f5'in üstüne tuğla koydum bekliyorum :)
Printable View
f5'in üstüne tuğla koydum bekliyorum :)
.lelele i see it
yannız bizim diskocular dow a direniyor mu yoksa direniyor süsü mü verior aceba.. süs bence...graşalım beyler acelemiz var
tulumba çalıştırıo sanki mübarek
bir ekşın oliyi
dow graşıyor ama usdtry ye de veriolayyy..enterhasan
Partizanlı diskocular direniyor mu?:..::..:
GARANTİ BANKASI ..Grafikte Alım yapılmaz dediğimiz dönem, ancak son durumda ''DOĞRU PAÇAL''Gerilemeler alım diyoruz.. -H.Reçber-
BİST ''PAÇAL ZAMANI'' Gerilemeler alış fırsatı.. -H.Reçber-[URL="http://t.co/xgHAUvwAM3"][/URL]
[URL]https://twitter.com/HalilRecber/status/383597287978450944[/URL]
[URL]https://twitter.com/HalilRecber/status/383596857584152576[/URL]
[quote=excali;463245]Partizanlı diskocular direniyor mu?:..::..:[/quote]
cık............
en çook da böylesini seviyim... dow düşerken direniyor süsü verior...aha direniyor diyenlere mal verior..sonra dow toparlarken ver allah ver.... tabi filmin devamı ne olur bilemeyik...o ayrı..usdtry graşısndan gıllanıyorum..TCMB mal mı satta bol yohusam
Boşluk doldu mu , Estetük?
[quote=Astatin;463187]müsterihim abi şahsen..fileksi take profit uygulaması daha bişi hatırlatmadı...demekki graşacak...unutmmaıştır işallah...ehü[/quote]
fileksiyi teprik ederim...:p yannız unutma 91000 altında hatırlatma yapman lazım..ben unuturum filan..
kedü..... füze olayı mühüm
Estetük,
PAKETi açarım....brv
Tavan olur muyuk?:::
Disko disko partizaniiiii.....lelele.lelele
virdiler püsküllü paşaya :)
[quote=Astatin;463308]kedü..... füze olayı mühüm[/quote]
[quote=excali;463319]Estetük,
PAKETi açarım....brv
Tavan olur muyuk?:::
Disko disko partizaniiiii.....lelele.lelele[/quote]
paket ne hacı ya..füze diyoruk paket diyosun..bak yapıştırırım batman karikatürünü ha "hala paket mi diyosun" diye.dng
Şinci hemen kedi beye bir biroja çizeyim..Çok zaandır istiyordu...Şimdi şu füze ihalesinin non nato-complaint çin e verilmesini şöyle yorumlayabilir miyik? Bizim başgan, "siz Suriye de bizim dediğimize gelmediniz alın ben de size posta koyuyorum eeeeyyy ABD" demiş olabilir mi? ABD nin ilk açıklamalrı sanki bu cihette algılandğı yönünde...hatta bu işi önceden bilenler aynı zamanda geçen hafta porsada satan ve usd de alanlar mı...wwwuuuuuuuuuuuu..gomplo dehorisi:rolleyes:
[QUOTE=Astatin;463321]paket ne hacı ya..füze diyoruk paket diyosun..bak yapıştırırım batman karikatürünü ha "hala paket mi diyosun" diye.dng
Şinci hemen kedi beye bir biroja çizeyim..Çok zaandır istiyordu...Şimdi şu füze ihalesinin non nato-complaint çin e verilmesini şöyle yorumlayabilir miyik? Bizim başgan, "siz Suriye de bizim dediğimize gelmediniz alın ben de size posta koyuyorum eeeeyyy ABD" demiş olabilir mi? ABD nin ilk açıklamalrı sanki bu cihette...hatta bu işi önceden bilenler aynı zamanda geçen hafta porsada satan ve usd de alanlar mı...wwwuuuuuuuuuuuu..gomplo dehorisi:rolleyes:[/QUOTE]
ben anlamam hacı abd, çin falan flat kaldım ben ona yanıyorum :)
[quote=flexy;463322]ben anlamam hacı abd, çin falan flat kaldım ben ona yanıyorum :)[/quote]
sana bişi olmasın hacı....:)
şinci acaba boğalar içün bu açılış sadece bir sıyrık mı, yoksa devamında pıçağı kalbe doğru ilerletecek mi ey şanşı brakisefal...bu soruyu en son 98 lerde sorduydum sanırsam..orda bi -%4 ye kadar ilerlettiydi..darih tekerrür eder mi başgan...eder de
[QUOTE=Astatin;463323]sana bişi olmasın hacı....:)
şinci acaba boğalar içün bu açılış sadece bir sıyrık mı, yoksa devamında pıçağı kalbe doğru ilerletecek mi ey şanşı brakisefal...bu soruyu en son 98 lerde sorduydum sanırsam..orda bi -%4 ye kadar ilerlettiydi..darih tekerrür eder mi başgan...eder de[/QUOTE]
eder abi eder, senin canın sağolsun :..:
hazır bayram da geliyor..uzun tatil korkusunu kullansın bence pala..randıracaksa bile sürsün aşşa sürsün aşşa... kucağa şort toplasın bence..randırmayacaksa zaten sorun yok..bu arada bayrama naapcaz yaw..pozisyonel olarak..böğ
[QUOTE=Astatin;463325]hazır bayram da geliyor..uzun tatil korkusunu kullansın bence pala..randıracaksa bile sürsün aşşa sürsün aşşa... kucağa şort toplasın bence..randırmayacaksa zaten sorun yok..bu arada bayrama naapcaz yaw..pozisyonel olarak..böğ[/QUOTE]
bayram pozları gelecek haftaya netleşmeye başlar diye düşünüyore patron
[quote=Astatin;462410]Valla bilmiom.. Amma şunu diyebilirim, 1 yıl geriden gelen teknolojiyi, iki kad radyasyon salınımını %35 daha pahalıya alıyor ayfoncular..yorum yok..tercihleri...
