dow artı açar.. eksi açsada hemen toplar kanımca....
kişisel tahmin..
Printable View
kişisel tahmin..
kişisel tahmin..
[QUOTE=jelibon;28447]akşam hp karı önemli.
dow destekler 11400, 11320
direnç 11580, 11600, 11720
sp destek 1260
direnç 1290
nasdaq destek 2380
direnç 2475, 2500
sevgiler.[/QUOTE]
hp cok kar yapmıstır ben bile ondan mobile tlf laptop monitor aldım.dng
[QUOTE=jelibon;28447]akşam hp karı önemli.
dow destekler 11400, 11320
direnç 11580, 11600, 11720
sp destek 1260
direnç 1290
nasdaq destek 2380
direnç 2475, 2500
sevgiler.[/QUOTE]
hp cok kar yapmıstır ben bile ondan mobile tlf laptop monitor aldım.dng
burada gelen enflasyon verisinin eski bir veri olduğu unutulmamalıdır, petrol şimdi daha aşağıda o zamana göre, 11380-11400 arası takip edilmelidir. spot 30 da 50000 e bakılmalıdır.
burada gelen enflasyon verisinin eski bir veri olduğu unutulmamalıdır, petrol şimdi daha aşağıda o zamana göre, 11380-11400 arası takip edilmelidir. spot 30 da 50000 e bakılmalıdır.
sn.mbm geceye uzun mu girmeyi planlıyorsunuz bu durumda?
sn.mbm geceye uzun mu girmeyi planlıyorsunuz bu durumda?
Yarın 50000 e aşağıdan bakıyor olucaz kanımca, saygılar.
Yarın 50000 e aşağıdan bakıyor olucaz kanımca, saygılar.
yurtdışından şüphem yok.....tepki açısından...
geceye 50800 lerle uzun....
sabah açılışla okuturum yukardan onları.........sisteme görede geregini yaparım..
herkese iyi akşamlar......
yurtdışından şüphem yok.....tepki açısından...
geceye 50800 lerle uzun....
sabah açılışla okuturum yukardan onları.........sisteme görede geregini yaparım..
herkese iyi akşamlar......
biz kapatmadan bu dow göçmez teperse teper sonra aşagı gelir kanımca
biz kapatmadan bu dow göçmez teperse teper sonra aşagı gelir kanımca
sabah artmazsa akşama artar, bugün artmazsa yarına artar, haftayı bilmem ama öbür ay kesin artar
sabah artmazsa akşama artar, bugün artmazsa yarına artar, haftayı bilmem ama öbür ay kesin artar
[QUOTE=ktasyurek;28451]sn.mbm geceye uzun mu girmeyi planlıyorsunuz bu durumda?[/QUOTE]
geceye uzun.. geç gördüm yazınızı....
yurtdışı tepmeden olmaz bence.......
[QUOTE=ktasyurek;28451]sn.mbm geceye uzun mu girmeyi planlıyorsunuz bu durumda?[/QUOTE]
geceye uzun.. geç gördüm yazınızı....
yurtdışı tepmeden olmaz bence.......
bence kısa için marj vaarsa kısa yoksa flat kalmak en iyisi uzun cok riskli bana göre..abd verileri cok kotu
bence kısa için marj vaarsa kısa yoksa flat kalmak en iyisi uzun cok riskli bana göre..abd verileri cok kotu
Yükseliş yalan oldu artık. Bundan sonra böyle gitgelle geleni gideni tokatlama operasyonu olur sadece. Vadeli mefta oldu. Benden paso. 51525 Ekim vade short vade sonuna kadar.
Yükseliş yalan oldu artık. Bundan sonra böyle gitgelle geleni gideni tokatlama operasyonu olur sadece. Vadeli mefta oldu. Benden paso. 51525 Ekim vade short vade sonuna kadar.
