[QUOTE=emrehan;82800]onu biliyorum uyelik tarihi teyid eder ..
analitik zeka farklı dusunuyor saygılar.[/QUOTE]
Matriks forex olayına takıldıysanız. Ben bildiğimi söylerim.
Printable View
[QUOTE=emrehan;82800]onu biliyorum uyelik tarihi teyid eder ..
analitik zeka farklı dusunuyor saygılar.[/QUOTE]
Matriks forex olayına takıldıysanız. Ben bildiğimi söylerim.
[quote=Astatin;82805]site site gezme bay reco :) burdan bağımsız bir siteyi nerden bulacaksın:) canlı yayınmı? bak yine o tatlı geldi aklıma:D:D[/quote]
burada da olur, farketmez, yonetıcılerın de tarafsızlıgına guvenıyorum (tüm yöneticilerimizin geçmiş kurban bayramlarını kutluyorum) ancak ben sana guvenemıyorum, son dakıkada modları turlu oyunlarla tehdıt etmenden ürküyorum, o şekil yani.
Bad bank'in ayrıntıları yarın mı acıklanıyor, bilgisi olan arkadas var mı?
[quote=tuareg;82808]burada da olur, farketmez, yonetıcılerın de tarafsızlıgına guvenıyorum (tüm yöneticilerimizin geçmiş kurban bayramlarını kutluyorum) ancak ben sana guvenemıyorum, son dakıkada modları turlu oyunlarla tehdıt etmenden ürküyorum, o şekil yani.[/quote]
ya sen talihsiz ve bahtsız bir forumdaşsın...avatardaki deveyi güden zat senmisin:D:D:D:D
[QUOTE=abka;82801]bazı göstergelerin hesaplanmasında ;foreks-matrix farkı nasıl olur ki...sonuçta bu göstergeler bir nevi [B]fonksiyonlar[/B] gibi değilmidir..her yayıncının,kurumun hesabının aynı olması gerekmez mi..[/QUOTE]
sebebi çubuk değerlerinni farklı olması....
Bir de MSde bir göstergenin değişik varyasyonalrı var. onun gibi farklı bir hesaplama da kullanılıyor olabilir.
[QUOTE=VOBiX;82796].......
5 dklıklarda 17:00 çubuğu
Matrikste Açılış 35,225 En yüksek 35,250 en düşük 35,000 Kapanış 35,050
Forekste açılış 35,225 En yüksek 35,250 en düşük [COLOR="Red"][B]35,025[/B][/COLOR] Kapanış 35,050
Buyrun burdan yakın fiyat çubuklarının verileri farklı ise göstergeler şaşırmayıp da ne yapsın.........[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;82806]Matriks forex olayına takıldıysanız. Ben bildiğimi söylerim.[/QUOTE]
Sevgili dost matriks foreks nerden cıktı sendemi sarhossun..
1.3065 den eurusd şortladım reco..senden feyzalarak...bakalım şans meleğimisin şans keleğimi
[quote=Astatin;82810]ya sen talihsiz ve bahtsız bir forumdaşsın...avatardaki deveyi güden zat senmisin:D:D:D:D[/quote]
Kız kısmının aşkına guvenilmeyeceğini bilmediğimiz donemlerden kalma, aşkında çöllere düşme meselesi. Kız gitti mesele bitti.
Şimdi ise, vobdan kazanacağım parayla tez elden bi çadır bi deve alıp tuareglere katılma peşindeyim.
[quote=Astatin;82813]1.3065 den eurusd şortladım reco..senden feyzalarak...bakalım şans meleğimisin şans keleğimi[/quote]
Sana şans getırmeyeceğimi peşinen soyleyeyım, yanlıs şans arayısındasın, şimdiden geçmiş olsun:)
Jerfın yok, cırcır onlıne, mecburen 'inşallah şans getırırım' .
[quote=tuareg;82816]Jerfın yok, cırcır onlıne, mecburen 'inşallah şans getırırım' .[/quote]
reco 20 pips kazandı bile..sen balının farkında olmayan bir bedevisinb :)
bedevi değil tuareg, ikisi ayrı halklar kardeşim,
tuareglerın nefesı kuvvetlıdır, daha duanın ılk hecesınde bıle 10 pıps gitti, dua bıtınce durumunu hayal dahı edemıyorum:)
(tabii ki takılıyorum kardesim, kazancın daim olsun)