[QUOTE=mbm;82971]aslında sn astatinin kaşıntısı bu yazıyla başlamıştı..
birazdan yorum yapacagım..işler yogun....[/QUOTE]
yangına körükle gitmeyin bence..
Printable View
[QUOTE=mbm;82971]aslında sn astatinin kaşıntısı bu yazıyla başlamıştı..
birazdan yorum yapacagım..işler yogun....[/QUOTE]
yangına körükle gitmeyin bence..
Burada önemli olan pozisyon yazmak .... yarıştırmak degil ,bu forumda zaten çoğu arkadaş vobta belirli bir zaman dilimini aşmış tecrübeli insanlar , zamanı niye yazmadın geç yazdın polemiklerine girmeye hiç gerek yok,amaç bilgi ,paylaşım , sinerji ortamı
Bence olayı kendi haline bırakın gazı kactıktan sonra konusmak cok daha ıyı oluyo boyle seylerı.
Sadece nacizhane bir öneri.
Bu arada demin bağlantı gitti.Allahtan poz'u kapatmıştım.Ama ne kadar sakat bişey ya.Bide telefonla ulaşamazsan.Sunucuda arza var diye herkes arar falan.Ben bide 1-2 kontrat oynuyorum.Çok oynayan kafayı sıyırır valla.
[QUOTE=catedral;82979]Neyin şaka neyin ciddi olduğunu anlayacak yaştayım jerficim... Klavyenin de bir dozu olmalı.. Aşırı doz kişinin kendine zarar verir.. Son günlerde [B]bu konuda[/B] aşırı kaşıntısı tutmuştu zaten.. Sayın Mbm nin dediği gibi...[/QUOTE]
evet haklısın her şaka, takılma dozunda olmalı... ama onun ayarının olmadığını biliyorsun cati..:) bu doz ayarsızlığını en çok mersi ve ben yaşadık biliyorsun..:)
Beraberce para kazanmaya çalışıyoruz şurada... herkesin pozisyonu kendinedir... enerjimizi gereksiz tartışmalarla harcamayalım... karşımızda koskoca PY varken... bu enerji bize lazım...
[quote=bikmisbroker;82967]Tepkide 1 ci hedef 34.600 2 ci hedef 34.750 mi??[/quote]
Değişik bir analiz sistemine bakıyorum ve tepkiden önce daha aşağıları bekliyorum.
Aşağıda "bugün" için, 26230 (spot) civarı. Bugün görülmezse önümüzdeki günlerde daha yukarıda olmak üzere başka rakamlar gündeme gelir.
[QUOTE=jerfin;82980]yangına körükle gitmeyin bence..[/QUOTE]
körükle ilgisi yok.....
astatin olayı espriye vurup agzına geleni söylüyo millete...
dünde palavracıları bulacakmışta......isimle yazılacakmışta....
[B]sn vobix nerden bilsin bunu....nerden bilebilir[/B]
piyasayla ilgili burda yazılan her görüş önemlidir benim için....
yazılan pozisyona ben şahıs burdan aldı burdan sattı,şu kadar kar yada zarar elde etti olarak bakmam ben....
o pozisyonların hepsi sinyalin sonucudur..sinyal değişimidir..yeni sinyaldir...
sinyalin değişik ifade tarzıdır...böyle bakarım arkadaşların yazdıklarına ve kendi yazdıgıma
yoksa banane yazan adam ne kadar kar etti ne kadar zarar etti...
millet işi gücü bırakıp bunla ugraşıyo..karmı ediyo zararmı ediyo...
[B]ha pozisyonları yada sinyali begenmeyebilirsin...
o zamanda okumazsın geçer gidersin.....[/B]
ama laf sokmaya gerek yok........bu kim olursa olsun.....
[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/9287/5dakikju3.png[/IMG]
[IMG]http://img24.imageshack.us/img24/6333/sistemtw4.jpg[/IMG]
Yazilanlar, degisik kisilerin degisik sistemlerin [B]neticeleridir[/B] diye dusunurum ben.
[B]Bu anlamda da kendi sistemimi kontrol eder dururum.[/B]
Pozisyon yazmalari bu anlamda degerlendirdim, bu anlamda degerlendirmeye de devam edecegim.
Bayıldım buna... sistem geç sinyal veriyor diye düşünüp her pozisyon kapatışımda ve de sonrasında zarar ettiğimde bunu diyorum ama nafile...
[QUOTE=bikmisbroker;82988]Yazilanlar, degisik kisilerin degisik sistemlerin [B]neticeleridir[/B] diye dusunurum ben.
[B]Bu anlamda da kendi sistemimi kontrol eder dururum.[/B]
Pozisyon yazmalari bu anlamda degerlendirdim, bu anlamda degerlendirmeye de devam edecegim.[/QUOTE]
siz benim yazdıgımı özetlemişsiniz sn bikmişbroker....
bende aynı şekilde düşünüyorum.......
bugun siteye saldırmalarına da gerek kalmadı heralde..