-
1
[quote=serkanyurttas;17126]Bende 46900 Den Uzunladim Ama Pek Rahat Değilim Açikçasi Lk 5 Satişta şimdilik Aliştaki Ilk 5 In 2 Kati Kadar 47200 Den Dsi Nin çok Kisasi Var Günlük Bant 46850 47850 Olabilir Ve 48000 E Olasi Yükselişler Satiş Firsati Olacaktir BuNU YAZARKEN 47050 YDıK DSı VE 47200 ÖNEMLı Bı NOKTA BENCE
DAXI ıYı GÖRMEDıM HASTA GıBı DURUYO TEKRAR 46900 DEN SHORTLADIM
-
1
[quote=serkanyurttas;17126]Bende 46900 Den Uzunladim Ama Pek Rahat Değilim Açikçasi Lk 5 Satişta şimdilik Aliştaki Ilk 5 In 2 Kati Kadar 47200 Den Dsi Nin çok Kisasi Var Günlük Bant 46850 47850 Olabilir Ve 48000 E Olasi Yükselişler Satiş Firsati Olacaktir BuNU YAZARKEN 47050 YDıK DSı VE 47200 ÖNEMLı Bı NOKTA BENCE
DAXI ıYı GÖRMEDıM HASTA GıBı DURUYO TEKRAR 46900 DEN SHORTLADIM
-
yukarı dönmeden önce 46350 lere giderek ikili dip yaparmı acaba?
-
yukarı dönmeden önce 46350 lere giderek ikili dip yaparmı acaba?
-
-
-
[quote=serkanyurttas;17130][quote=serkanyurttas;17126]Bende 46900 Den Uzunladim Ama Pek Rahat Değilim Açikçasi Lk 5 Satişta şimdilik Aliştaki Ilk 5 In 2 Kati Kadar 47200 Den Dsi Nin çok Kisasi Var Günlük Bant 46850 47850 Olabilir Ve 48000 E Olasi Yükselişler Satiş Firsati Olacaktir BuNU YAZARKEN 47050 YDıK DSı VE 47200 ÖNEMLı Bı NOKTA BENCE
DAXI ıYı GÖRMEDıM HASTA GıBı DURUYO TEKRAR 46900 DEN SHORTLADIM[/quote]
1000 PUANLIK BANT HAREKETı 46850 47850 OLMADIğINA GÖRE şıMDıLıK 47125 46125 OLABıLıR
-
[quote=serkanyurttas;17130][quote=serkanyurttas;17126]Bende 46900 Den Uzunladim Ama Pek Rahat Değilim Açikçasi Lk 5 Satişta şimdilik Aliştaki Ilk 5 In 2 Kati Kadar 47200 Den Dsi Nin çok Kisasi Var Günlük Bant 46850 47850 Olabilir Ve 48000 E Olasi Yükselişler Satiş Firsati Olacaktir BuNU YAZARKEN 47050 YDıK DSı VE 47200 ÖNEMLı Bı NOKTA BENCE
DAXI ıYı GÖRMEDıM HASTA GıBı DURUYO TEKRAR 46900 DEN SHORTLADIM[/quote]
1000 PUANLIK BANT HAREKETı 46850 47850 OLMADIğINA GÖRE şıMDıLıK 47125 46125 OLABıLıR
-
bazi indikatorler 9.30 dan beri vob 30 da dusus gosterirken yukseliyordu ama imkb 30 da gercekten yukselis gosteriyordu. bu karistirmayi nasil beceriyorlar anlamiyorum. aciklayacak olanlar varmi.
-
bazi indikatorler 9.30 dan beri vob 30 da dusus gosterirken yukseliyordu ama imkb 30 da gercekten yukselis gosteriyordu. bu karistirmayi nasil beceriyorlar anlamiyorum. aciklayacak olanlar varmi.
-
şöyle diyim bandımız 38200-38800 veriye kadar, veiden sonra bunlardan biri kırılır. Vobunkini siz bulun.
Sevgiler.
-
şöyle diyim bandımız 38200-38800 veriye kadar, veiden sonra bunlardan biri kırılır. Vobunkini siz bulun.
Sevgiler.
-
Günaydın ,
güçsüz seyir sürüyor , bugün için 46950 geçiş noktası olabilecekken ; 46550 - 45850 destek , 47650 - 48050 direnç alarak izleyeceğim . Enflasyon verisi uzun barın rengini ve boyutunu belirliyecek gibi . Görünüşe bakılırsa data da beklenmiyor satış için ...
-
Günaydın ,
güçsüz seyir sürüyor , bugün için 46950 geçiş noktası olabilecekken ; 46550 - 45850 destek , 47650 - 48050 direnç alarak izleyeceğim . Enflasyon verisi uzun barın rengini ve boyutunu belirliyecek gibi . Görünüşe bakılırsa data da beklenmiyor satış için ...
