-
[quote=VOBiX;82843]Asti olmazsa ben bu kadar sık yazmam ama...
Vahşi batıya giremiyorum. O yüzden pikidapla muhatap olamadım.
Asti ile cati forumun grup başkanları gibi belli üyeleri peşlerindne sürükleme güçlerine sahipler. Hadi cati cadı büyü yapıyor da [COLOR=red]Asti ne yapıyor[/COLOR]?[/quote]
- Provakasyon
- Yüksek genlikli taciz
- Yüksek genlikli olduğunu sananlara taciz.
- Çok nadiren de EURUSD ve XAUUSD
- ve hatta Halley kuyurklu yıldızının ger gelişinde VOB analizi
- Halkın kurtarıcıları ve hatta halkın yiğit evlatlarına taciz.
- Balans ayarı
- Moderatör ayarı
- Pos modern taciz
- Neo klasik taciz
- GEYYYYİİKK sarması
- Görsel sanatlar
- Repllik sanatları
.....:..::..::..::..::..:
ben kötülerimi yazdım:D:D
-
[QUOTE=Astatin;82846]- Provakasyon
- Yüksek genlikli taciz
- Balans ayarı
- Moderatör ayarı
ben kötülerimi yazdım:D:D[/QUOTE]Marduk gelince ne yapacaksın?
Milenyum da PCler 00 olayını tanımyacak dünya savaşı çıkacak geyiğine döndü bu da. Çoğu kişi 2012de kıyamet kopacak diyor.
-
[quote=Astatin;82846]- Provakasyon
- Yüksek genlikli taciz
- Balans ayarı
- Moderatör ayarı
ben kötülerimi yazdım:D:D[/quote]
Buyrun işte, adam daha savcının yuzunu gormeden çözülmüş, bu ıtırafname değilde nedır? Bay astatının yzaının sonuna ''forumdan atılmam ıcın anket talep ediyorum'' yazmasını da beklerdım, nasılsa mersıyk red oyu vererek anketı gecersız kılacak, garantısı var!.dng
-
[quote=VOBiX;82847]Marduk gelince ne yapacaksın?
Milenyum da PCler 00 olayını tanımyacak dünya savaşı çıkacak geyiğine döndü bu da. Çoğu kişi 2012de kıyamet kopacak diyor.[/quote]
Gerçek 1: O hesapta artık yıl kayması var..Doğru tarih 2013
Gerçek 2: Marduk un gelişi bir kıyamete değil, en berbat insan nesli olan 3. nesilin son bulup, 4 üncü insan neslinin başlamasına işaret olacak.. İnsan 4 üncü nesliyle altın çağını yaşayacak. Evrenin tüm sırlarını çözecek ve "kendi için şey" aşamasını aşıp zamanın başlangıcındaki "kendinde şey" kategorisine geri dönecek:..::..::..: çok uzatmayayım...tırnak içindekileri gogulide aratanlar daha fazla detay bulabilir...
Marduk gelince hala toprağa ermediysek herhalde bize d ebir koltuk bulunur:..::..::..:
( Yeri gelmişken : Nalet olsun Maya ve Aztek gibi uygarlıkları yok eden barbar "merkez medeniyeti" anlayışına..Hate west :))
-
burada geçen ay bir yanılgımın olduğunu görüyorum, yön olarak değilde tarih olarak (aslında tarih olarakda değilde düşünce olarak) , dolayısıylada 18 şubatta 9088 den yüksekte olacağımız idiasıyla.
bir önceki tarhimiz ardı ardına pencere yaratan 23-29 aralıktı. yani yakın iki tarihti. ve yoğun tatil dönemiydi öncesinde. burada genelde hep -1 + 1 diyorum ama tabii ki kesin değil, aşağı yukarı ise kesindir. yoğun tatil orada bir azizlik yaptı.
aslında ben 23-29 arası yukarı kırılım oldu sanırken, 2 ocak itibarıyla aşağı kırılım oldu. sonuçta bunu yakaladık sorun yokta, tarih olarak ta düzeltmesini yapmak lazım.
şu anki 2 ocaktan itibaren gelişen düzeltmenin yani satışların bitiş tarihi 18 şubat olacaktır. çok uzun bir süreçti ve B dalgada olduğumuz içinde ne aşağı yeni dip nede rallileyemeyen bir görüntü var.
18 şubattan sonra yönümüz ne olursa olsun daha yüksek puanlar alınabilecek ortam olacaktır. o tarihe kadar ise hafif aşağı yatay eğilim devam ediyor.
kısaca teyidi alınca daha rahat olacağız.
sevgiler.
-
ooo geyiklerin kralı reco gelmiş.:)
-
Yahu bir gittim neler olmuş forum ezoterik havaya girmiş, eur/usd elimde kalmış, altın düşmüş iyi mi :D Altın daha düşer mi bu gece?? Astatincim Eur/usd bekleyeceğim artık :D Jelibon bey nasılsınız :D
-
18 şubatın tepe yapıp orada aşağı dönüşe geçmesi ise ki (kanımca az olan ihtimaldir)
tahminimce yükselişin güdük kalmasına neden olup korktuğum senaryodur. (ki bu ihtimalde sp için beklenilenden daha az bir yükseliş gerçekleşecektir.)
sevgiler.
-
aman yukarıdakilerin vobla ilgisi yoktur direkten her zamanki gibi ama dolaylı yoldan müthiş ilgilidir.
sevgiler.
-
hale bak, bank of amerika ve GE % 14 yukarı da ve dow eksi.. :)
-
[QUOTE=jelibon;82853]18 şubatın tepe yapıp orada aşağı dönüşe geçmesi ise ki (kanımca az olan ihtimaldir)
tahminimce yükselişin güdük kalmasına neden olup korktuğum senaryodur. (ki bu ihtimalde sp için beklenilenden daha az bir yükseliş gerçekleşecektir.)
sevgiler.[/QUOTE]
sonra 13 mart var sanırım.
-
[QUOTE=VOBiX;82856]sonra 13 mart var sanırım.[/QUOTE]
gotcha.
tarihler bitmez.