-
[QUOTE=trader38;245168]selçuklu patron grafikler ve yorumlar için teşekkürler. güniçi okulda olduğumdan fazla yorumlara katılamıyorum ama tenefüs ve öğlen aralarında yorumlarınıza bakıyorum.
emeği geçen herkesi teprik ederim.brv[/QUOTE]
patron öğrencilere dikkat et ... yaramazlık yapmasınlar ... ama yok yapsınlar bence patron öğrenci dediğin yaramaz olur .. ehehueu :D:D
-
[QUOTE=Biocan;245178]ağustos vadeye pasif emirlerimi 1000 point arayla satışa yazdım..[/QUOTE]
Belki şişman parmak devreye girebilir hayaliyle.....
-
Trader Kayseri'ye geldinmi?
-
bu sayım güzel oldu .. şık yani ... exxxx olursa şahsen üzülürüm .. üzülürsemde .. vobu bırakabilirm ... fdowdaki patronlara duyurulur ... :::::::D .. sayımımı exx ederseniz ... garışmam ... dahada saymam fdow falan ... üvvvvv :D:D
[QUOTE=selçuklu;245177]fdow sayımda son durum ... pek ümidim kalmadı ama ... ümidin bittiği yerde .. bişeyler olabilir belki .. ehehuhe :::::::D:D
[IMG]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/27/1617.jpg[/IMG][/QUOTE]
-
[QUOTE=AMON RA;245188]Trader Kayseri'ye geldinmi?[/QUOTE]
abbav herkes kayserıden mı ?
-
[quote=AMON RA;245188]Trader Kayseri'ye geldinmi?[/quote]
evet bu sene başında geldim.
-
sn saraylı sistem 68 altı şort olur diyor
[IMG]http://www.ressim.net/upload/67635454.png[/IMG]
-
5 dk da öyle
[IMG]http://www.ressim.net/upload/fb8134af.png[/IMG]
-
-
[QUOTE=trader38;245206]evet bu sene başında geldim.[/QUOTE]
İyi olmuş görüşelim bi ara!
-
[quote=selçuklu;245199]bu sayım güzel oldu .. şık yani ... exxxx olursa şahsen üzülürüm .. üzülürsemde .. vobu bırakabilirm ... fdowdaki patronlara duyurulur ... :::::::D .. sayımımı exx ederseniz ... garışmam ... dahada saymam fdow falan ... üvvvvv :D:D[/quote]
Selçuklu patron sayımlarınız isabetli ve faydalı. ama illede bütün sayımlar tutacak diye bişey mümkün değil. fdow da günlük bakınca bende şöyle bir görüntü var. rsı ve tke lerde ciddi uyumsuzluk oluştu. ve dönüş formasyonunda büyük bir obo ihtimali var gibi ve kimse beklemediği için piyasaları en azından bir 10500 ler gösterilip sağ omuz belirginleştirilebilir.
bu arada ;yorumların acemi ve çaylak birinden olduğu unutulmamalı:))):))):)))
[IMG]http://www.ressim.net/upload/cb156bfa.png[/IMG][URL="http://www.ressim.net/show.php/1168009_DOW.png.html"][/URL]
-
30 endeks kanal,izasyon ...
[IMG]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/27/1884.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=AMON RA;245225]İyi olmuş görüşelim bi ara![/QUOTE]
bozantıdan kısme yok mu :) herkes sıvas caddesınden mı :P
-
[QUOTE=Kennym;245279]bozantıdan kısme yok mu :) herkes sıvas caddesınden mı :P[/QUOTE]
HEHEHE Geçen haftaya kadar bozantıda oturuyodum Anayurta taşındım! Sen nerden biliyon bakem!
-
[quote=AMON RA;245225]İyi olmuş görüşelim bi ara![/quote]
görüşelim abi. ben develideyim. ama bazı hafta sonları geliyorum merkeze. geleceğim zaman sana özelden yazarım. kayseriden olan herkeside çağırırız.:P
-
[quote=unlimitted;245067]€/CAD long için av bölgesine yaklaşıyor...
tetiği ezmeye başladım...:cool:[/quote]
1,2916 long...! (tetiği ezdik, nefesi çok uzun tutturdu meret)
stop: 1,2886
TP: bakıcaz...
-
EFG kamikaze yapıyo .. .yada biri EFG nin sistemi çözüd bi sat verdiirp full sattırıyo sonra al verdirip full aldırıyo adamlar manyak gıbı ıslem yapıyo ...
-
[QUOTE=AMON RA;245300]HEHEHE Geçen haftaya kadar bozantıda oturuyodum Anayurta taşındım! Sen nerden biliyon bakem![/QUOTE]
bozantıda büyüdük patron :) ortaokulu küçükçalık anadolu lisesi , liseyi kayseri fen lisesinde okudum... ailem hala bozantıda oturur.. bayramdan bayrama giderim :) 9 senedir istanbuldayım ama cok severim kayseriyi :)
hele kışın erciyes süper olur :) toz karına kurban ::::::::::::
-
amanında amanın .... where is küsküşayne ...