-
DAXI ıYı GÖRMEDıM [COLOR=red]HASTA GıBı DURUYO[/COLOR] TEKRAR 46900 DEN SHORTLADIM[/quote]
DOKTOR OLMUşUZ BE :)
-
DAXI ıYı GÖRMEDıM [COLOR=red]HASTA GıBı DURUYO[/COLOR] TEKRAR 46900 DEN SHORTLADIM[/quote]
DOKTOR OLMUşUZ BE :)
-
yatayda aldıgımız yerden sat,sattıgımız yerden al veriyor..
biz aval aval bakarken bir iki kademede kaybımız oluyor...
o nedenle bugun yukarıyı bekleyecegim ben.... çok anormal bir durum olmazsa...
şu anda sattayız.. ala gelirse rahatlarım...
dow da saatlik yukarı uyumsuzluk olma ihtimali yüksek...
bu arada gündüz futurlar çok numara çekiyorlar...
dayanabilirmiyim bilmiyorum..
şimdilik uzuna devam ediyorum.. yönün yukarı olması lazım normalde..
eskiden sadece vadeli numara çekerdi...
şimdi tüm dünya futurlar dahil gündüz bi tuaflaştılar.. ne yaptıkları belli olmuyor....
-
yatayda aldıgımız yerden sat,sattıgımız yerden al veriyor..
biz aval aval bakarken bir iki kademede kaybımız oluyor...
o nedenle bugun yukarıyı bekleyecegim ben.... çok anormal bir durum olmazsa...
şu anda sattayız.. ala gelirse rahatlarım...
dow da saatlik yukarı uyumsuzluk olma ihtimali yüksek...
bu arada gündüz futurlar çok numara çekiyorlar...
dayanabilirmiyim bilmiyorum..
şimdilik uzuna devam ediyorum.. yönün yukarı olması lazım normalde..
eskiden sadece vadeli numara çekerdi...
şimdi tüm dünya futurlar dahil gündüz bi tuaflaştılar.. ne yaptıkları belli olmuyor....
-
sayin teo siz 5 dakikalik takip ediyorsunuz sanirim. size sormak ve bilenlere sormak istedigim ben ms ve ms downloader kullaniyorum simdi bunda her 5 dk da bir elle verileri guncelle demek gerekiyor. bu programcilik olarak cok kotu bir durum bunu kolay hale getiren birsey varmi.(eger internet var ise 5 dk da bir kendi kendine yapip verileri koyamasi gerekli matriks boyle birseyi neden yapamiyor anlamiyorum)
-
sayin teo siz 5 dakikalik takip ediyorsunuz sanirim. size sormak ve bilenlere sormak istedigim ben ms ve ms downloader kullaniyorum simdi bunda her 5 dk da bir elle verileri guncelle demek gerekiyor. bu programcilik olarak cok kotu bir durum bunu kolay hale getiren birsey varmi.(eger internet var ise 5 dk da bir kendi kendine yapip verileri koyamasi gerekli matriks boyle birseyi neden yapamiyor anlamiyorum)
-
şimdi hepsi ayrı telden çalıyor... korelasyon iyice kayboldu.
dax başka vadeli başka fdow başka....spot başka..
hepsi kafasına göre takılıyor...
işimiz iyice zorlaştı...
-
şimdi hepsi ayrı telden çalıyor... korelasyon iyice kayboldu.
dax başka vadeli başka fdow başka....spot başka..
hepsi kafasına göre takılıyor...
işimiz iyice zorlaştı...
-
dax ıkı onemlı uyarı verıyor:)
1- nerede kalmıstık dıyor
2- tam uc kez 6666.6 gosterdı.:)
benden soylemesı::..:
-
dax ıkı onemlı uyarı verıyor:)
1- nerede kalmıstık dıyor
2- tam uc kez 6666.6 gosterdı.:)
benden soylemesı::..:
-
dow düşerken alıyorlar,
salmıyorlar
long devam
46500 stop
-
dow düşerken alıyorlar,
salmıyorlar
long devam
46500 stop
-
6655 de bırseylere ısaret ama ben çozemedım daha:)
-
6655 de bırseylere ısaret ama ben çozemedım daha:)
-
46550-500 civarının tutmaması tekrar 45900 civarını gündeme getiricektir.
46550-47100 bulundugumuz bandın son guncel hali
Diye düşünüyorum.
-
46550-500 civarının tutmaması tekrar 45900 civarını gündeme getiricektir.
46550-47100 bulundugumuz bandın son guncel hali
Diye düşünüyorum.
-
artık iş çıgrından çıktı...
gün içi futurlarla manipüle ediyorlar....
dowun tekniğine göre bugün iyi bir artı yapma ihtimali hiç de az değil...
futurlar gündüz tersde aşırı hareket yapıyorlar.. dow yükselecekse aşırı düşüyorlar...
dow açılıncada aaa biz düşmüşüz deyip ne bulduysa alıyorlar...
gündüzleri hareketler saçma sapan oldu...
ben teknik burdan tepme ihtimalim var diyormu ..ona bakıyorum
ve uzuna devam... tepmezsede ne yapayım... gün içi sinir harbinden başka bir şey değil....
