[QUOTE=jelibon;83274]kısaca 18 de işte.
nöbetler bile bizim tarihi teyid etmiş.:..:[/QUOTE]
zaten bonnie'nin nöbet tarihlerini elliot wave'nin bizzat kendisinin belirlediğini düşünüyorum ben..:)
Printable View
[QUOTE=jelibon;83274]kısaca 18 de işte.
nöbetler bile bizim tarihi teyid etmiş.:..:[/QUOTE]
zaten bonnie'nin nöbet tarihlerini elliot wave'nin bizzat kendisinin belirlediğini düşünüyorum ben..:)
[quote=jerfin;83276]zaten bonnie'nin nöbet tarihlerini elliot wave'nin bizzat kendisinin belirlediğini düşünüyorum ben..:)[/quote]
Bulunduğum birimde nöbet listesini ben hazırlıyorum.
Eşimin nöbet tarihlerini ve çocuğun kurs günlerini çıkıyorum kalan günler arasında seçim yapıyorum.
İşin kötü noktası böylesi güzel trade edilecek günlerde ben sıklıkla ekrandan uzakta oluyorum.
Önceden spottan aldığım ereğlileri nöbetim var diyerek dün 4.0 dan sattıktan sonra bugün 4.08 seviyesini görmesi ile canım sıkılmıştı ama ekrandan uzak kalınca dün short açtığım pozisyonuda bu nedenle akşam 16:30'a kadar tuttum. Belki de ekran karşısında kalsam arada long olacaktım. Şans işte.
Akşama ne olur ne olmaz diyerek flat girdim çünkü yarın 10-10:30 arası nöbet çıkışı eve ancak ulaşırım.
[QUOTE=bonnie;83278]Bulunduğum birimde nöbet listesini ben hazırlıyorum.
Eşimin nöbet tarihlerini ve çocuğun kurs günlerini çıkıyorum kalan günler arasında seçim yapıyorum.
İşin kötü noktası böylesi güzel trade edilecek günlerde ben sıklıkla ekrandan uzakta oluyorum.
Önceden spottan aldığım ereğlileri nöbetim var diyerek dün 4.0 dan sattıktan sonra bugün 4.08 seviyesini görmesi ile canım sıkılmıştı ama ekrandan uzak kalınca dün short açtığım pozisyonuda bu nedenle akşam 16:30'a kadar tuttum. Belki de ekran karşısında kalsam arada long olacaktım. Şans işte.
Akşama ne olur ne olmaz diyerek flat girdim çünkü [COLOR="Red"]yarın 10-10:30 arası nöbet çıkışı eve ancak ulaşırım[/COLOR].[/QUOTE]
yarın bu zaman dilimine azami dikkat gösterelim o zaman..:)
sen nöbete gideceğin gün ilk önce foruma uğra, nöbete gidiyorum diye uyarı gönder bize.. hatta ben bir tane not defteri alacağım senin nöbet tarihlerini yazmak için.. o günlerde hep borsada olağandışı şeyler oluyor.. tesadüf olmasına imkan yok dimi...heyk :..:
[QUOTE=SEREN I;83247]sn.mersiyk ne zaman moderatör oldunuz...bu extra zaman gerektirir..sizi çok seviyor ve başarılı buluyorum...ama bu görev size para kaybettiriyor...iyi düşünün ...kendi adıma seansta foruma vakit ayırmanın zorluğunu yaşıyorum..kaldı ki bugüne kadar tek bir grafik dahi koymadım...koyamadım...size görevinizde başarılar.. ama forum olarak size destek şart...bazı arkadaşlara sesleniyorum..şelale ve rally çığlıkları ..veya karşı taraf pozisyonu ile uğraşmayalım...benim veya başka birinin ayarını kaçırmak sizi mutlu ediyorsa bulunmanız gereken yer burası değil.....forum bilginin paylaşıldığı yerdir...bilgi kişide kalırsa anlamı yoktur...[/QUOTE]
:( sn SEREN I tek sorunum kazanmanın verdigi aşırı rahatlık. rahatlıga kapıldımmı insanın canı dogru duzgun grafik bakmak istemiyor. teknige uymuyorum sistemime uymuyorum fazla risk alıyorum...... kazandıktan sonra asırı rahatlıktan nasıl kurtulunurki yoksa kazandıklarımız buhar oluyor
[QUOTE=mersiyk;83280]:( sn SEREN I tek sorunum kazanmanın verdigi aşırı rahatlık. rahatlıga kapıldımmı insanın canı dogru duzgun grafik bakmak istemiyor. teknige uymuyorum sistemime uymuyorum fazla risk alıyorum...... [COLOR="Red"]kazandıktan sonra asırı rahatlıktan nasıl kurtulunurki yoksa kazandıklarımız buhar oluyor[/COLOR][/QUOTE]
ben bir pozisyondan çok yüklü kazanç elde ettiğimde 2 gün dinlenmeye çekilirim, sadece izlerim piyasayı.. o kazancı sindirmek gerekiyor, yoksa hemen başka poza girdiğimde hep kaybetmişimdir..