Onu boşverde haxıex..abi şöyle düşüyormuş..yavaş yavaş pis pis..hiç tepi vermeden..gidip sıfıra kadar düşüyormuş..ula ne komik olur ha..klasik tacılar, ewciler hepsi şaşırırı buişe
[IMG]http://i39.tinypic.com/2jaf683.png[/IMG]:::
toplantı bitti.. laklağa hazırım exxxxxxxxxxx[/quote]
vay anasını geyik diye yapıştırılan graflarımın, analiz diye yapıştırılan graflarıma göre daha isabetli olması ne trajik::: neyseki geyiğe göre poz almışım.dng
neyseki repo var .dng
haydi gözüm şanlı brakisefal
[quote=flexy;463322]ben anlamam hacı abd, çin falan flat kaldım ben ona yanıyorum :)[/quote]
Senin görevin büyük. Kaçta alarm verecektin , Estetük'e?.dng
selam sana ey şanlı brakisefal
valla inanmayacanız ama ben toplntıya kaçıyorum..long live matriks mobile for android :)
[quote=Astatin;463334]valla inanmayacanız ama ben toplntıya kaçıyorum..[B][COLOR=darkgreen]long[/COLOR][/B] live matriks mobile for android :)[/quote]
Davan bırocesi onlayn....dng
füze mühim yalnız..füze...secret missile
kendimi astinin börtföyle psikolojik hedge ettim arkadaşlar :) paladan alınan her kuruş faydadır ehehehe
Saat 11'de dübitagın davan bırocesi açıklanacak bence.
11.02'de davanda bekliyorum....:..:
[QUOTE=Astatin;463334]valla inanmayacanız ama[B] ben toplntıya kaçıyorum..[/B]long live matriks mobile for android :)[/QUOTE]
Tanım : Kurabiye yiyip, kahve içip grafiklerle oynıcaz. :)))
[QUOTE=excali;463339]Saat 11'de dübitagın davan bırocesi açıklanacak bence.
11.02'de davanda bekliyorum....:..:[/QUOTE]
insansızdan sonra havasız hava aracı mı yapmışız? :..:
[quote=flexy;463338]kendimi astinin börtföyle psikolojik hedge ettim arkadaşlar :) paladan alınan her kuruş faydadır ehehehe[/quote]
Piskolocik heç nasıl oluyor, tünel güzeliii...?.dng
[quote=flexy;463340]Tanım : Kurabiye yiyip, kahve içip grafiklerle oynıcaz. :)))[/quote]
.dng.dng
Haftasonu kuponlarını doplantıda mı kararlaştırıyorlar ,aceba?.dng
Bu haftanın maçları.....???:..:
[quote=flexy;463341]insansızdan sonra havasız hava aracı mı yapmışız? :..:[/quote]
Davansız piyasa sahası bırocesi daha iyi olur bence. Davan oldumu yükseliş kısıtlanıyor. Davansız olursa , fezaya kadar çıkabilir. Daha iyi bıroce ...
Davansız bıroce yapsınlar bence...:..:
[QUOTE=excali;463343].dng.dng
Haftasonu kuponlarını doplantıda mı kararlaştırıyorlar ,aceba?.dng
Bu haftanın maçları.....???:..:[/QUOTE]
.dng.dng.dng.dng.dng
[QUOTE=excali;463344]Davansız piyasa sahası bırocesi daha iyi olur bence. Davan oldumu yükseliş kısıtlanıyor. Davansız olursa , fezaya kadar çıkabilir. Daha iyi bıroce ...
Davansız bıroce yapsınlar bence...:..:[/QUOTE]
katılıyore .lelele
sankii...rann...?
Disko disko partizaniiii....lelele.lelele