayuyum, ne boğa... özümü kaybetmiş şekilde dolanıyorum ortalıkta..:..:
-
Ben kısa ralli:)
Şahsen, ralli beklentisi oluşabilmesi için, spot 30 için 37553 tepesi aşılmalıdır derim ben, orası aşılırsa ralli olur derim, ama oraya kadar uyuzluk rallisi yaparsada kısadan vazgeçmem, yada en fazla al sat yaparım, saygılar..
-
[quote=bull market;82615]Ben kısa ralli:)
Şahsen, ralli beklentisi oluşabilmesi için, spot 30 için 37553 tepesi aşılmalıdır derim ben, orası aşılırsa ralli olur derim, ama oraya kadar uyuzluk rallisi yaparsada kısadan vazgeçmem, yada en fazla al sat yaparım, saygılar..[/quote]
avatardaki ayı pek bi besili pek göbekli..o göbeği inceltsek diyorum biraz
-
vadeli 15 dk .. uyumsuzluk var .. önce aşağı gelmesi lazım .. sonra ralli ralli ralli .. ..aşağı gelrken sistem sat verirse kısalacağım o zaman ralli ralli ralli olmasın .. şelale şelale şelale .. olsun .. :D
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/adsizddd0a.jpg[/img][/url]
-
SEREN I, şişman kadın mal mı yediriyor?
-
35150 flat 34600 bekliyorum