Sabah açıldığı ile kalır, ve aynen yukarı tepmeye başlar...
Perşembeye aynen 2 günde düştüğünü geri alır.
Bunlar Obama'ya gözdağı sadece....
Adamlar 1 aydır dip yapıyor yatay gezerek.Burdan aşağısı yok...
[QUOTE=bonnie;83273]Bir sonraki nöbetlerimi yazayım;
Ben pek ilgilenmiyorum ama şans işte ...
[B]17 ve 19 şubat[/B]
17 şubat tarihinden umutluyum 19 bana göre önemsiz
not: mesajı gönderdikten sonra jelibon'un yazısını gördüm nöbet tarihlerimin
varmış bir hikmeti :D[/QUOTE]
jelibonun hata payı da +-1 gün zaten.
[quote=teo;83282]Sabah açıldığı ile kalır, ve aynen yukarı tepmeye başlar...
Perşembeye aynen 2 günde düştüğünü geri alır.
Bunlar Obama'ya gözdağı sadece....
Adamlar 1 aydır dip yapıyor yatay gezerek.Burdan aşağısı yok...[/quote]
evet dedıgınız dogru sankı bır taban olusumuu ama taban burası değil tum malı sektorden batma haberlerı gelıyor dıb e az kaldıı ama sunun surası son wwwwwwww dususuuu sonra zıplar yukarı spotta ıslem yapanlar mumkun oldugunca mali sektorde kademelı alım denebılır marj ı saglam tutmak kaydıyla tabı yarın s&p nın bu kadar tepkısız dusmesı futurları artı actırır sonra habere bakmakta fayda varr
[quote=jelibon;83272]23-29 aralık penceresinde tatiller nedeniyle 2 ocakta aşağı kırılım 9088 ile gerçekleşmişti.
sonraki tarihimiz ise 18 şubat, bir sonraki ise 13 mart..[/quote]
Sayın Jelibon bu benim zararlar hangi tarihte çıkmış olur, bunu da yazsan da bende rahatlasam...
[QUOTE=jerfin;83279]yarın bu zaman dilimine azami dikkat gösterelim o zaman..:)
sen nöbete gideceğin gün ilk önce foruma uğra, nöbete gidiyorum diye uyarı gönder bize.. hatta ben bir tane not defteri alacağım senin nöbet tarihlerini yazmak için.. o günlerde hep borsada olağandışı şeyler oluyor.. tesadüf olmasına imkan yok dimi...heyk :..:[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B]Sağolsun nöbetten önce ve haber veriyor ve bir gün önce hatırlatıyor.[/B][/COLOR]
[QUOTE=VOBiX;81894]Nöbete giderken haber vermeyi unutmayın .lelele[/QUOTE]
[QUOTE=bonnie;81896]salı ve dün yani perşembe nöbetim vardı ancak o günlerden hiç umutlu değildim bu nedenle yazma gereği duymadım ama önümüzdeki hafta tutacağım nöbet için beklenti olabilir .kom çok pis hareketler bekliyorum :..: şimdiden yazayım;
aslında çarşamba nöbetim vardı fakat o gün gerçekleşecek bir toplantı nedeni ile nöbetimi salı gününe kaydırdım;
[B]10 şubat[/B] .dng[/QUOTE]
[quote=mersiyk;83280]:( sn SEREN I tek sorunum kazanmanın verdigi aşırı rahatlık. rahatlıga kapıldımmı insanın canı dogru duzgun grafik bakmak istemiyor. teknige uymuyorum sistemime uymuyorum fazla risk alıyorum...... kazandıktan sonra asırı rahatlıktan nasıl kurtulunurki yoksa kazandıklarımız buhar oluyor[/quote]
bu basit bir sorun ..tedavisi çok kolay...kazandığın parayı borsadan dışarı çıkar..ama bir daha içeri sokmamak üzere..dışarda teminatım var nasıl olsa deme...bir akraba veya arkadaşına ver ..ve ne olursa olsun istediğimde verme de...mesela bana verebilirsin..asla vermem.....
+.
[QUOTE=teo;83286]Sayın Jelibon bu benim zararlar hangi tarihte çıkmış olur, bunu da yazsan da bende rahatlasam...[/QUOTE]
inşallah çabuk çıkar.