-
[quote=7410;83001]Sn vobix in kendi sitesinde bir sürü yazıları var.Hemen hemen hepsini okudum.Dönüp dönüp tekrar okuyorum zaman zaman.Burdan kendisine de tesekkur edıyorum bilgilendirici yazıları için.[/quote]
evet ara ara ben de okuyorum..çok faydalı.burdaki bi çok arkadaş da öyle zaten hiç işleri olmadıgı halde vakit ayırp durum analizi yapıyolar.onedenle ben (alındıkları için onları işaret ediyorum) ağır hareket eden kitleden biri olarak ne selçuklunun ne catetralin yazılarına ara vermesini istemiyorum..bu onları okuyanları cezalandırmaktan başka bi işe yaramaz zaten..
-
syn babo bu hacimde bu kadar para çıkışı anormal deil mi?nrdeyse 27 trılyon
-
Sanırım en doğrusu Sn. Hexen'in yaptığı gibi grafikler üzerinde değerlendirme yaparak, forumdaki arkadaşlara bir fikir, bakış açısı sunabilmek. Böylesi hem objektif oluyor, hem de bir fikir jimnastiği imkanı sunuyor. Bu vesileyle Sn. Hexen'e katkıları için teşekkür ederim.
-
[QUOTE=marakes;83007]syn babo bu hacimde bu kadar para çıkışı anormal deil mi?nrdeyse 27 trılyon[/QUOTE]
Para giris ve cikislarina [B]hicbirzaman[/B] guvenemedim.
Cunki degisik araci kurumlardan islem yapan spekulatorler [B]para giris ve cikisi anlaminda[/B] bize istedikleri tabloyu gosterebiliyorlar diye dusunurum.
Ama islem hacmi daha farkli (Bence)
-
arada kısa bir dönem kopukluk oldu ama genelde baya bir zamandır forumların takipçisiyim.yaşım da baya var ve aynen yazılım vs. olanağım yok.sayın arkadaşlarımın bir çoğunu yıllardır ismen tanır ve takip ederim ancak teknik bilgisizliğimden aktif olmadan izliyorum.(clark,vobix,bulmarket,tıfıl gibi kardeşlerimi çok eskiden,hexen,mersiyk,mbm, gibi dostları buradan)dışardan sistemini takip ettiğim dostlarımdanda bu değerli kardeşlerimizin görüşlerindende sürekli yararlanıyorum.tabii ki hiçkimsenin sistemine birebir burdan uymak mümkün değil ama her cümleden kıyaslama,öğrenme,takip adı ne olursa olsun fayda sağlıyorum.bu vesile ile tekrar hepinize teşekkür ediyorum.ne olur artık bu tür konuları kapatalım,uzatmayalım.neticede fikir ayrılıkları çok doğal ama amacımız birbirine çok yakın.paylaşım ve öğrenme....
-
sistem long coverde....1 şubatdan beri 3 kere pozisyon almışım..3 üde kar olarak kapanmış..-tek bir pozisyonda bile bazen 1.300 puan kar varken ,[B]sistem pozisyonu 400-600 puanla kapatıyor[/B]...
-erken pozisyon kapama lazım bana...cidden artık sistem aramaktan bunaldım...
-
platodata da benzer seyler yasadım hisse nette cezamın dolmasına 4 ay var
3yıl ceza vermisler ortada bir suc yokken sn devirin topiginde djı
grafik eklemistim KTA ve EW olmayan dongusel analiz hergunde cuk oturuyordu
birileri hazımsız cıktı satastı ve olan oldu bu forumda 8 ay gibi zamanda
az sayıda mesajım olmasına ragmen 2 gun biraz sinerji olsun istedim ama
rahatsızlıgını gordugum bir iki arkadas var buyrun salon sizin hoscakalın..
-
[quote=abka;83014]sistem long coverde....1 şubatdan beri 3 kere pozisyon almışım..3 üde kar olarak kapanmış..-tek bir pozisyonda bile bazen 1.300 puan kar varken ,[B]sistem pozisyonu 400-600 puanla kapatıyor[/B]...
-erken pozisyon kapama lazım bana...cidden artık sistem aramaktan bunaldım...[/quote]
Zarar ettirmemiş bu güzel değilmi?
-
DYHOL bir baktım ..oda ne..7,80 lik kagıt,şimdi 0,65 de...
-
[QUOTE=abka;83017]DYHOL bir baktım ..oda ne..7,80 lik kagıt,şimdi 0,65 de...[/QUOTE]
Dogan grubu kagitlari (DOHOL de dahil olmak uzere) rezil oldu.
Elbette RTE ile AD nin surtusmesinin bunda etkisi var.
[B]DOHOL eskiden indikator kagit idi.[/B]
-
[quote=abka;83017]DYHOL bir baktım ..oda ne..7,80 lik kagıt,şimdi 0,65 de...[/quote]
birde 2001 fiyatına bak abi 0,20 krş...yani buradan aşağı %70 daha düşse yeridir.
-
[QUOTE=emrehan;83015]
az sayıda mesajım olmasına ragmen 2 gun biraz sinerji olsun istedim ama
rahatsızlıgını gordugum bir iki arkadas var buyrun salon sizin hoscakalın..[/QUOTE]
Sayın Emrehan
Ben kendi adıma katılımınızı arzu ederim.. Lütfen katılıma devam edin.. Bu forumda hep beraber bir şeyler paylaşıyoruz.. Rahatsız olanlara kapı açık.. Onlar uzaklaşsınlar..
Ben yalnızca pozisyon yazmamayı tercih ediyorum artık..