-
[QUOTE=VOBiX;82833]Yok o tür polemiklere girmeyelim. iş ekstre yapıştırmaya kadar uzuyor sonra. Dediklerini yapabiliyorlarsa takdire değer şeyler çünkü. 2-3 puan terste kalıp gap iyen ve günü karlı kapatığını söyleyenlere imrenmiyorum desem yalan olur. Gündüz short olup dow ralli yapınca ben longum diyenler var bir de. Diptan alıp tepeden satanlar da ayrı konu. Onlara da işlemleri pozisyonu aldıktan sonra yaz desek vatandaşın öyle bir mecburiyeti yok ki isteyelim. Olsa bile işi gücü bırakıp buraya mı yazacak, sen bile toplantıda oluyorsun. Sana toplantıyı bırka gel pozsiyonunu yaz desek olur mu? Olmaz. Herkesin portföyü kendine isteyen istediği yerden alır satar. Yapılan işlemihn kendinden başkasına da faydası olmaz. o yüzden polemikle yaratıp ringleri hazırlamayalım. .boks.
Fakat en yürekli teo'yu gördüm tüm zararlarını terste kalmalarını bile anı anına yazdı.
Hepimiiiiz kardeşiz bu kavga ne diyeeeee.....[/QUOTE]
yine nerde kavga çıkmış fransızmıyım neyim.:..:
-
[quote=VOBiX;82833]Yok o tür polemiklere girmeyelim. iş ekstre yapıştırmaya kadar uzuyor sonra. Dediklerini yapabiliyorlarsa takdire değer şeyler çünkü. 2-3 puan terste kalıp gap iyen ve günü karlı kapatığını söyleyenlere imrenmiyorum desem yalan olur. Gündüz short olup dow ralli yapınca ben longum diyenler var bir de. Diptan alıp tepeden satanlar da ayrı konu. Onlara da işlemleri pozisyonu aldıktan sonra yaz desek vatandaşın öyle bir mecburiyeti yok ki isteyelim. Olsa bile işi gücü bırakıp buraya mı yazacak, sen bile toplantıda oluyorsun. Sana toplantıyı bırka gel pozsiyonunu yaz desek olur mu? Olmaz. Herkesin portföyü kendine isteyen istediği yerden alır satar. Yapılan işlemihn kendinden başkasına da faydası olmaz. o yüzden polemikle yaratıp ringleri hazırlamayalım. .boks.
Fakat en yürekli teo'yu gördüm tüm zararlarını terste kalmalarını bile anı anına yazdı.
Hepimiiiiz kardeşiz bu kavga ne diyeeeee.....[/quote]
+.+.+.+.+.+.+.
+.Son cümleyi mutasyona uğratsak biraz...Hepimiz kardeşiz bu "yalanlar" ne diye:..::..:
-
[QUOTE=VOBiX;82833]Yok o tür polemiklere girmeyelim. iş ekstre yapıştırmaya kadar uzuyor sonra. Dediklerini yapabiliyorlarsa takdire değer şeyler çünkü. 2-3 puan terste kalıp gap iyen ve günü karlı kapatığını söyleyenlere imrenmiyorum desem yalan olur. Gündüz short olup dow ralli yapınca ben longum diyenler var bir de. Diptan alıp tepeden satanlar da ayrı konu. Onlara da işlemleri pozisyonu aldıktan sonra yaz desek vatandaşın öyle bir mecburiyeti yok ki isteyelim. Olsa bile işi gücü bırakıp buraya mı yazacak, sen bile toplantıda oluyorsun. Sana toplantıyı bırka gel pozsiyonunu yaz desek olur mu? Olmaz. Herkesin portföyü kendine isteyen istediği yerden alır satar. Yapılan işlemihn kendinden başkasına da faydası olmaz. o yüzden polemikle yaratıp ringleri hazırlamayalım. .boks.
Hepimiiiiz kardeşiz bu kavga ne diyeeeee.....[/QUOTE]
kim kime taş attı biz kaçırdık ?? zarar konuusunda bende iyiyimdir aama haksızlık etme bence :)
-
[quote=Astatin;82831]1.3010 dan kapadım reco..55 pips kar.. :) şimdilik meleksin..kelek olana kadar:..:[/quote]
delikanlı trader pozısyonlarına melek şeytan bulastırmaz, kazanınca melek sansı, kaybedınce seytan sansı yoktur bu alemde kardeşim.:D
-
Astatının forumdan atılması kampanyası duzenleyeceğim ve fakat ıhalenın ustumde kalmasından korkuyorum.
