-
[QUOTE=SEYYAH;83019]birde 2001 fiyatına bak abi 0,20 krş...yani buradan aşağı %70 daha düşse yeridir.[/QUOTE] BİRAZ MAGAZİN dyhol deli kagıt..
-ocak 1999 da 0,13 iken.. mart 2000 de 3,18 oluyor..
-2001 de 0,21 iken..2006 da 7,55 oluyor..
...global ve yerel piyasalar dip yapınca (haziran-temmuzda beklentimdir),,,2-3 yıl vadeli dyhol alsak acaba ne olur...tarih tekerrür ederse ne ala...ama bakarsın sonumuz sabah yay. gibi olur..
-
34.600 seviyelerinde ve 34.750 seviyelerinde iki direnç mevcut.. 34.750 yi görürde geçemez ve oralardan dönüş olursa işaretlediğim üzere yaklaşık 1000 puan aşağı hedefli bir OBO oluşabilir.. Aklımızın bir kenarında bulunması için..
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=ybn9tqrdssb6c3bx5rw.png][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/ybn9tqrdssb6c3bx5rw.png[/IMG][/URL]
-
Kısa vadeli yükselen kanal desteği 34,175 orta vadeli 33,400 uzun vadeli 31,900
34,525 aşılırsa 5 dklıklarda ikili dip olur. Aşamazsa ters bayrak hazırlığı devam eder. Kırılım olursa orta vadeli destekte buluruz kendimizi.
Benim graifkler logolu olduğundan buraya grafik koyamıyorum. Bu sebeple buradaki grafikleri editleyip koyuyorum. İçinde "loto" yazmayan hiçbir yazım sallamasyon değildir.
Hakkımda bildirilen görüşlere de topluca teşekkkür ederim.
Kimse kimseyi kırmadan istediğini yazsın. Mesajlarımdan rahatsız olan ya da farkında olmadan haddimi aştığım durumalrda özel emsajal bildirin mesajı silerim ya da düzenlerim.
-
sn catedral
lütfen pozisyonunuzu yazınınız.Sırf sizi izleyebilmek için başka forumdan geldim.
sevgilier
-
[quote=catedral;83024] 1000 puan aşağı hedefli bir OBO oluşabilir.. ..[/quote]
pozisyon yazmıyacağım demişsin, bak yine yazmışsın,dayanamadın değil mi,
obo da herhalde long olmazsın, eğer o gerçek bir obo ise :)
Bu arada 30 dak. geçmişsin, bu kararın için seni tebrik ederim...
-
[QUOTE=ccarcabuk;83028]sn catedral
lütfen pozisyonunuzu yazınınız.Sırf sizi izleyebilmek için başka forumdan geldim.
sevgilier[/QUOTE]
Sevg çarçabuk
Ben diğer forumlardda da pozisyon yazmazdım çoğunlukla.. Grafikler zaten herşeyi anlatıyor.. [B]Destek direnç noktalarıda bu forumda bir çok değerli ve konuya hakim arkadaşlarımız tarafından zaten yazılıyor.. [/B]
Sonuçta tüm grafikler ve destek direnç noktaları farklı bakış açılarıylada olsa ortak bir noktada birleşmekte.. Tek kişiye bağlanmayın..
Ya temel verilerle yada teknik analizle pozisyon almak durumundasınız.. Temel analiz vadelide üzebilir bekletebilir.. Teknikler daha hızlı çalışacağından teknik analizleri izleyerek pozisyon almanız ve stoplarınızı belirlemeniz daha uygundur kanısındayım.
sevgiyle
-
sokaktakı cocuk bıle 37.000 beklerse olacagı budur shortla yola devam.
-
[QUOTE=teo;83030]pozisyon yazmıyacağım demişsin, bak yine yazmışsın,dayanamadın değil mi,
obo da herhalde long olmazsın, eğer o gerçek bir obo ise :)
Bu arada 30 dak. geçmişsin, bu kararın için seni tebrik ederim...[/QUOTE]
Canım benim:) Pozisyon yazmadım.. Teknik olarak o seviyeden bir dönüşün OBO ihtimalini getireceğini belirttim.. Şu andaki pozisyonumda belli değil ayrıca.. .lelele
-
Sn catedral
aynı fikirdeyim.Asla kimseye göre hareket yapmam.
Ancak sizin hakkınızıda teslim etmek gerekir ki
sizin teknik yorumlarınız okuduğumda acaba piyasayı sn catedral mı?yapıyor diyorum.
sadece imkb için değil dow içinde aynı şeyi söylüyorum.
sevgiler
-
[QUOTE=teo;83037]obo yapması ıcın, omzu muhakkak yukarıda yapmak zorunda mı teknık olarak...
Dekı obo oldu, ne anlama gelıyor bu..
Zaten dusuyor fıyat, oboya ne gerek var...obo oluşmadan anlamak lazım, obo olduktan sonra, ne faydası var, onu omuzda değil, baş oluşurken anlıyacaksın...[/QUOTE]
adamın biri bir nal bulmuş...
geriye kaldı 3 nal bir at demiş......
o hesap...
vobcunun hası başıda beklemez...tek sol omuzla anlar onu diyormuşum.... he heeee:D
-
vob,spot ,dax longcover de...
3 şubatdan beri hiç sat vermemişler(long coverler olmuş)...
-
bugün obamanın paketi senatodamı oylanacak .. ?