49950 üzerinde kalabilirse 50475 bugünkü son direnç olabilir ..49950 destek .
Printable View
[QUOTE=shibumi;15004]Enterasan yaklaşımlarınızı ilgiyle izliyorum...
Özellikle psikolojik açmazlara yönelik olanları...[/QUOTE]
iyi gunler..
sn shibudami. cok iyi zaman analizi yapabilen biri olarak onemli gordugunuz yaklasik tarihler verebilirmisiniz.tabi yapilmis hazir bir zaman analiziniz varsa.
syg
[QUOTE=shibumi;15004]Enterasan yaklaşımlarınızı ilgiyle izliyorum...
Özellikle psikolojik açmazlara yönelik olanları...[/QUOTE]
iyi gunler..
sn shibudami. cok iyi zaman analizi yapabilen biri olarak onemli gordugunuz yaklasik tarihler verebilirmisiniz.tabi yapilmis hazir bir zaman analiziniz varsa.
syg
[QUOTE=abka;14998]tşkler..ama burası borsa ...her şey mümkündür..karşımızda analitik düşünen ,zeki,oyun teorisini bilen py. var..bazen tuzaklarına düşmemiz kaçınılmazdır...[/QUOTE]
[QUOTE=abka;15000]telekulak diyorsun yani...demirelin dediği gibi''dinliyorlarsa ,bari duyduklarından birşeyler ögrenebiliyorlar mı'':)))[/QUOTE]
sayin abka bu 2 yorumu arka arkaya gondermissiniz :)aslina bakarsaniz daha oncede yazdim 1 tane py olduguna inanmiyorum yalnizca buyuk oyuncular var ve bizdende zeki degiller yalnizca parasal acidan gucluler o kadar.Dinlemeye gelince ky gibi dusunmeye basladiklarinda isleri kolaylasir diyorum.
[QUOTE=abka;14998]tşkler..ama burası borsa ...her şey mümkündür..karşımızda analitik düşünen ,zeki,oyun teorisini bilen py. var..bazen tuzaklarına düşmemiz kaçınılmazdır...[/QUOTE]
[QUOTE=abka;15000]telekulak diyorsun yani...demirelin dediği gibi''dinliyorlarsa ,bari duyduklarından birşeyler ögrenebiliyorlar mı'':)))[/QUOTE]
sayin abka bu 2 yorumu arka arkaya gondermissiniz :)aslina bakarsaniz daha oncede yazdim 1 tane py olduguna inanmiyorum yalnizca buyuk oyuncular var ve bizdende zeki degiller yalnizca parasal acidan gucluler o kadar.Dinlemeye gelince ky gibi dusunmeye basladiklarinda isleri kolaylasir diyorum.
[QUOTE=haguan;14992]60 dk lık grafige göre 49600 deki direncimizi geride bıraktık su an önümüzde 50125 civarı var.
49600 uzerinde kalabildigimiz surece 50125 in denenmesi gerekiyor.
Kısa vadede sistematk acıdan pozitiflik suruyor.
Günlüklerdeki bozukluk 50900 altında durdugumuz surece surecektir.
Diye düşünüyorum.[/QUOTE]
sevgli haguan 50100 den verdim gitti önümü görim teşk
[QUOTE=haguan;14992]60 dk lık grafige göre 49600 deki direncimizi geride bıraktık su an önümüzde 50125 civarı var.
49600 uzerinde kalabildigimiz surece 50125 in denenmesi gerekiyor.
Kısa vadede sistematk acıdan pozitiflik suruyor.
Günlüklerdeki bozukluk 50900 altında durdugumuz surece surecektir.
Diye düşünüyorum.[/QUOTE]
sevgli haguan 50100 den verdim gitti önümü görim teşk
dax da tamam
long devam
dax da tamam
long devam
[quote=toprak;15012]iyi gunler..
syg[/quote]
Sanırım başka nickli bir forum katılımcısıyla karıştırdınız.
Yanılmıyorsam "sidabumi" nickli bir arkadaş daha vardı.
Kendi adıma hisse.net in kuruluşundan beri varım ama son 5 yıldır neredeyse hiç yazmadım oraya da...
Kişisel çalışmalarımda dışarıya kapalı küçük bir mail grubu hariç hiçbir yerde yayınlanmıyor.
Size bol kazançlar.
Kolay gelsin.
[quote=toprak;15012]iyi gunler..
syg[/quote]
Sanırım başka nickli bir forum katılımcısıyla karıştırdınız.
Yanılmıyorsam "sidabumi" nickli bir arkadaş daha vardı.
Kendi adıma hisse.net in kuruluşundan beri varım ama son 5 yıldır neredeyse hiç yazmadım oraya da...
Kişisel çalışmalarımda dışarıya kapalı küçük bir mail grubu hariç hiçbir yerde yayınlanmıyor.
Size bol kazançlar.
Kolay gelsin.