[QUOTE=VOBiX;82788]Eğer veriler tamsa bu tablo yarın :dü: diyor.[/QUOTE]
50-100 tane oynuyo genelde.. Neye istinaden :dü: diyor bu tablo?
Printable View
[QUOTE=VOBiX;82788]Eğer veriler tamsa bu tablo yarın :dü: diyor.[/QUOTE]
50-100 tane oynuyo genelde.. Neye istinaden :dü: diyor bu tablo?
[quote=tuareg;82790]Hayır pot kırma söz konusu değil, ben son derece kısıtlı bır bolgeden bilinen bır deyim sanırdım, iç anadoluya kadar uzanıyorsa benım cahıllığım,
deyımde şiilere yonelık bir yanlış ıma soz konusu değil kanımca, Kars Iğdır bolgesınde şiilere Tat dendiğini biliyorum, o yuzden sordum.
Astatın kardeşime;
şıllık tatlımıdır bılmıyordum sen yazınca oğrendım, ama ima da masum değilsin kardeşim, amacın tatlı iması olacak olsa başka tatlı adımı kalmadı, o ifadeyi başka anlamda sık kullandıgım ıcın, bana karşı iması bıle işime gelmez.[/quote]
dilber dudağı, vezir parmağı, künef-e, ..napayım kardeşim sen seç tatlı ismini:..::..::..:
[QUOTE=gacırt;82778]foreks al sat sinyalleri dısında matriksten ne eksigi var ? yakında forekse gecmek zorundayım.. foreks ekran goruntusu ekleyebilen arkadas olursa minnettar kalırım.insallah matriksten sonra cok yabancılık cekmem[/QUOTE]
Foreks kullanıcıalrının çoğu SANKO sayesinde foreks kullanmaktadır.
Foreksin Matriksten tek farkı bir kaç göstergeyi MAtriksten farklı hesaplamasıdır.
- Forekste MAtriksteki gibi AL Sat sinyali oluşturamazsınız.
- Back test yaptıramazsınız.
- Hisseleri taramatazsınız. Bir de 6 sn kadar gecikmeli alıyor dataları.
- Forekste Matriksteki kadar çeşitli gösterge(indikatör) yok.
5 dklıklarda 17:00 çubuğu
Matrikste Açılış 35,225 En yüksek 35,250 en düşük 35,000 Kapanış 35,050
Forekste açılış 35,225 En yüksek 35,250 en düşük [COLOR="Red"][B]35,025[/B][/COLOR] Kapanış 35,050
Buyrun burdan yakın fiyat çubuklarının verileri farklı ise göstergeler şaşırmayıp da ne yapsın.
İyi de be adam sen neden Foreks kullanıyorsun bir de parasını cebinden ödüyorsun derseniz bendeki sistemlerin ikisi sadece forekste çalışıyor diye cevap verebilirim.
[QUOTE=emrehan;82789]Kusura bakmassanız bir soru bu forum kimin yada hangi kurumun.[/QUOTE]
Benim bildiğim bağımsız. Vahşi batıdan ayrılan traderslm ve haguan beraber açmışlardı. İlk adı da traguan idi.
[quote=Astatin;82795]dilber dudağı, vezir parmağı, künef-e, ..napayım kardeşim sen seç tatlı ismini:..::..::..:[/quote]
Sen forumu geyıkleştirmeye calısıyorsun, moderatorlere seslenıyorum, geregının yapılmasını arz etmekle bırlıkte, modların da astatınle karanlık ilişkilerine son vermelerını beklıyorum.
astatın yasaklandıgı gun tum uye arkadaslara cay kahve bedava.
[QUOTE=catedral;82791]50-100 tane oynuyo genelde.. Neye istinaden :dü: diyor bu tablo?[/QUOTE]
EFG bugün artı yazmış sıra DSİde ;)
[QUOTE=VOBiX;82797]Benim bildiğim bağımsız. Vahşi batıdan ayrılan traderslm ve haguan beraber açmışlardı. İlk adı da traguan idi.[/QUOTE]
onu biliyorum uyelik tarihi teyid eder ..
analitik zeka farklı dusunuyor saygılar.
bazı göstergelerin hesaplanmasında ;foreks-matrix farkı nasıl olur ki...sonuçta bu göstergeler bir nevi [B]fonksiyonlar[/B] gibi değilmidir..her yayıncının,kurumun hesabının aynı olması gerekmez mi..
[quote=tuareg;82798]Sen forumu geyıkleştirmeye calısıyorsun, moderatorlere seslenıyorum, geregının yapılmasını arz etmekle bırlıkte, modların da astatınle karanlık ilişkilerine son vermelerını beklıyorum.
astatın yasaklandıgı gun tum uye arkadaslara cay kahve bedava.[/quote]
karanlık ilişki diye bişi yoktur..tüm ilişkiler içinde bulunanlar açısından aydınlıktır...benim bir mod ile karanlık veya aydınlık bir ilişkim olduğu yönündeki beyanınızı müfteri ilan ediyorum..modların gazabı üstünüze olsun bay reco.dng
[quote=Astatin;82802]karanlık ilişki diye bişi yoktur..tüm ilişkiler içinde bulunanlar açısından aydınlıktır...benim bir mod ile karanlık veya aydınlık bir ilişkim olduğu yönündeki beyanınızı müfteri ilan ediyorum..modların gazabı üstünüze olsun bay reco.dng[/quote]
İstediğin bağımsız bir sitede dosyaları acıklamaya hazırım, benımle canlı yayında hesaplaşmaya hazırsan eğer.
.boks..dng.boks..dng
[quote=VOBiX;82797]Benim bildiğim bağımsız. Vahşi batıdan ayrılan traderslm ve haguan beraber açmışlardı. İlk adı da traguan idi.[/quote]
bende bir forum açacağım .. modlara ssk +maaş vereceğim...recoya foruma girmemesi için çift maaş düşünüyorum
[quote=tuareg;82803]İstediğin bağımsız bir sitede dosyaları acıklamaya hazırım, benımle canlı yayında hesaplaşmaya hazırsan eğer.
.boks..dng.boks..dng[/quote]
site site gezme bay reco :) burdan bağımsız bir siteyi nerden bulacaksın:) canlı yayınmı? bak yine o tatlı geldi aklıma:D:D