[QUOTE=selçuklu;82636]höfffff sıkıldım .. olsunda ne olursa olsun ralli şelale farketmez .. .[/QUOTE]
kopacazz yuukarıı az kaldıı :)
Printable View
[QUOTE=selçuklu;82636]höfffff sıkıldım .. olsunda ne olursa olsun ralli şelale farketmez .. .[/QUOTE]
kopacazz yuukarıı az kaldıı :)
[quote=furkan;82637]kopacazz yuukarıı az kaldıı :)[/quote]
benim spottaki senet az önce 3 kademe ilerledi .lelele
[QUOTE=poyraz;82631]Merhaba Arkadaşlar,
Elime "Yusuf Sarı'nın" "Borsada sistemli teknik analiz" ve "Borsada göstergelerle teknik analiz" (Eğer yazılmasında sakınca varsa kusura bakmayın ve gereğini yapın, sadece bilgi alabilmek için belirttim) kitapları geçti.
Okuyan var mıdır?(özellikle buradaki kitap kurdu olan arkadaşlara soruyorum)
Varsa dikate almaya değer midir?:)
Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.:)))
Şimdiden Teşekkürler...
Saygılar...[/QUOTE]
Okumanın öğrenmenin yaşı sınırı yoktur fakat kitabın yazarı vefat etti. Bildiğim kadarıyla da o kitaplar 2000 yılından öncesine ait olduğu için güncel değildir. Çünkü Teknik Anlizciler Yusuf Sarı'yı pir kabul eder. Ardından Ali Perşembenin Teknik Analiz mi dedin, hadi canıms ende isimli 4 ciltlik kitabı çıktı ama ilk cildi piyasada yok. Yaşar Erdinçin yine en az 10 yıllık yatırımcı ve teknik analiz sorgulanıyor kitapalrı var. Neticede okumaktan öğrenmekten zarar gelmez. Bilmediğiniz bir şey bile öğrneseniz sizin için iyidir.
[quote=bonnie;82634]adını verdiğiniz kitabı okumadım ama yazınızdan sanki [COLOR=red]"sakıncalı"[/COLOR] olduğu anlamını çıkartıyorum.
[B]Kafanızın çalıştığı neyin doğru neyin hatalı olduğuna kendiniz karar verebildiğiniz sürece kitap okumanın sakıncası olmaz.[/B][/quote]
İlginize teşekkür ederim sayın bonnie.
Farkına varmadan "sakıncalı" iması verdiysem yanlışlıkla olmuştur.
Öyle bir şey demek istemedim.
Henüz okumadım çünkü.
Sormamın amacı ; piyasada o kadar çok kitap var ki konuyla ilgili, bazıları gerçekten yararlanabileceğimiz kitaplar, bazıları ise laf kalabalığı.
Benim öğrenmek istediğim bunun zaman ayırmaya değecek bir kitap olup olmadığıdır.
bu boğa iyiymiş .. :D
[IMG]http://news.bbc.co.uk/nol/shared/spl/hi/pop_ups/07/uk_enl_1196858879/img/1.jpg[/IMG]
saatlik bir gostergem sat konumuna gecti 15:00 da belli olacak bu barda gunun en yuksegını gorup dusmemız gerekıyor bu gostergeye gore
Motor su kaynatacak böyle giderse lastikler aşınmaya devam ediyor. Bu arada EFG uzunalrı tabana yayıyor.
[QUOTE=selçuklu;82643]bu boğa iyiymiş .. :D[/QUOTE] Amcam da baya cesurmuş. Boyundan büyük boğanın yanında sırıtyor.
[QUOTE=selçuklu;82643]bu boğa iyiymiş .. :D
[IMG]http://news.bbc.co.uk/nol/shared/spl/hi/pop_ups/07/uk_enl_1196858879/img/1.jpg[/IMG][/QUOTE]
bu boganın karşısında durulmaz...
vay ayuların haline..........:D
boğa varda koşmuyooo öyle bakıyo ayı bekliyo gelirse kovalayacak
1.2960 eurusd longlar kapanır..aşağıdan mutlaka yerine konmak niyetiyle beklenir (nalet olsun programlanan ama iptal edilen toplantılara..topnatı deyu deyu USDYTL şortlarımıza ucuza vermişiz...HEXA duyuyınmu benii
DAX endeksi sıkışıyor bir tarafa kıracak