-
[quote=unlimitted;245303]1,2916 long...! (tetiği ezdik, nefesi çok uzun tutturdu meret)
TP: bakıcaz...[/quote]
yürü beaaaaaaa!
5 dakkada 20 pip...yetmeeezz! .boks.
-
resim belli oldu. .uyk
[IMG]http://www.ressim.net/upload/584e0345.png[/IMG]
-
[QUOTE=trader38;245301]görüşelim abi. ben develideyim. ama bazı hafta sonları geliyorum merkeze. geleceğim zaman sana özelden yazarım. kayseriden olan herkeside çağırırız.:P[/QUOTE]
Tamam selçukluynan kenny de gelsin! +.
-
[quote=AMON RA;245321]Tamam selçukluynan kenny de gelsin! +.[/quote]
selçuklu patron kayseridemiki?:o olur neden olmasın. voborsa kardeşliği:..:
-
[quote=unlimitted;245314]yürü beaaaaaaa!
5 dakkada 20 pip...yetmeeezz! .boks.[/quote]
10 dakkada 50 pip... yetmeeezzzzzzzzzz! .boks.
-
[QUOTE=trader38;245323]selçuklu patron kayseridemiki?:o olur neden olmasın. voborsa kardeşliği:..:[/QUOTE]
patron iki yıl kayseride kaldım ... bende kayseriliyim ...
-
[QUOTE=unlimitted;245328]10 dakkada 50 pip... yetmeeezzzzzzzzzz! .boks.[/QUOTE]
patron böle anlatınca fx e geçesimiz geliyo ama :..::..:
allah kazancını artırsın şaka bi yana fx zor piyasa... ben kaldıramayabilirim :)
-
[QUOTE=trader38;245323]selçuklu patron kayseridemiki?:o olur neden olmasın. voborsa kardeşliği:..:[/QUOTE]
Kayseride deel ama çaarsak gelir!
-
[quote=unlimitted;245303]1,2916 long...! (tetiği ezdik, nefesi çok uzun tutturdu meret)
TP: bakıcaz...[/quote]
stop: açılış noktasına çekildi...
TP: 300 pip...
bu parite ekranını kapattık. şimdi başka avlar bakalım...
oooo GBP/AUD menzile girmiş, haber veren yok yaw... :..:
-
[quote=unlimitted;245339]stop: açılış noktasına çekildi...
oooo GBP/AUD menzile girmiş, haber veren yok yaw... :..:[/quote]
unli abi bide şu voba bak hele pala ne anlatıyor bu gün :..:
-
en iyisi ben kendime bi parite topiği açıp kendi kendime takılayım. :D:D
-
[quote=Lefter;245344]unli abi bide şu voba bak hele pala ne anlatıyor bu gün :..:[/quote]
VOB'da benim göstergelerime göre bozulma yok...
hala short için sebep yok diyor parametrelerim...:)
-
[QUOTE=unlimitted;245339]stop: açılış noktasına çekildi...
oooo GBP/AUD menzile girmiş, haber veren yok yaw... :..:[/QUOTE]
Unluuuu Afiyet olsun yatacak yerin yok HAAAA! :D
-
[quote=AMON RA;245337]Kayseride deel ama çaarsak gelir![/quote]
selcuklu patron gelirmisin ? yakınlardamısın?
-
[QUOTE=selçuklu;245332]patron iki yıl kayseride kaldım ... bende kayseriliyim ...[/QUOTE]
abbav meger vob piyasası kayserilerin elindeymis.. ula orgutlensek Eyfege diz çöker önümüzde deseneize :)) uheuehueh
-
-
[QUOTE=trader38;245351]selcuklu patron gelirmisin ? yakınlardamısın?[/QUOTE]
yazın gelecem patron toplanıp görüşürüz .. .brv.brv
-
[quote=selçuklu;245361]yazın gelecem patron toplanıp görüşürüz .. .brv.brv[/quote]
ok abi. ekip tamam. mutlaka görüşelim yazın. sinerji olsun:::::::::
-
[QUOTE=selçuklu;245332]patron iki yıl kayseride kaldım ... bende kayseriliyim ...[/QUOTE]
patron naptın 2 yıl kayseride :) yapılacak herşey 1 haftada bitiyo 1 yıl 51 hafta zor geçmiş olsa gerek :P
-
[QUOTE=Kennym;245366]patron naptın 2 yıl kayseride :) yapılacak herşey 1 haftada bitiyo 1 yıl 51 hafta zor geçmiş olsa gerek :P[/QUOTE]
iş icabı patron dediğin gibi .. valla ... canı sıkılıyor insanın ... :D:D
-
[quote=Kennym;245336]patron böle anlatınca fx e geçesimiz geliyo ama :..::..:
allah kazancını artırsın şaka bi yana fx zor piyasa... ben kaldıramayabilirim :)[/quote]
bana göre fx VOBdan daha zor değil. ikisinin ayrı zorlukları var bence.
kitaro'ya sor. VOB beceremeyenler forekse takılır demişti.
ben o beceriksizler grubundayım işte :D:D