usdtry graşmış...vob da sistemler alda..pupular doymamış... hobarey.. açılış pis olabilir..iki yöne de..amma kedü ihtimali daha yüksek..umudumuz.... in any case: tabela eksi :) iyi ahuşamlar yiğitler ve yiğideler
Printable View
usdtry graşmış...vob da sistemler alda..pupular doymamış... hobarey.. açılış pis olabilir..iki yöne de..amma kedü ihtimali daha yüksek..umudumuz.... in any case: tabela eksi :) iyi ahuşamlar yiğitler ve yiğideler
astatinşortları gapar.. tek vuruş +6300 pian..bereket versin...velakin dün kar 9000 puanın üzerindeydi... gısmet..yaw hepsi bi kenara..bu gayahan inanılmaz bişi arkadaş..
kedüüüüüü nerdesin
günlük pivpt 93950..dün orta bollingerin altına sarkıp ordan hülülü toparlaması ve bugünd e devam etmesi vesilesiyle tırstım şorttan.. az bi dinlenek..
[IMG]http://i44.tinypic.com/b4x1eo.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;463530]astatinşortları gapar.. tek vuruş +6300 pian..bereket versin...velakin dün kar 9000 puanın üzerindeydi... gısmet..yaw hepsi bi kenara..bu gayahan inanılmaz bişi arkadaş..
kedüüüüüü nerdesin[/QUOTE]
pozisyona girmek ayrı ama short olsaydım kesin flatlerdim abi onu görünce..efsane :p
kedü gelmedi yaw, şimdiye disko disko yazmıştır diyodum
[quote=flexy;463533]pozisyona girmek ayrı ama short olsaydım kesin flatlerdim abi onu görünce..efsane :p[/quote]
gayahan matrikse indikatör olarak eklensin gampanyası:D
[quote=flexy;463533]pozisyona girmek ayrı ama short olsaydım kesin flatlerdim abi onu görünce..efsane :p[/quote]
valla efsane..major minör, kısa orta vade, tradehedge..her tarzda adam süper indik...dipleri mükemmel buluyor:p
Yanlış hesaplamadıysam , adam geldiği yerden fullesek + 30% falandı pörtföy :) senin çekirge analizi aklıma geldi.Ula dedim şimdi 40 küsürüncü olmasın bu..
wowww kara senaryo ekmek yedirmiş..
benden paso :)
[quote=flexy;463534]kedü gelmedi yaw, şimdiye disko disko yazmıştır diyodum[/quote]
gıyabında ve hatırasına biz yazalım hacı o zaman.. "disko disko partizanii":D
siyah beyaz seanslar mı geliyor :)
kedü burda olsa tikkat et 5 dklılarda feci nunular var dirdik..gorkuturduk
Disko disko partizaniiii....lelele.lelele
Rock-kas gelip bir doping yapsaydı, iyiydii...:p:p
[quote=excali;463563]Disko disko partizaniiii....lelele.lelele
Rock-kas gelip bir doping yapsaydı, iyiydii...:p:p[/quote]
ben sana selçulklu dopngi verem..selçuklu gral "e" olarak 80000 yerelerini tahmin ettiydi duttu..sonra son 100,000 şeklinde zamansal olaraktan erken durumlar var bi geri gelmesi lazım dediydi geldi..en son X içün 100,000 üzeri bir yerlere gitmeliydi dediydi...dah agitmedi..ha gral 3 kere sıçrar mı..onu bilmim kendisine sor
bence selçuklu gral 3 kere sıçrar..hatta daha da fazla...kedü...775 den long açtım az pilav...gork benden
Estetük
Sen Şort'lu gupon yapınca, çok iyi yükseliyoruk.
Guponların dutmadığı için bir tane daha doldursaydın, iyiydii...:)
Estetük,
Noooltiiii, senin füzeler müzeler???::::::
aha da bull procekşın...MFİ lar mı CCI lara yoksa CCIlarmı MFIlara uyacağın, CCI lar MFI ya uyacak hali...teprik ederim
[IMG]http://i41.tinypic.com/2dmh2tu.png[/IMG]
[quote=excali;463576]Estetük,
Noooltiiii, senin füzeler müzeler???::::::[/quote]
Füzeler, müzede değil hacı rampada...:D nankör kedi.. dün %1.8 eksileri gördü ya vob daha ne istiyon....
ayruca kedü...gonuşmalarına dikkat et, artık aynı gemideyiz..:D gork yani. astatin lonkkk... bu arada 100,000 başlayan maçın resmi skorunu açıklamadın...? şşşşşşşşş....
