DJ NİN
8000 altına sarkmasını göstergelerde uyumsuzluk olarak gözüküyor....
Printable View
DJ NİN
8000 altına sarkmasını göstergelerde uyumsuzluk olarak gözüküyor....
[QUOTE=cbaykus;83262]DJ NİN
8000 altına sarkmasını göstergelerde uyumsuzluk olarak gözüküyor....[/QUOTE]
Yukarı tepecek gibi...
[QUOTE=cbaykus;83264]Yukarı tepecek gibi...[/QUOTE]
[url=http://www.resimbank.org/share-5527_4991DADC.html][img]http://www.resimbank.org/image-5527_4991DADC.jpg[/img][/url]
[QUOTE=Astatin;83258]neredeüüü[/QUOTE]
Hexen Babaaaaaaaaaaaaaaa.
[quote=cbaykus;83264]Yukarı tepecek gibi...[/quote]
5 dakikalıklarda uyumsuzluk var ama 60 dakikalıklarda yok
ABD Senatosu Barack Obama'nın 838 milyar dolarlık ekonomiyi kurtarma paketini onayladı.
ABD Senatosu Obama´nın canlanma paketini 61´e 37´ye kabul edildi. ABD Hazine Bakanı Tim Geithner bankacılık sistemi için 2 trilyon dolarlık plan açıkladı. Ancak kamu ve özel sektörü kapsayan planın içeriğinin yetersiz görülmesi nedeniyle Wall Street´te endeksler % 4 geriledi.Geithner 2 trilyon dolar olarak açıldığı banka kurtarma paketinde kamu-özel sektör fonunun kurulmasıyla 1 trilyon dolara kadar kötü varlık satın alınacağını, ayrıca bireylere ve şirketlere 1 trilyon dolar kredi verilmesi için program başlatılacağını söyledi.
Bizim tahmin yukarıda kaldı ,dow kafasına sıktı yarın japanlarda harakiri yapacak anlaşılan biz kim bilir ne olacaz bu gidişle
[quote=VOBiX;83269]ABD Senatosu Barack Obama'nın 838 milyar dolarlık ekonomiyi kurtarma paketini onayladı.
ABD Senatosu Obama´nın canlanma paketini 61´e 37´ye kabul edildi. ABD Hazine Bakanı Tim Geithner bankacılık sistemi için 2 trilyon dolarlık plan açıkladı. Ancak kamu ve özel sektörü kapsayan planın içeriğinin yetersiz görülmesi nedeniyle Wall Street´te endeksler % 4 geriledi.Geithner 2 trilyon dolar olarak açıldığı banka kurtarma paketinde kamu-özel sektör fonunun kurulmasıyla 1 trilyon dolara kadar kötü varlık satın alınacağını, ayrıca bireylere ve şirketlere 1 trilyon dolar kredi verilmesi için program başlatılacağını söyledi.[/quote]
bu da yetmeyecek daha bu sonun baslangıcı.yapılacak yardım sırketlerın sermaye art ve bılancolarına kar yazmalarını engellıyor.ustelık batan sırketlere ve bankalardan alınacak hısse senetlerını daha sonra kıme satacak o da muaalalk ondan dolayıı gell 7500 gell derımmm
23-29 aralık penceresinde tatiller nedeniyle 2 ocakta aşağı kırılım 9088 ile gerçekleşmişti.
sonraki tarihimiz ise 18 şubat, bir sonraki ise 13 mart.
18 şubatın terse dönüş günü olacağı ısrarım hala devam ediyor.
baya bir zamandır dip oluşumununun bitmesini ve yukarı kırılımın teyidini arıyoruz ancak gelmiyor. fakat iki kere güzel trade fırsatı oluştu.
teyid gelmedikçe dikkatli olunmalıdır.
teyid noktaları 900 ve 8500 dür.
sevgiler.
Bir sonraki nöbetlerimi yazayım;
Ben pek ilgilenmiyorum ama şans işte ...
[B]17 ve 19 şubat[/B]
17 şubat tarihinden umutluyum 19 bana göre önemsiz
not: mesajı gönderdikten sonra jelibon'un yazısını gördüm nöbet tarihlerimin
varmış bir hikmeti :D
[QUOTE=bonnie;83273]Bir sonraki nöbetlerimi yazayım;
Ben pek ilgilenmiyorum ama şans işte ...
[B]17 ve 19 şubat[/B]
17 şubat tarihinden umutluyum 19 bana göre önemsiz[/QUOTE]
kısaca 18 de işte.
nöbetler bile bizim tarihi teyid etmiş.:..:
7900 de zorlanıyor tutmassa şartlı stoplar devreye girip panik bir kapanışta olabilir