[quote=Astatin;275098]as good as it gets..kaya hoca.dng[/quote]
ingilizcem hep kötüydü daha doğrusu dersler hep boş geçerdi :o asti hoca benden daha iyi gibi bi şey mi diyon ne diyorsun sorsam kızarmısın :..:
Printable View
[quote=Astatin;275098]as good as it gets..kaya hoca.dng[/quote]
ingilizcem hep kötüydü daha doğrusu dersler hep boş geçerdi :o asti hoca benden daha iyi gibi bi şey mi diyon ne diyorsun sorsam kızarmısın :..:
herkes 500 den dönüş bekler..beklemesi bedava:))
[quote=a.kaya;275116]ingilizcem hep kötüydü daha doğrusu dersler hep boş geçerdi :o asti hoca benden daha iyi gibi bi şey mi diyon[COLOR=red] ne diyorsun sorsam kızarmısın[/COLOR] :..:[/quote]
ağlasam sesimi duyar mısın..:o
[B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler
[/SIZE][/I]4.Direnç : 79.700[/B]
[B]3.Direnç : 78.475[/B]
[B]2.Direnç : 77.250[/B]
[COLOR=blue][B]1.Direnç : 76.450[/B]
[B]Pivot : 76.025[/B]
[/COLOR][COLOR=magenta][B]1.Destek : 75.225[/B]
[B]2.Destek : 74.800[/B]
[B]3.Destek : 73.575[/B]
[/COLOR][B]4.Destek : 72.350[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 77.225[/B]
[COLOR=blue][B]3.Direnç : 76.650[/B]
[B]2.Direnç : 76.275[/B]
[B]1.Direnç : 76.025[/B]
[/COLOR][COLOR=magenta][B]1.Destek : 75.225[/B]
[B]2.Destek : 74.975[/B]
[B]3.Destek : 74.600[/B]
[B]4.Destek : 74.025[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][/COLOR]
[COLOR=magenta][/COLOR]
[COLOR=black]76.025 ve 76.450 dirençler...[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]75.225 ve 74.800 destekler...;)[/COLOR]
[url]http://say.expressivo.com/wiYXmqk5[/url]
[quote=cozbek83;275099]Patronlar, tekrar yukarı hareketin şuandaki duruma göre mümkünatı nedir sizlerce?[/quote]
Tam bana göre soru... Sabah sabah biraz felsefe yapayım.. :)
Piyasanın bariz bir şekilde bir yere gitmesi gerekseydi şu an zaten orada olurdu. Yani bariz şekilde düşmesi gerekseydi anında düşerdi, çünkü herkes bu fırsatı kullanmak için anında atlardı, kimse de long'lamazdı. Piyasa bilinen herşeyi anında fiyatlar.
Şu an düşmüyorsa yükselişle düşüş ihtimali aynı demektir. Fiyatın bulunduğu yer her zaman denge noktasıdır ve ondan sonra hangi yöne devam edeceğinin ihtimali eşittir. Bu nedenle geleceği tahmin etmeye çalışmanın başarı oranı yazı turayı geçemiyor.
Felsefe bu kadar.. Bu saatte daha fazlasını yapamayacam gusura bahmayın.... :)
[quote=selçuklu;275121][URL]http://say.expressivo.com/wiYXmqk5[/URL][/quote]
selpatro araba güzelmiş. ralli mi olacak diyon yani :::
Selpatros,
Bir kaç gündür, geceyarısından sonra kanal d de kill bill i tekrar veriiler...dikkatle müşahade ettim ki hala yaşlanmamış Uma apla..hheheheheheeh...
Patron çek bi hattori hanzo kılıcı vur VOB un kellesine, çıkar beynini ver eline patron yaww.sıkıldım artık..şöyle çat çat çat..acil 20000 puan lazım..üww
gunaydınlar...
eylul gıbı varant lar başlıor...
bunu çok duyacağız ılerıde ve kullanacağız...
herkese hayırlı seanslar...
cümleten günaydın ve bol kazanclar...
[QUOTE=unlimitted;275124]selpatro araba güzelmiş. ralli mi olacak diyon yani :::[/QUOTE]
zıplaya zıplaya geliyor abi ... ühhühüh ..
[quote=Astatin;275110]kaya hoca,
maşallah senin içindeki ses'in repertuarı da baya zengin ha..kaç gündür izliyorum yani teprik ederim...[/quote]
Asti onu bunu boşverde iyi sallıyorum ama demi ::: ::: ::: 3 günlük hava tahmininde ok bakalım 4 ve 5 günler nasıl olacak hala tv lerden bi teklif yok ona bozuluyorum :..: :..: :..:
Short'lar 800'den full flat... Sistem bu karı da geri verirse kalbim buna dayanamazdı o yüzden... Dünkü dip geçilirse DAX'ın durumuna göre tekrar short'layabilirim hele bir 10:00 olsun... üvvv... Alt üst etti Pala psikolojimi de disiplinimi de... üvvvv....