-
artık iş çıgrından çıktı...
gün içi futurlarla manipüle ediyorlar....
dowun tekniğine göre bugün iyi bir artı yapma ihtimali hiç de az değil...
futurlar gündüz tersde aşırı hareket yapıyorlar.. dow yükselecekse aşırı düşüyorlar...
dow açılıncada aaa biz düşmüşüz deyip ne bulduysa alıyorlar...
gündüzleri hareketler saçma sapan oldu...
ben teknik burdan tepme ihtimalim var diyormu ..ona bakıyorum
ve uzuna devam... tepmezsede ne yapayım... gün içi sinir harbinden başka bir şey değil....
-
[B]Shortları tutmaya devam şimdilik 15.30 a kadar tedirginlik hakim olacaktır veri kötü beklendiğinden. Veri iyi beklenseydi yukarı eğim olabilirdi belki ama şu durumda zor... [/B]
-
[B]Shortları tutmaya devam şimdilik 15.30 a kadar tedirginlik hakim olacaktır veri kötü beklendiğinden. Veri iyi beklenseydi yukarı eğim olabilirdi belki ama şu durumda zor... [/B]
-
[QUOTE=nyse-dj;17144]sayin teo siz 5 dakikalik takip ediyorsunuz sanirim. size sormak ve bilenlere sormak istedigim ben ms ve ms downloader kullaniyorum simdi bunda her 5 dk da bir elle verileri guncelle demek gerekiyor. bu programcilik olarak cok kotu bir durum bunu kolay hale getiren birsey varmi.(eger internet var ise 5 dk da bir kendi kendine yapip verileri koyamasi gerekli matriks boyle birseyi neden yapamiyor anlamiyorum)[/QUOTE]
matriks gold otomatık yapıyor,ms downloadera bılerek koymamıslar sanırım, ben bır kac kez yazdım, basıt bır kod yazacak,ama dıkkate almadılar,
ucuzu etın yahnısı demek ıstıyorlar sanırım.
100 ytl ıcın elle yapacaksın dıyorlar :)
Sevgıler...
-
[QUOTE=nyse-dj;17144]sayin teo siz 5 dakikalik takip ediyorsunuz sanirim. size sormak ve bilenlere sormak istedigim ben ms ve ms downloader kullaniyorum simdi bunda her 5 dk da bir elle verileri guncelle demek gerekiyor. bu programcilik olarak cok kotu bir durum bunu kolay hale getiren birsey varmi.(eger internet var ise 5 dk da bir kendi kendine yapip verileri koyamasi gerekli matriks boyle birseyi neden yapamiyor anlamiyorum)[/QUOTE]
matriks gold otomatık yapıyor,ms downloadera bılerek koymamıslar sanırım, ben bır kac kez yazdım, basıt bır kod yazacak,ama dıkkate almadılar,
ucuzu etın yahnısı demek ıstıyorlar sanırım.
100 ytl ıcın elle yapacaksın dıyorlar :)
Sevgıler...
-
Dax usd/jpy ve S&P düşüş eğiliminde, 1-2 saate kadar sert verirler..
-
Dax usd/jpy ve S&P düşüş eğiliminde, 1-2 saate kadar sert verirler..
-
[QUOTE=vobbook;17155][B]Shortları tutmaya devam şimdilik 15.30 a kadar tedirginlik hakim olacaktır veri kötü beklendiğinden. Veri iyi beklenseydi yukarı eğim olabilirdi belki ama şu durumda zor... [/B][/QUOTE]
burdan her şey olabilir sn vobbook...
verdikleri gibide alabilirler... sonuna kadarda verebilirler...
amaç kafa karıştırmak...futurlar için diyorum...
dün sen 900 den aldın. bugun aynı yerden sattın..
al verirse yine bu seviyelerden alırsın.. sonuç sıfır...
bendede öyle .sonuç sıfır....
benim yukarı beklentim devam ediyor..azda olsa... o yüzden bugun bekleyecegim yukarıyı... çok anormal durum olmazsa eger....
-
[QUOTE=vobbook;17155][B]Shortları tutmaya devam şimdilik 15.30 a kadar tedirginlik hakim olacaktır veri kötü beklendiğinden. Veri iyi beklenseydi yukarı eğim olabilirdi belki ama şu durumda zor... [/B][/QUOTE]
burdan her şey olabilir sn vobbook...
verdikleri gibide alabilirler... sonuna kadarda verebilirler...
amaç kafa karıştırmak...futurlar için diyorum...
dün sen 900 den aldın. bugun aynı yerden sattın..
al verirse yine bu seviyelerden alırsın.. sonuç sıfır...
bendede öyle .sonuç sıfır....
benim yukarı beklentim devam ediyor..azda olsa... o yüzden bugun bekleyecegim yukarıyı... çok anormal durum olmazsa eger....