-
[QUOTE=tuareg;82882]fdow bız kapandıktan daha yukarıda su an, neden 34500 acılsın kı? basbakan IMF parasını oderız yolumuza gerekıse onsuz gıderız mı dedı sankı![/QUOTE]
Fdow artı ama uzakdoğuyu artı açıp aşağıya çakacak, uzakdoğu düşüncede biz 34500:)))
Başbakan ne demişti sahi? :confused:
-
[QUOTE=tuareg;82881]size birsey sormak ıstıyorum sayın jerfın,
moderatore, yeterkı o kazansın ben yasaklanayım diye alenen yağ çekmek yasaklanma sebebı mıdır? Forum kurallarını tam bılmıyorumda![/QUOTE]
''yağ'' dozunda olursa yasaklanmaya sebebiyet olmaz.. fakat ''yağ'' orası fazla olursa modumuzun ayaklarını yerden kesebilir ve o andaki pozisyonları zararla sonuçlanabilir.. yağ'ın yoğunluk oranının belirlenmesi için tahlile gönderilmesini talep ediyorum..
-
[quote=bull market;82883]Fdow artı ama uzakdoğuyu artı açıp aşağıya çakacak, uzakdoğu düşüncede biz 34500:)))
Başbakan ne demişti sahi? :confused:[/quote]
aynen yukarıdaki gibi demişti, gerekırse 8,5 mılyar ımf borcumuzu oder yolumuza gıderız dedı amma, piyasa hala kedıdır kedı modunda, adamlar ımf olayını erteledıkce, motor yatak sardıkca, bızım pıyasa yok yok kedıdır kedı demeye devam edıyor..lelele (halay ceken ben değilim piyasadır)
-
[quote=jerfin;82884]''yağ'' dozunda olursa yasaklanmaya sebebiyet olmaz.. fakat ''yağ'' orası fazla olursa modumuzun ayaklarını yerden kesebilir ve o andaki pozisyonları zararla sonuçlanabilir.. yağ'ın yoğunluk oranının belirlenmesi için tahlile gönderilmesini talep ediyorum..[/quote]
Aramızda kalsın sevgili jerfin, yağ dedıysem silme kolastrol, kalp damar sağlıgına zararlı, hem kimsenın adını yazmak ıstemıyorum (bay astatın) alenen kızcayızı yanlıs poz almaya yonlendırıyor, (ornek soracak olursan bilmiyorum ama herhalde vardır), ah ahhhhh, sen moderator olacaktın kı?
-
[QUOTE=Astatin;82879]korkarım ki o pay da bana ait..benim önerdiğim avatarlar arasındaydı o...küçük dağları ben yarasttım diyen kızdı.....[/QUOTE]
şimdi modumuz o avatarı baskı altında mı kabul etmiştir, yoksa kendi rızası ile mi.. bu nokta önemlidir..
allah cezanı vermesin reco.. asti'yi attıracağım derken biz atılacağız şimdi forumun ciddiyeti bozmaktan..:D
-
[quote=tuareg;82885]aynen yukarıdaki gibi demişti, gerekırse 8,5 mılyar ımf borcumuzu oder yolumuza gıderız dedı amma, piyasa hala kedıdır kedı modunda, adamlar ımf olayını erteledıkce, motor yatak sardıkca, bızım pıyasa yok yok kedıdır kedı demeye devam edıyor..lelele (halay ceken ben değilim piyasadır)[/quote]
ruzgara karsııı seyy yapılmazzz jonyy bırr gelırr verırrortalıgaa o zaman carıı acıkk olurrrr lastıkkk olee efelenmeylee olmazz bu ıslerrrr
-
[quote=jerfin;82887]şimdi modumuz o avatarı baskı altında mı kabul etmiştir, yoksa kendi rızası ile mi.. bu nokta önemlidir..
allah cezanı vermesin reco.. asti'yi attıracağım derken biz atılacağız şimdi forumun ciddiyeti bozmaktan..:D[/quote]
Ben bılıyorum, bunlar ne yapıp eder kabağı bızım basımızda patlatır.
(ah bır atsalar, gerı gelınce ne ıftıralar atarız:D:D:D)
-
[B]Başbakan Erdoğan, Türkiye’nin menfaatlerine uymadığı sürece IMF ile anlaşmaya imza atmayacaklarını belirterek, “Anlaşamadığımız takdirde borcumuzu öder, yolumuza devam ederiz” dedi.[/B]
Türkiye’nin Uluslararası Para Fonu (IMF) ile yola devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyor.
NTV-MSNBC
Güncelleme: 15:48 TSİ 09 Şubat 2009 Pazartesi
-
aynennn bı turr sert vermelrı lazımm haa toplarsa devam yoksa ole bugun kı gıbı cek patınajıııı kaymasın olmazz
-
[quote=cansalk;82888]ruzgara karsııı seyy yapılmazzz jonyy bırr gelırr verırrortalıgaa o zaman carıı acıkk olurrrr lastıkkk olee efelenmeylee olmazz bu ıslerrrr[/quote]
Gelmıyor kardeşim gelmiyor, bunlar efsunlu mu nedır, olumsuzluklar fiyatlanır dıye bırsey kalmadı, sadece olumlu beklentıler fıyatlanıyor simdilik.
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;82871]Herkese selamlar..
yarınki endeks 30 açılış tahminlerinizi alabilir miyiz ?[/QUOTE]
34,925 .boks.
-
[QUOTE=tuareg;82889]Ben bılıyorum, bunlar ne yapıp eder kabağı bızım basımızda patlatır.
(ah bır atsalar, gerı gelınce ne ıftıralar atarız:D:D:D)[/QUOTE]
yok, iftira bize yakışmaz reco.. biz sadece gerçekleri çarpıtırız birazcık..:..:
arayı fazla açıp beni tek başıma bırakma ''itilaf grubu'' ile.. iyi geceler..