[quote=Strategist;275130]Short'lar 800'den full flat... Sistem bu karı da geri verirse kalbim buna dayanamazdı o yüzden... Dünkü dip geçilirse DAX'ın durumuna göre tekrar short'layabilirim hele bir 10:00 olsun... üvvv... Alt üst etti Pala psikolojimi de disiplinimi de... üvvvv....[/quote]
whim&remorse
:::
[QUOTE=Astatin;275125]Selpatros,
Bir kaç gündür, geceyarısından sonra kanal d de kill bill i tekrar veriiler...dikkatle müşahade ettim ki hala yaşlanmamış Uma apla..hheheheheheeh...
Patron çek bi hattori hanzo kılıcı vur VOB un kellesine, çıkar beynini ver eline patron yaww.sıkıldım artık..şöyle çat çat çat..acil 20000 puan lazım..üww[/QUOTE]
[IMG]http://img358.imageshack.us/img358/792/hattorihanzo1280wd1.jpg[/IMG]
Dünkü kısalarımı ve sabah açtığım kısaları kapadım.
piyasa biraz sakinleşsin.Önümüzü görelim.
[B][COLOR="Red"]yygdodaabbkbby .... [/COLOR][/B]
yorum yok gısa devam onu dokuzu anlamam arkadaş baskı belli küskü belli bence yani ..
[quote=Astatin;275131]whim&remorse
:::[/quote]
Patron cırcır gibi en tepeden girsem en dipten çıksam şu kadar kazanırdım o zaman sistemin getirisi budur hesabı yapsam sistem son iki haftada tarihi rekor kırardı, ama elde avuçta bişey yok, çünkü aldığını aynen geri veriyor... Benim sistemin seninki gibi başarılı bir geçmişi de yok, eninde sonunda kazandırıyor biliyorum diyemiyorum... üvvv... Bu şartlarda bir süre için aşırı hızlı 5dk'lık sistemimi tekrar göreve çağırdım... O geleni geçeni yakalıyo... üvvv...
şuanki indikatörler dip yapmış bende..fiyat yukarı gitmeli eğer gidemiyorsa hacimsiz anında başka yerde olabilir..renk belli olmadı henüz..
günaydın
ORB-S noktaları:
75,600 altı sat
75,975 üstü al
Bu arada Sn. Saraylı, Toby Crabel'ın Opening Range Breakout kitabını okuyorum, orada dikkatimi çeken iki şey oldu:
1. ORB'de üst üste dar bantlar olmasının, bir yöne daha güçlü kırılıma olacağının işareti olduğu söyleniyor, bu sizin deneyiminize göre de geçerli midir?
2. Breakout'un seansın erken saatlerinde gerçekleşmesinin ilerleyen saatlerde gerçekleşmesinden daha avantajlı olduğu söyleniyor. Ben de kitabı henüz okumadan bu gözlemi yapmıştım, siz ne düşünüyorsunuz?
İyi bir gün olsun dileğiyle
[quote=Strategist;275138]Patron cırcır gibi en tepeden girsem en dipten çıksam şu kadar kazanırdım o zaman sistemin getirisi budur hesabı yapsam sistem son iki haftada tarihi rekor kırardı, ama elde avuçta bişey yok, çünkü aldığını aynen geri veriyor... Benim sistemin seninki gibi başarılı bir geçmişi de yok, eninde sonunda kazandırıyor biliyorum diyemiyorum... üvvv... Bu şartlarda bir süre için aşırı hızlı 5dk'lık sistemimi tekrar göreve çağırdım... O geleni geçeni yakalıyo... üvvv...[/quote]
Aslında o mesajları kaya patron bulaşsın diye yazıyorum patro:D:Dyoksa hep derim, VOB da en doğru hareket ama en doğru hareket TP dir..teprik ederim...Kaçan puandan ceza kesilmiyo, kaçan kardan kesiliyo patron.. her ne olursa olsun karın cebinde olsun:D
mali kural ekimde olmayıp yine ertelenebilir baskısını yaşıyoruz.. şimşek açıklamış pehhhh pehhhh
günaydınlar 75525 altına kayarsak pala basar gibime geliyor takip edilecek bir rakam
[quote=Astatin;275143]Aslında o mesajları kaya patron bulaşsın diye yazıyorum patro:D:Dyoksa hep derim, VOB da en doğru hareket ama en doğru hareket TP dir..teprik ederim...Kaçan puandan ceza kesilmiyo, kaçan kardan kesiliyo patron.. her ne olursa olsun karın cebinde olsun:D[/quote]
Patron buna en azından senin sistemin için itirazım var biliyorsun, en doğru metot cebine en çok para koyan metottur. Eğer sistem dışı çıkış yaparak sisteminin aylık getirisini düzenli olarak geçebiliyorsan metodun doğrudur. Yoksa yanlıştır, çünkü elinin ucunda olan ve alabileceğin bir parayı almıyorsun demektir. Bile bile insan aylık getirisini düşürmemeli.