[QUOTE=TÜRKOğLU;28455]sabah artmazsa akşama artar, bugün artmazsa yarına artar, haftayı bilmem ama öbür ay kesin artar[/QUOTE]
turkoğlunun kendiside olabilirsin sen degilim diye bizi yiyorsun sanki .dng
[QUOTE=TÜRKOğLU;28455]sabah artmazsa akşama artar, bugün artmazsa yarına artar, haftayı bilmem ama öbür ay kesin artar[/QUOTE]
turkoğlunun kendiside olabilirsin sen degilim diye bizi yiyorsun sanki .dng
[QUOTE=mbm;28456]geceye uzun.. geç gördüm yazınızı....
yurtdışı tepmeden olmaz bence.......[/QUOTE]
teşekkürler sn. mbm, ben de küçük bir kaldıraçla uzunum ve seanslık ve günlük sistemlerim hala "al"da oldukları için düştükçe maliyet düzelterek pozisyon arttırmayı düşünüyorum.
[QUOTE=mbm;28456]geceye uzun.. geç gördüm yazınızı....
yurtdışı tepmeden olmaz bence.......[/QUOTE]
teşekkürler sn. mbm, ben de küçük bir kaldıraçla uzunum ve seanslık ve günlük sistemlerim hala "al"da oldukları için düştükçe maliyet düzelterek pozisyon arttırmayı düşünüyorum.
yaw bu altın niye belini doğrultamadı teo abi sanalda longladık altın zarardayız
yaw bu altın niye belini doğrultamadı teo abi sanalda longladık altın zarardayız
sn.furkan bugün gelen aracı kurum raporlarından birinde altın'ın 700$'a kadar düşüş yolu olduğundan bahsediliyordu grafikle birlikte, keşke silmeseydim..
sn.furkan bugün gelen aracı kurum raporlarından birinde altın'ın 700$'a kadar düşüş yolu olduğundan bahsediliyordu grafikle birlikte, keşke silmeseydim..
şuna bak hala aynı kademede duruyor dokunulmazlığı var sanki. GARAN kadar üçkağıtçı başka hisse var mı şu borsada. 2-3 yıldır GARANla iş bitiriyorlar adamlar.
şuna bak hala aynı kademede duruyor dokunulmazlığı var sanki. GARAN kadar üçkağıtçı başka hisse var mı şu borsada. 2-3 yıldır GARANla iş bitiriyorlar adamlar.
[QUOTE=ktasyurek;28460]teşekkürler sn. mbm, ben de küçük bir kaldıraçla uzunum ve seanslık ve günlük sistemlerim hala "al"da oldukları için düştükçe maliyet düzelterek pozisyon arttırmayı düşünüyorum.[/QUOTE]
sistemler satta...
yalnız dow tepkisine uzun ben.......
yarın sabah sistem ne derse o.......
yalnız şundan çok ümitliyim... 51000 üzerinden kısaya dönerim ben tekrar.....
[QUOTE=ktasyurek;28460]teşekkürler sn. mbm, ben de küçük bir kaldıraçla uzunum ve seanslık ve günlük sistemlerim hala "al"da oldukları için düştükçe maliyet düzelterek pozisyon arttırmayı düşünüyorum.[/QUOTE]
sistemler satta...
yalnız dow tepkisine uzun ben.......
yarın sabah sistem ne derse o.......
yalnız şundan çok ümitliyim... 51000 üzerinden kısaya dönerim ben tekrar.....
[QUOTE=ktasyurek;28462]sn.furkan bugün gelen aracı kurum raporlarından birinde altın'ın 700$'a kadar düşüş yolu olduğundan bahsediliyordu grafikle birlikte, keşke silmeseydim..[/QUOTE]
bollinger 765 gibi biryerde ama 700 cokmuş ya forexe alışmaya calısıyorumda yavaş yavaş raporlarıda okumaya baslamam gerek teşekkür ederim ilginize sagolun.
[QUOTE=ktasyurek;28462]sn.furkan bugün gelen aracı kurum raporlarından birinde altın'ın 700$'a kadar düşüş yolu olduğundan bahsediliyordu grafikle birlikte, keşke silmeseydim..[/QUOTE]
bollinger 765 gibi biryerde ama 700 cokmuş ya forexe alışmaya calısıyorumda yavaş yavaş raporlarıda okumaya baslamam gerek teşekkür ederim ilginize sagolun.
Teorik olarak spot kapanışına göre Ağustos vadeli 50300 olmalı, şimdi biraz yukarda.
Teorik olarak spot kapanışına göre Ağustos vadeli 50300 olmalı, şimdi biraz yukarda.
içimdeki boğayı bastırıyorum kısalarla devam
içimdeki boğayı bastırıyorum kısalarla devam