[QUOTE=sentinus;28424]ABD kendi verisine düşmüyor onun yerine biz düşüyoruz şu işe bak. .dng[/QUOTE]
Nasıl düşmüyor? fdjı eksisi destekleri kırıyor ya işte, tabii esas süşüşü avrupa kapandıktan sonra yapacaktır diye düşünüyorum, saygılar.
Printable View
[QUOTE=sentinus;28424]ABD kendi verisine düşmüyor onun yerine biz düşüyoruz şu işe bak. .dng[/QUOTE]
Nasıl düşmüyor? fdjı eksisi destekleri kırıyor ya işte, tabii esas süşüşü avrupa kapandıktan sonra yapacaktır diye düşünüyorum, saygılar.
Günlükler de sata döndü..
Günlükler de sata döndü..
Senaryoyu kurdum, yarına 49000 açılış, sonrası düşüş 47500 e kadar, böyle bir düşüş fena olmaz yakışır, saygılar.
Senaryoyu kurdum, yarına 49000 açılış, sonrası düşüş 47500 e kadar, böyle bir düşüş fena olmaz yakışır, saygılar.
Sn. Teo tebrik ederim...
Sn. Teo tebrik ederim...
[QUOTE=özdenil;28428]Sn. Teo tebrik ederim...[/QUOTE]
cool1+.
[QUOTE=özdenil;28428]Sn. Teo tebrik ederim...[/QUOTE]
cool1+.
Boşluk doldurmaya gideceğiz diyorum, ama 6. ve 7. ayda 45100 lerden işlem görmeden atladığımız seviyelere, saygılar.
Boşluk doldurmaya gideceğiz diyorum, ama 6. ve 7. ayda 45100 lerden işlem görmeden atladığımız seviyelere, saygılar.
dow ,fdow ve fdax saatlik yukarı uyumsuzluk potasında....
50800 den uzun ben... ve uzuna devam...
yurtdışı sahte... yukarı tepki olur....yurtdışında
bu benim görüşüm...... uymayın........
dow ,fdow ve fdax saatlik yukarı uyumsuzluk potasında....
50800 den uzun ben... ve uzuna devam...
yurtdışı sahte... yukarı tepki olur....yurtdışında
bu benim görüşüm...... uymayın........
Boşluğun kralı 45000 de durup duruyor.
Boşluğun kralı 45000 de durup duruyor.
Buralardan al gelse ne olur al gelmese ne olur, taş çatlasa ki çatlamaz, 53000 i tekrar görür, varmı daha ötesi? bence yok, yurt dışındada vakit gelmiş nasılsa, bu vadeyide aşağıya indirip kapamalı derim, saygılar.
Buralardan al gelse ne olur al gelmese ne olur, taş çatlasa ki çatlamaz, 53000 i tekrar görür, varmı daha ötesi? bence yok, yurt dışındada vakit gelmiş nasılsa, bu vadeyide aşağıya indirip kapamalı derim, saygılar.
[QUOTE=bull market;28435]Buralardan al gelse ne olur al gelmese ne olur, taş çatlasa ki çatlamaz, 53000 i tekrar görür, varmı daha ötesi? bence yok, yurt dışındada vakit gelmiş nasılsa, bu vadeyide aşağıya indirip kapamalı derim, saygılar.[/QUOTE]
Al gelir demiyorum ama vadelinin terse getirme huyu çok iyi bilinir. şimdi burdan shortlarsınız tutar kırdığı trendline test etmek için yukarı teper. Dowun artı kapatmayacağı ne malum düşüşten sonra? Yine de piyasanın dediği olacak sonunda biz ne dersek boş.
[QUOTE=bull market;28435]Buralardan al gelse ne olur al gelmese ne olur, taş çatlasa ki çatlamaz, 53000 i tekrar görür, varmı daha ötesi? bence yok, yurt dışındada vakit gelmiş nasılsa, bu vadeyide aşağıya indirip kapamalı derim, saygılar.[/QUOTE]
Al gelir demiyorum ama vadelinin terse getirme huyu çok iyi bilinir. şimdi burdan shortlarsınız tutar kırdığı trendline test etmek için yukarı teper. Dowun artı kapatmayacağı ne malum düşüşten sonra? Yine de piyasanın dediği olacak sonunda biz ne dersek boş.
53000 uzuncuların portföyünü yüzde 50 artırır... daha ne olsun...
53000 olacak anlamında söylemiyorum...
ben sadece şu yurtdışı tepkisini bekliyorum......50800 uzunlarla
dowun fdowun ve fdaxın tepkisini... eşek değil ya vadelide bunlara takılır herhalde......
53000 uzuncuların portföyünü yüzde 50 artırır... daha ne olsun...
53000 olacak anlamında söylemiyorum...
ben sadece şu yurtdışı tepkisini bekliyorum......50800 uzunlarla
dowun fdowun ve fdaxın tepkisini... eşek değil ya vadelide bunlara takılır herhalde......
fdow numarasını yaptı yine...... dowa ters milleti gazladı...
dow açılınca bakalım ne olacak........
dowun normalde yukarı tepmesi lazım.......
fdow numarasını yaptı yine...... dowa ters milleti gazladı...
dow açılınca bakalım ne olacak........
dowun normalde yukarı tepmesi lazım.......
