-
[quote=sovalye;296554]dün gece evime hırsız girdi tüm dizüstülerimi ve harici disklerimi hatta flash diskimi bile çalmış o.ç. Hırsızlar... Eve sprey sıkmışlar çelik sürgüler yetersiz kalıyormuş ayrıca içeriden de anahtarla kilitlemeniz gerekmektedir...[/quote]
çok geçmiş olsun sizlere bişey olmasında...
-
-
[quote=selçuklu;296536]hehhhe ... crashesagnesync diye bi espri yapta gülelim astetron patron ..keyfimiz yerine gelsin .. .. ühühüühüh[/quote]
abi ben bu aralar buna çok gülüyorum..iyide çalıyolar adam da iyi söylüyo o ayrı..amma komik de
[URL]http://www.timsah.com/Ankarali-Turgut-Kaymak-Lazim-canli/ndQ0QA1w2U3[/URL]
-
[quote=a.kaya;296569]Sat kayboldu[/quote]
Mart 2009'da kayboldu hala aranıyor... :..:
-
[quote=selçuklu;296559]abi büyük geçmiş olsun .... mal düşmanları çoğaldı ... ne kansız adamlar vay **[/quote]
sağolasın. hayır para da çalmışlar ama maddi değerlerden çok manevi değeri çok yüksek şeyler vardı yedek disklerimde... evlilik fooğraflarından tutta sayfalarca yaptığım çevirilere hatta anılarıma kadar herşeyi çalı-mış onun bunun çocukları....
[B]ama sağolsun polislerimiz dosta korku düşmana güven verdiler...[/B]
olay yeri inceleme ekibini çağırdım daha kapıdan girmeden burada parmak izi almamıza gerek yok parlak yüzey olması gerekir dedi yahu cam var bak burayada dokunmuş dedim ama adam yok bunu elinin yan tarafıyla almış olabilir boşuna toz dökmeye gerek yok dedi
polislede tartıştım...
daha sonra ifade vermeye gittim ama görsen polis her gelene sakız çiğneyerek ne varrr demesi beni çileden çıkarttı daha sonra baktım polislerin birşey yapacağı yok, bizzat ben tüm çevreyi araştırdım karşımızdaki residence ın kamerasında adamları tespit ettim ama residence yöneticisi doğal olarak görüntüleri size veremem dedi. bende başka bir olay yeri inceleme talep ettim onlar da sağolsun kamera kayıtlarını inceleme gereğinde bile bulunmamışlar birde bana telefon açıyor biz site yöneticisine kağıt attık o isterse görüntü kaydını verir istemezse vermez senin rica etmen gerekir diyor yahu belki o görüntüdeki hırsız benim.. o site yöneticisi o kayıtları polis dışında başka birisine verirmi hiç
allahım yarabbim nasıl bir ülkede yaşıyoruz
hayır bir de olay yeri incelemedeki polis beyefendi evinizi neden hırsızlık sigortası yaptırmıyorsunuz bakın ben bile evimi hırsızlık sigortası yaptırdım demez mi? yahu sen emniyet görevlimisin yoksa sigortacımısın? bunu söyleyecek en son kişi polis değil mi...?
[B]bu ülkede insan hayatı ucuz değil adeta kelepir ötesi!!![/B]
-
FLAT yeter çarpma modunda gene sistemler yamuluyor yapılcaksa işlem TA ya göre yapmak lazım
-
Geçmiş Olsun Sayın Sovalye...
-
-
-
git gidebildiğin yere kadar kardeşim emniyet müdürlüğü olmadı iç işlerine olmadı daha yukarılara kadar git bulurlar hırsızları ama çaldıklarını çoktan elden çıkarmış olur şerefsizler :(
-
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar... aman siz siz olun harici disklerinizden birisini yakınınıza da bırakın ve evi içeriden de anahtarla kilitleyin çelik kapı çelik sürgü falan hikaye
olur da başınıza böyle bir olay geldiğinde ise kamu suçudur emniyet failleri yakalamak için canla başla mücadele eder gibi iyimserliğe fazla kapılmayın sizin onlardan en az 10 defa daha fazla uğraşmanız gerekir. münevver karabulutun babası gibi mücadele etmezseniz bu ülkede hakkınızı biraz zor alırsınız...
-
geçmiş olsun sn şövalye , aynısı benimde başıma gelmişti 5 sene oldu daha ne arayan var ne soran..