Ama bu senin gibi güvenilir ve manuel işlemlerle geçilmesi zor sistemler kullananlar için geçerli. Yoksa sistemin getirisini rahatça geçebiliyorsam tabi ki kafama göre takılırım. Önemli olan cebime daha fazla paranın nasıl girdiği, geri kalanı hikaye bence. O yüzden sistemde getiri hariç hiçbir değere önem vermiyorum. üvvvv...
Yeni tepeye gidiyoruz diye çekicekler ve güm yapablirler belki ;)
ama dediğim gbi günlük çok bozuldu düzelmesi çok zor he düzelmezmi elbet düzelir ama çok vahim görüyorum
[quote=selçuklu;275135][B][COLOR=red]yygdodaabbkbby .... [/COLOR][/B]
yorum yok gısa devam onu dokuzu anlamam arkadaş baskı belli küskü belli bence yani ..[/quote]
aynen baskı belli
yygdbbsb
[quote=seagate;275144]mali kural ekimde olmayıp yine ertelenebilir baskısını yaşıyoruz.. şimşek açıklamış pehhhh pehhhh[/quote]
mali kural ın seçimden önce çıkabileceğine inanan kaldı mı yaw
XU100 de 1.4.2010---10.5.2010 aralığını inceleyiniz ve bugün ki ile karşılaştırınız..durum netleşmesine daha var diyor...şu hali ile..bir gün -1000 gider bir gün +1000 gider...gel-git olacak diyor..
şş mürsel, aybediyon ama üvv
[quote=saraylı;275120][B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 79.700[/B]
[B]3.Direnç : 78.475[/B]
[B]2.Direnç : 77.250[/B]
[COLOR=blue][B]1.Direnç : 76.450[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]Pivot : 76.025[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]1.Destek : 75.225[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]2.Destek : 74.800[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]3.Destek : 73.575[/B][/COLOR]
[B]4.Destek : 72.350[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 77.225[/B]
[COLOR=blue][B]3.Direnç : 76.650[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]2.Direnç : 76.275[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]1.Direnç : 76.025[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]1.Destek : 75.225[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]2.Destek : 74.975[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]3.Destek : 74.600[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]4.Destek : 74.025[/B][/COLOR]
[COLOR=black]76.025 ve 76.450 dirençler...[/COLOR]
[COLOR=black]75.225 ve 74.800 destekler...;)[/COLOR][/quote]
Bunu öne alalım..Unlipat yine çok mesaj yazmış.kom arkada kalmış taplo..:D
!!! oooooooyidnoM wwwwO
üvvvv...
[quote=Astatin;275158]Bunu öne alalım..Unlipat yine çok mesaj yazmış.kom arkada kalmış taplo..:D[/quote]
üvvv bak susarım. üvvvv üüü
Ya da tam tersi düşüyo gibi yapıp bir zirve denemesi daha yapacaklar 2 li tepe
ne salak saçma piyasa **
yygd...
[quote=a.kaya;275165]Ya da tam tersi düşüyo gibi yapıp bir zirve denemesi daha yapacaklar 2 li tepe[/quote]
Sakın düşüyor gibi yaparak zirve yapacakmış gibi yaparak çökmesin... :)
[quote=tr_hope05;275139]şuanki indikatörler dip yapmış bende..fiyat yukarı gitmeli eğer gidemiyorsa hacimsiz anında başka yerde olabilir..renk
belli olmadı henüz..[/quothocam hangi vd de dip yapmış günlükte değil sanırım
[quote=unlimitted;275163]üvvv bak susarım. üvvvv üüü[/quote]
susma..susmaa...sustukça birileri memleketin ***...:o susma sustukça sıra sana gelecek:cool:
günlükte 75850 çok önemli burası kırılırsa 74350 ve 72850 civarlarına kadar inebilir...
Şu ekspres yatırımın alışından da satışından da korkarım.Dünden beri yonca satıyor.Adı acaip ürkütücü yaw...