[quote=Astatin;463583]ayruca kedü...gonuşmalarına dikkat et, artık aynı gemideyiz..:D gork yani. astatin lonkkk... bu arada 100,000 başlayan maçın resmi skorunu açıklamadın...? şşşşşşşşş....[/quote]
Davanda bakarık skora. .lelele
Yeni antrenör [B]Rock[/B]-kas'dan alalım skorları bundan sonra, bence...:D
[quote=excali;463586]Davanda bakarık skora. .lelele
Yeni antrenör [B]Rock[/B]-kas'dan alalım skorları bundan sonra, bence...:D[/quote]
hepimizi asmasınlar hacı lonkkda..ben lonkkta ürkek ve titreğim kaçarım bahh..öyle bekleyemem...dikaaytt yani..:D bana güvenme:p
[quote=astatin;463597]hepimizi asmasınlar hacı lonkkda..ben lonkkta ürkek ve titreğim kaçarım bahh..öyle bekleyemem...dikaaytt yani..:d[B][SIZE=4] bana güvenme[/SIZE][/B]:p[/quote]
:d:d:..::..::..::..:
Düm ümidimiz sendin, Estetük. Bizi heyal kırınklığına uğrattın...:D:D
[quote=excali;463598]:d:d:..::..::..::..:
Düm ümidimiz sendin, Estetük. Bizi heyal kırınklığına uğrattın...:D:D[/quote]
Dün öncesinde de ümidimiz sendin exx...::: Ama sen bizi hayal kırıklığına uğratmadın:D:D (mı?)
bak işye..verecektik açılışta 900 dne lonkları..mis gibi 100 puan kar lonktan..hehehe.. şimdi ise hepimizi asabilirler
hepimizi asacaklar.... hepimizi asacaklar...hepimizi asacaklar..lonkk stresini ortama yayayım
Pala, Estetük'ün Lonk'a olan hassasiyetini bildiği için, atraksiyona başladı....dng
[quote=excali;463602]Pala, Estetük'ün Lonk'a olan hassasiyetini bildiği için, atraksiyona başladı....dng[/quote]
taban olmasın hacı bu:eek::eek::eek::D:D
bak abi..habere bak...lonklamasak iyiydi:eek::eek:::::::
LONDRA GUMUS SABITLEMESI : 21.7000 DOLAR/ONS (ONCEKI:21.6800 DOLAR/ONS) *
-MATRIKS-
aha da gayahan aşşağıda...şimdi gelip graş değil de "ralli tüm hızıyla yolda" diyomuş..misal..exxxxx
exxx,
ünal aysal, gs nin kurumsallaşma çabalarına katkı olsun die herhaldei fatih terim le olan sms leşmelerini rok denilen kişiye vermiş..rica etsek gs deki kurumsallaşma çablarına katkı olarak vob dan 50000 kontrat alır mı acaba..
yiyorlardı lonkları pilavdannn pilavdan
miyaww..miyaw miyawww..nerdesin hacı..yoksa gemiyi ilk sen mi terk ettin..alu
randır bizi exxxxxxxxxx
hımm..lonkum ama gıllandım..bayram deil seyran deil..naaişş
GOLDMAN SACHS: TURKIYE'DE PMI ENDEKSI EYLUL AYINDA SERT BIR ARTIS GOSTERDI
GOLDMAN SACHS TARAFINDAN YAYINLANAN BIR RAPORDA TURKIYE'DE BUGUN ACIKLANAN
IMALAT SEKTORU PMI ENDEKSI VERILERI ELE ALINDI. KURUM TURKIYE'DE IMALAT
SEKTORU PMI ENDEKSININ EYLUL AYINDA BIR ONCEKI AYA GORE SERT BIR ARTIS
GOSTEREREK 54.0 DEGERINI VURGULADI.
PMI ENDEKSININ BU YUKSEK SEVIYESININ DEVAM ETMESI HALINDE 2013 BUYUME
BEKLENTISI OLAN YUZDE 4.5'IN UZERINDE BIR BUYUME YASANACAGI DILE GETIRILDI.
-MATRIKS-
[quote=Astatin;463620]miyaww..miyaw miyawww..nerdesin hacı..yoksa gemiyi ilk sen mi terk ettin..alu[/quote]
Aynı yerde dolanıyoruk. Daha hızlı tavan olsaydık, iyiydiii...:eek:
Diskoda SLOW müzük çaliii...
Garsonlar Ayran dağıtiiii...
Gözler kapaniii...:::
[quote=excali;463624]Aynı yerde dolanıyoruk. Daha hızlı tavan olsaydık, iyiydiii...:eek:
Diskoda SLOW müzük çaliii...
Garsonlar Ayran dağıtiiii...
Gözler kapaniii...:::[/quote]
Kedi bizi diskoya götür,
Götüremezsen götürürler kedi,:o
böğğiii
kedü sana pascal diebilir miyim..
abav aşağıda gaga var
Gold:1311.8$