-
[QUOTE=haguan;28223]Siteye şimdi girdim sn enorton.
Grafiklere kısıtlı bakabildiğim için yorum yapmam doğru olmaz düşüncesiyle siteye girebildiğim zaman yanlış yönlendirme olmaması için yorum yapmıyorum.
Sadece sistematik ve teknik açıdan 52525 altında kısa vadede düşüş potansiyelimiz var.
Günlük grafiğe göre 52525 aşılamaz ise ilk etapta 50500-600 civarına kadar düşüş potansiyelimiz bulunmakta.52525 civarının üzerinde kısa vadedeki düşüş potansiyelimiz etkisini yitirir gibi gözüküyor. Kısıtlı imkanlarla bakabildiğimi tekrar hatırlatayım.Tam konsantre değilim şu an piyasaya.[/QUOTE]
cool1
-
[QUOTE=haguan;28223]Siteye şimdi girdim sn enorton.
Grafiklere kısıtlı bakabildiğim için yorum yapmam doğru olmaz düşüncesiyle siteye girebildiğim zaman yanlış yönlendirme olmaması için yorum yapmıyorum.
Sadece sistematik ve teknik açıdan 52525 altında kısa vadede düşüş potansiyelimiz var.
Günlük grafiğe göre 52525 aşılamaz ise ilk etapta 50500-600 civarına kadar düşüş potansiyelimiz bulunmakta.52525 civarının üzerinde kısa vadedeki düşüş potansiyelimiz etkisini yitirir gibi gözüküyor. Kısıtlı imkanlarla bakabildiğimi tekrar hatırlatayım.Tam konsantre değilim şu an piyasaya.[/QUOTE]
cool1
-
Aceleleri varmış gibi veriyorlar.
-
Aceleleri varmış gibi veriyorlar.
-
Uuzn denemesi için ideal yerlere düşrük, 50800-50900 aralığından uzun.
-
Uuzn denemesi için ideal yerlere düşrük, 50800-50900 aralığından uzun.
-
Aman aman vazgeçtim, döndüm kısaya.
-
Aman aman vazgeçtim, döndüm kısaya.
-
Vaybe şaka gibi düştük 50000e.
-
Vaybe şaka gibi düştük 50000e.
-
Buraya kadar gelmişken gapıda kapatsınlar ne kaldıki şurda.
-
Buraya kadar gelmişken gapıda kapatsınlar ne kaldıki şurda.
-
Spota hiç bakmıyorum, bu zamanda spot düşerken vadeli alınırmı hiç, aklıma şaşayım.
-
Spota hiç bakmıyorum, bu zamanda spot düşerken vadeli alınırmı hiç, aklıma şaşayım.
-
Saatlik grafiğe bakarsak öyle çabucak toparlanacak gibi gözükmüyor, en iyisi pozisyonun üstüne iki gün yatalım, ekrana bakmayalyım diyorum, saygılar.
-
Saatlik grafiğe bakarsak öyle çabucak toparlanacak gibi gözükmüyor, en iyisi pozisyonun üstüne iki gün yatalım, ekrana bakmayalyım diyorum, saygılar.
-
azılı ayı olmama rağmen kısaları 51,000 de kapamamın sebebiyle daha fazla düşmesini istemiorum ki hareketi kaçırmayalım :)
-
azılı ayı olmama rağmen kısaları 51,000 de kapamamın sebebiyle daha fazla düşmesini istemiorum ki hareketi kaçırmayalım :)
-
Tamam işctr %-5 oldu, bundan sonra kısada yat havası diyorum.
-
Tamam işctr %-5 oldu, bundan sonra kısada yat havası diyorum.
-
işc destek 5.30.
garanti destek 3.74.
-
işc destek 5.30.
garanti destek 3.74.
-
Bundan sonra YKRyi mi takip etsek ne etsek. Parayı çuvalla götürdü bugün.
-
Bundan sonra YKRyi mi takip etsek ne etsek. Parayı çuvalla götürdü bugün.
-
[QUOTE=sentinus;28415]Bundan sonra YKRyi mi takip etsek ne etsek. Parayı çuvalla götürdü bugün.[/QUOTE]
her zaman götürüyor zaten.:..:
-
[QUOTE=sentinus;28415]Bundan sonra YKRyi mi takip etsek ne etsek. Parayı çuvalla götürdü bugün.[/QUOTE]
her zaman götürüyor zaten.:..:
-
Seanslık grafik düşüşü net gösteriyor ne dersiniz?
-
Seanslık grafik düşüşü net gösteriyor ne dersiniz?
-
dowda kırılımın aşağı yönlü 18-19-20-21-22 sinde olacağını 10 gün önce yazmıştım, dow bir kısa fırsatı daha verebilir ya da tepe 11853 tepedir demiştim. vob dün erken davrandı. Sevgiler.
-
dowda kırılımın aşağı yönlü 18-19-20-21-22 sinde olacağını 10 gün önce yazmıştım, dow bir kısa fırsatı daha verebilir ya da tepe 11853 tepedir demiştim. vob dün erken davrandı. Sevgiler.
-
dow bandımız hala daha 11400-11910. (kırılana kadar)
11380 teyidli kırılınacağı anlaşılırsa mutlaka kısa.
Sevgiler.
-
dow bandımız hala daha 11400-11910. (kırılana kadar)
11380 teyidli kırılınacağı anlaşılırsa mutlaka kısa.
Sevgiler.
-
40700-40900 arası önemli destek.
kırılırsa alım aralığı 38000-39000.
Sevgiler.
-
40700-40900 arası önemli destek.
kırılırsa alım aralığı 38000-39000.
Sevgiler.
-
dowda bu akşam mutlaka üstünde kapatılması gereken nokta 11580.
11600 bir daha nasıl geçilecek bilmem.
-
dowda bu akşam mutlaka üstünde kapatılması gereken nokta 11580.
11600 bir daha nasıl geçilecek bilmem.
-
Tamamdır veriler çok kötü, bu sefer tüfe verisi geldiği gibi olmaz, kısada yat bekle onaylandı fdjı düşüşü hzılandı, dow eksi açılış yapar ve akşama 11250 ye kadar düşmesi normal olur diyorum, saygılar.
-
Tamamdır veriler çok kötü, bu sefer tüfe verisi geldiği gibi olmaz, kısada yat bekle onaylandı fdjı düşüşü hzılandı, dow eksi açılış yapar ve akşama 11250 ye kadar düşmesi normal olur diyorum, saygılar.
-
ABD kendi verisine düşmüyor onun yerine biz düşüyoruz şu işe bak. .dng
-
ABD kendi verisine düşmüyor onun yerine biz düşüyoruz şu işe bak. .dng