-
[QUOTE=serdar;82827]
[B]VOB30 [/B]da 32 33 34 de süren şortları karşılamanın sonunda 35bin e geldik...
35bini GARAN ile gazlayıp geçerlerse ver elini[COLOR="Red"] 40bin kontrat yok etme bölgesi...
27bin geçilemiyor diye 35-34bin de şortlayanlar bunu bir düşünsünler...[/COLOR]
Gazlarsa 40bine gideriz ve orada şortlarınız buhar olur...
Temkinli olunması gereken zamanlar...
Ne malda ne açıkda en iyi duruş NAKİT gibi gözüküyor...
Pozisyondakilere Bol Şans! .brv[/QUOTE]
5000 puanla kontrat buharlaşma operasyonu geçen yıla kadar iyi çalışıyordu artık baya ciddi bir kitle pozsiyon alırken gırtlağa kadar gömülmediği için bu operasyonalr 5000 puanla kurtarmıyor. 26 bin 39bin opeasyonunda bile ayakta kalan ayılar var. Örneğin bull market 10.000 puan da yükselse bana koymaz diyebiliyor. Spot 30 için konuşuyorum 26,000 düşüşünde de en çok basılan kağıt GARAN idi sonraki 39000 tepksiinde de en çok alınan kağıt GARAN idi. Endeksi yükseltmek isteseler yine GARANla yaparlardı bunu. Yapmadıkarına göre endeksin aşağı yolculuğu yukarı yolculuğundan daha yakındır. Bunu nasıl anlarız? Endeks banka hisseleriyle değil de BAGFS, TCELL ve THYAO gibi hisselerle yüksek tutuluyorsa zorlam bir harekettir.
Ayrıca ralli öncesi makası en az %2 artıya geçirriler. Şimdiki gibi zorlamayla %1 artıda tutmazlar ki bugün de bu makas kapandı.
-
[QUOTE=jelibon;82834]yine nerde kavga çıkmış fransızmıyım neyim.:..:[/QUOTE]
Yok kavga çıkmadı da ben testi kırılmadan çocuğa tokatı atan Nasreddin Hoca modunda buldum kendimi. Kavga yok. Barış, sevgi ve kardeşlik var.
-
[quote=VOBiX;82840]Yok kavga çıkmadı da ben testi kırılmadan çocuğa tokatı atan Nasreddin Hoca modunda buldum kendimi. Kavga yok. Barış, sevgi ve kardeşlik var.[/quote]
O kadar emın olmayın, astatın bel altı vuruyor bana, ben de her an kavga cıkarma modundayım.dng
bir de jerfın gelse kadro tamam olur.:..:
-
şu oylamada demokrat partinin adı niye yoktur.
hey gidinin Adnan Menderesi, Süleyman Demireli. merkez sağ ne hale gelmiş. unutulmuş.
sevgiler.
-
[QUOTE=tuareg;82838]Astatının forumdan atılması kampanyası duzenleyeceğim ve fakat ıhalenın ustumde kalmasından korkuyorum.[/QUOTE]
Asti olmazsa ben bu kadar sık yazmam ama...
Vahşi batıya giremiyorum. O yüzden pikidapla muhatap olamadım.
Asti ile cati forumun grup başkanları gibi belli üyeleri peşlerindne sürükleme güçlerine sahipler. Hadi cati cadı büyü yapıyor da Asti ne yapıyor?
-
[QUOTE=VOBiX;82840]Yok kavga çıkmadı da ben testi kırılmadan çocuğa tokatı atan Nasreddin Hoca modunda buldum kendimi. Kavga yok. Barış, sevgi ve kardeşlik var.[/QUOTE]
dedim birşeymi kaçırdım. zaten canım sıkılıyor. eksik kalmayayım.:..:
-
[quote=VOBiX;82843]Asti olmazsa ben bu kadar sık yazmam ama...
Vahşi batıya giremiyorum. O yüzden pikidapla muhatap olamadım.
Asti ile cati forumun grup başkanları gibi belli üyeleri peşlerindne sürükleme güçlerine sahipler. Hadi cati cadı büyü yapıyor da Asti ne yapıyor?[/quote]
Bay astı ortadoğu ve balkanların en azılı kıskırtıcısıdır, avatar sarkıntılıgını hıc yazmıyorum.:..: