-
[QUOTE=catedral;82963]Bundan sonra hiç bir şekilde pozisyon yazmıyorum.. Ne gece ne seaans içinde...
Her şey kabulümdür fakat kendine göre laf çakmalara gelemem... Eğer konu laf çakma olacaksa öyle bir çakarım ki nevri döner adamın.[/QUOTE]
hem pozisyon yazmadan yapılan analizler tarafsız ve tutarlı olur
-
Tepkide 1 ci hedef 34.600 2 ci hedef 34.750 mi??
-
arkadaşlar,bu tür atışmalarda hiç bulunmadım,sadece izliyorum.ancak bişey demedende geçemiyeceğim.buraya yazan okuyan herkesin belli bir paylaşım ve faydalanma şekli var.erken yazmak geç yazmak birbirimize laf atmak bunları bikenara bıraksak ve yazılanlardan tüm katılılımcılar kendi görüşlerine göre faydalansa.aksi halde kırgınlıklar,atışmalar gene en çok bizim gibi takipçilere zarar veriyor.lütfen sakin olun ve biz gibi her cümleden bi fayda çıkarmaya çalışanları cezalandırmayın. saygılar sunuyorum.sakinlik ve olgunluklar diliyorum..
-
[QUOTE=Astatin;82823]Bay VOBIX,
Forumun eski ve fena sayılmayacak seviyede sürekli takipçisi ve "delikanlılık" derecesinde olduğu muhtelif kişilikler tarafından teyit edilen birisi olduğundan sana bir soru sormak istiyorum.. Sence bu forumun, kendi işlemleri konusunda en sıkı palavra atan 3 kişisi kimdir..Utanıyorsan ilgili nicklerin ilk veya son harifini yazmak gibi kodlamalar tercih edebilirsin..Ha beni de yazabilirsin, sıkılma çekinme:..:[/QUOTE]
aslında sn astatinin kaşıntısı bu yazıyla başlamıştı..
birazdan yorum yapacagım..işler yogun....
-
Sabah için son yazı ve kaçış.
Sevgili Jerfin,
Düşüşün 15 dk'lık grafikteki iç dalga yapısı, 34.2'de ciddi bir tepki olabileceğini gösteriyor. Aynı zamanda sabah verdiğim grafikteki en alttaki yükselen trendline'da o bölgeden geçiyor.
Bu nedenle bu seviyelerde short pos azaltılması düşünülebilir.
-
herkes istedgini yazabilir ..ben hic poz yazmadım şimdiye kadar.cunku cok basarılı olup da birine bi faydam olcagını sanmıyorum.yazan arkadaslar genelde fayda amacındalar zaten..ama bu yazanları kınıyorum demek degıl.aksine cok yararlı oluo benim için. eminm bi çok kişi için de oluyodur..yanlız geç yazmış erken yazmış bunun önemi yok.o yazan kişinin kendi problemi belkı hiç parası yok ama aldım sattım diyo yada alırken yada satarken tersini yazıyo..insanlara verdginiz deger yazdıkları yada yaptıkları ile degıl ,bu tutumların sizin aklınızda olusturdukları ile şekillenir.bu zamansız işlem yazma olayı heryerde sorun olmuştur hep de olcak heralde.ama bence önemi yok..o nedenle kimsenin yazmaktan vazgeçmemesinden yanayım.her ne kadar hepimiz iyi niyetli olsak da esprilerin de dozunu ayarlamak gerekli bazen demekki..
(tüm katılılımcılar kendi görüşlerine göre faydalansa.aksi halde kırgınlıklar,atışmalar gene en çok bizim gibi takipçilere zarar veriyor.lütfen sakin olun ve biz gibi her cümleden bi fayda çıkarmaya çalışanları cezalandırmayın. saygılar sunuyorum.sakinlik ve olgunluklar diliyorum..)
syn nafiz in yazısndaki bu kısıma yürekten katılıyorum..çok güzel ifade etmiş.
-
34 375 tuttu gibi.yada dax a bakarak dinleniyoruz su ara..
-
[QUOTE=catedral;82963]Bundan sonra hiç bir şekilde pozisyon yazmıyorum.. Ne gece ne seaans içinde...
Her şey kabulümdür fakat kendine göre laf çakmalara gelemem... Eğer konu laf çakma olacaksa öyle bir çakarım ki nevri döner adamın.[/QUOTE]
asti'nin laf çakma amaçlı yazdığını sanmıyorum cati.. biliyorsun sever seni.. sana takılıp kızdırmadan edemiyor..:) bence ard niyetli yazmamıştır..
-
poz yazınca noluyoki bende yazmayacağım .. artık ..
-
[quote=VOBiX;81894]Nöbete giderken haber vermeyi unutmayın .lelele[/quote]
[quote=bonnie;81896]salı ve dün yani perşembe nöbetim vardı ancak o günlerden hiç umutlu değildim bu nedenle yazma gereği duymadım ama önümüzdeki hafta tutacağım nöbet için beklenti olabilir .kom çok pis hareketler bekliyorum :..: şimdiden yazayım;
aslında çarşamba nöbetim vardı fakat o gün gerçekleşecek bir toplantı nedeni ile nöbetimi salı gününe kaydırdım;
[B]10 şubat[/B] .dng[/quote]
Güncel
-
-
[QUOTE=jerfin;82975]asti'nin laf çakma amaçlı yazdığını sanmıyorum cati.. biliyorsun sever seni.. sana takılıp kızdırmadan edemiyor..:) bence ard niyetli yazmamıştır..[/QUOTE]
Neyin şaka neyin ciddi olduğunu anlayacak yaştayım jerficim... Klavyenin de bir dozu olmalı.. Aşırı doz kişinin kendine zarar verir.. Son günlerde [B]bu konuda[/B] aşırı kaşıntısı tutmuştu zaten.. Sayın Mbm nin dediği gibi...