Evet sizi anlıyorum uzuncu arkadaşlar, benim sizin görüşlerinize diyeceğim yok, kendi açımdan şöyle düşünüyorum, en son yukarı hamlede 50000 lerde boşluk bırakarak çıkmıştık 54000 lere, ee şimdi bugün kapanış olarak bu boşluğun dibinde bir kapanış yapmak üzereyiz, neden? tekrar boşluklu aşağıya atlamak için diyorum ben, 50850 üzerinde bugün kapanış yapması zor bence, daha dow açılacak, bu durumda son günlerin hatta boşluklu son çıkışın en düşük kapanışını yapıcaz, eğerki akşama avrupa kapandıktan sonra dow düşsün, soluğu kimbilir nerede alırız, tahmin ederekte bulamayabiliriz diyorum, saygılar.
Evet sizi anlıyorum uzuncu arkadaşlar, benim sizin görüşlerinize diyeceğim yok, kendi açımdan şöyle düşünüyorum, en son yukarı hamlede 50000 lerde boşluk bırakarak çıkmıştık 54000 lere, ee şimdi bugün kapanış olarak bu boşluğun dibinde bir kapanış yapmak üzereyiz, neden? tekrar boşluklu aşağıya atlamak için diyorum ben, 50850 üzerinde bugün kapanış yapması zor bence, daha dow açılacak, bu durumda son günlerin hatta boşluklu son çıkışın en düşük kapanışını yapıcaz, eğerki akşama avrupa kapandıktan sonra dow düşsün, soluğu kimbilir nerede alırız, tahmin ederekte bulamayabiliriz diyorum, saygılar.
syn teo üstadım şuanki önerin düşünceleirnizi alabilirmiyim ?
syn teo üstadım şuanki önerin düşünceleirnizi alabilirmiyim ?
[QUOTE=bull market;28440]Evet sizi anlıyorum uzuncu arkadaşlar, benim sizin görüşlerinize diyeceğim yok, kendi açımdan şöyle düşünüyorum, en son yukarı hamlede 50000 lerde boşluk bırakarak çıkmıştık 54000 lere, ee şimdi bugün kapanış olarak bu boşluğun dibinde bir kapanış yapmak üzereyiz, neden? tekrar boşluklu aşağıya atlamak için diyorum ben, 50850 üzerinde bugün kapanış yapması zor bence, daha dow açılacak, bu durumda son günlerin hatta boşluklu son çıkışın en düşük kapanışını yapıcaz, eğerki akşama avrupa kapandıktan sonra dow düşsün, soluğu kimbilir nerede alırız, tahmin ederekte bulamayabiliriz diyorum, saygılar.[/QUOTE]
%50 50 dir şans fiyatlara ne kadar girdiğine bakar. Belkide fiyatlarda. bunu ky bilemez.
[QUOTE=bull market;28440]Evet sizi anlıyorum uzuncu arkadaşlar, benim sizin görüşlerinize diyeceğim yok, kendi açımdan şöyle düşünüyorum, en son yukarı hamlede 50000 lerde boşluk bırakarak çıkmıştık 54000 lere, ee şimdi bugün kapanış olarak bu boşluğun dibinde bir kapanış yapmak üzereyiz, neden? tekrar boşluklu aşağıya atlamak için diyorum ben, 50850 üzerinde bugün kapanış yapması zor bence, daha dow açılacak, bu durumda son günlerin hatta boşluklu son çıkışın en düşük kapanışını yapıcaz, eğerki akşama avrupa kapandıktan sonra dow düşsün, soluğu kimbilir nerede alırız, tahmin ederekte bulamayabiliriz diyorum, saygılar.[/QUOTE]
%50 50 dir şans fiyatlara ne kadar girdiğine bakar. Belkide fiyatlarda. bunu ky bilemez.
bakalım nerden kapatıyorlar sn bull market............
vadeliye şaşırmam... 49000 de kapatsada...
yalnız yurtdışı kesin tepecek.. saatlik bazda... aynı numarayı yaptılar.. geçenki verideki gibi.....
dow açılınca fdow dipten aynı gün 400 puanın üzerinde tepmişti.....
şimdide uyumsuzluk şansı çok bariz... tepmeden olmaz.......
bu arada uzuncu değilizde.. şuanki pozisyon 50800 den uzun......
bakalım nerden kapatıyorlar sn bull market............
vadeliye şaşırmam... 49000 de kapatsada...
yalnız yurtdışı kesin tepecek.. saatlik bazda... aynı numarayı yaptılar.. geçenki verideki gibi.....
dow açılınca fdow dipten aynı gün 400 puanın üzerinde tepmişti.....
şimdide uyumsuzluk şansı çok bariz... tepmeden olmaz.......
bu arada uzuncu değilizde.. şuanki pozisyon 50800 den uzun......
[QUOTE=jelibon;28420]dow bandımız hala daha 11400-11910. (kırılana kadar)
11380 teyidli kırılınacağı anlaşılırsa mutlaka kısa.
Sevgiler.[/QUOTE]
adi future 11381 dedi şimdilik deli olacam.
[QUOTE=jelibon;28420]dow bandımız hala daha 11400-11910. (kırılana kadar)
11380 teyidli kırılınacağı anlaşılırsa mutlaka kısa.
Sevgiler.[/QUOTE]
adi future 11381 dedi şimdilik deli olacam.
duygusal olabilr ama 50000 kapanış ihtimali dahilinde bana gore
duygusal olabilr ama 50000 kapanış ihtimali dahilinde bana gore
Kapanışı 50200-50300 olabilir diyorum, saygılar.
Kapanışı 50200-50300 olabilir diyorum, saygılar.
akşam hp karı önemli.
dow destekler 11400, 11320
direnç 11580, 11600, 11720
sp destek 1260
direnç 1290
nasdaq destek 2380
direnç 2475, 2500
sevgiler.
akşam hp karı önemli.
dow destekler 11400, 11320
direnç 11580, 11600, 11720
sp destek 1260