15 dakıkalık sistem görüntüsü...son bar kapı gibi sat..indikatör dersen negatif uyumsuzluklar ganii..ama yine de flat kaldım..neden mi? iki kere kaymaklı fıstıklı gap sonrası flat kalma refleksi diyebiliriz:..: gönlüm kısacılardan yana
Printable View
15 dakıkalık sistem görüntüsü...son bar kapı gibi sat..indikatör dersen negatif uyumsuzluklar ganii..ama yine de flat kaldım..neden mi? iki kere kaymaklı fıstıklı gap sonrası flat kalma refleksi diyebiliriz:..: gönlüm kısacılardan yana
[QUOTE=SEYYAH;82757]dow 8.400 leri görebilir ama kaçtan kapanır ALLAH bilir.forumdan bilen tombala ile bilir :..:[/QUOTE]
biz de tombaladan bakıp söylüyoruz zaten. HGadi güniçi yüksek düşük bir şekilde analiz edilir de kapanış tombaladan oluyor.
[quote=berdush;82762]off cok sikildim yaw....cidden dow un bu hareketlerinden fln gina geldi...her veri bir oncekinden daha kotu...biz acilirken yapiyor numarasini sonra yukari....nereye kadar derler ADAMA ama dow adam degil ki....her sekil selale yapacan dow amca ama once beni deli edicen sanirim[/quote]
türkçe q klavye daha iyi sanki:..:
[quote=VOBiX;82764]biz de tombaladan bakıp söylüyoruz zaten. HGadi güniçi yüksek düşük bir şekilde analiz edilir de kapanış tombaladan oluyor.[/quote]
aaa vobix sen iyi de çımardın ha (şımarmak+çıkıntılık yapmak):..::..: ne münasebet kardeşim tombala falan..biz burda her gün 2 saatiimizi analizliyoruz o tahmini edebilmek içinç...reca ederim emeğe sayfı lütfen:..:
Vade başından itibaren takasları verebilecek biri var mıdır? Sanırım VOB Tüccarı veriyordu.
[quote=Astatin;82765]türkçe q klavye daha iyi sanki:..:[/quote]
yaa yok Turkce klavyem...insanlarin ici fesatsa ben ne yapayim
[quote=berdush;82768]yaa yok Turkce klavyem...insanlarin ici fesatsa ben ne yapayim[/quote]
fesatlıktan değiil....forum üyeliğin, acemi bir moderatörün yanlış anlamasına kurban gidebilir
ARKADAŞLAR
Forekx fx 2000 kullanan varmı yardıma ihtiyacım var.?
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;82770]ARKADAŞLAR
Forekx fx 2000 kullanan varmı yardıma ihtiyacım var.?[/QUOTE]
ben kullanıyorum da.. foreksi arasan, onlar daha çok yardımcı olabilirler
[QUOTE=VOBiX;82767]Vade başından itibaren takasları verebilecek biri var mıdır? Sanırım VOB Tüccarı veriyordu.[/QUOTE]
[B]VAR :..:[/B]
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=e3edb9njvmh5phzqfzs1.png][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/e3edb9njvmh5phzqfzs1.png[/IMG][/URL]
[quote=jerfin;82771]ben kullanıyorum da.. foreksi arasan, onlar daha çok yardımcı olabilirler[/quote]
ablacım ya ..şimdi onlar kıt bilgimle anlatacağım derdimden anlamazlar...
tat kızın dilinden anası anlarmış :)
derdim şu ; belirlediğim bir al-sat sistem formülünü burda nasıl uygulayacağım aradım bulamadım.sanırım matriksde advısor deniliyor tam olarak yapacağım işe...
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;82773]ablacım ya ..şimdi onlar kıt bilgimle anlatacağım derdimden anlamazlar...
tat kızın dilinden anası anlarmış :)
derdim şu ; belirlediğim bir al-sat sistem formülünü burda nasıl uygulayacağım aradım bulamadım.sanırım matriksde advısor deniliyor tam olarak yapacağım işe...[/QUOTE]
foreks'de malesef formüllerle al-sat sistemi oluşturamıyorsun matriks'deki gibi..