-
DJi de 7850 ve ustundeki kapanis gunluklerde 3 lu dip'i gundeme getirir.
[U]2 haftalik sure (Martin 1 i ne kadar) icerisinde, 7650 nin altina kaymayan [B]kapanislar[/B] basarisiz 5'i gundeme getirirmi??[/U]
[B]EW ci akideshler, ne dersiniz??[/B] :D:D
-
dow..daki düşüş hacimli....ayrıca bizim piyasada bugün 150 milyon dolarlık fon çıkışı yaşandı...ağırlığı sürer..başka fon çıkışları takip ederse ...sermaye çıkışına dönüşebilir....bitmekte olan ımf beklentisi..özel sektör döviz borçları...kurları yukarı atabilir....tüm bunlar endeks üzerinde baskı yapar.....
-
[QUOTE=SEREN I;83291]dow..daki düşüş hacimli....ayrıca bizim piyasada bugün 150 milyon dolarlık fon çıkışı yaşandı...ağırlığı sürer..başka fon çıkışları takip ederse ...sermaye çıkışına dönüşebilir....bitmekte olan ımf beklentisi..özel sektör döviz borçları...kurları yukarı atabilir....tüm bunlar endeks üzerinde baskı yapar.....[/QUOTE]
Ben ML tarafında ordino olduğunu ordino sahibinin Rusyta tarafından da çıakcağını duydum. Sadece duyumdur doğru olduğu anlamına gelmez.
[QUOTE=VOBiX;83140]milyon [COLOR="Red"][B]$[/B][/COLOR]lık dediğinize göre bu fon yabancı olabilir. T+2 günü yani Perşembe günü dolarımı alır giderim derse [COLOR="Blue"][B]Perşembe günü doalrda yukarı hareket gözlenebilir. Bu sefer de dolar çıkıyor diye satış gelir buraya.[/B][/COLOR][/QUOTE]
-
yıne yukarı teptı 7900 den burası cok onemlı eger 8000 uzerı bır kapanıs daha olursa son tur beklenmelı yarın vob 30 artı acabılırı yınede dıkkat.dovız talebı spotta kısmen azaldı bır panık olmadıgı surece cok sert yukarı cıkıs beklememek lazım yıne de korkulu ruya abd tek buyuk bır batık 7500 ell sallar
-
[QUOTE=SEREN I;83288]bu basit bir sorun ..tedavisi çok kolay...kazandığın parayı borsadan dışarı çıkar..ama bir daha içeri sokmamak üzere..dışarda teminatım var nasıl olsa deme...bir akraba veya arkadaşına ver ..ve ne olursa olsun istediğimde verme de...mesela bana verebilirsin..asla vermem.....
+.[/QUOTE]
bende söz ölene kadar vermem.:..:
-
Dowda 5 dklık grafikte 30.01.2009-04.02.2009 arasında oluşumun tersi 06.02.2009-10.02.2009 tarihindeoluşmuş Ters yüz hareketi ;)
-
[quote=VOBiX;83292]Ben ML tarafında ordino olduğunu ordino sahibinin Rusyta tarafından da çıakcağını duydum. Sadece duyumdur doğru olduğu anlamına gelmez.[/quote]
tum piyasa onu bahane edıyor ama esas cıkıs cookkk daha uzaktann sıngapurdan geldı rusya ıle alakası yok
-
nasdaq için olası düşüş noktası hemde noktası noktasına 1440.
sevgiler.
-
[QUOTE=VOBiX;83195]dow loto 8111,45[/QUOTE]
[QUOTE=clark;83196]Geceye kısa devam. dow tahmini 8069 dün nerdeydik bugun nerde[/QUOTE]
[QUOTE=bull market;83200]Dow loto 7978.78[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;83198]dow tahminim 7500.75 .. kayıtlara geçsin ..
hadi eyvallah ben çıktım ...[/QUOTE]
[QUOTE=SEREN I;83201]bir dow tahminide benden....7990.....[/QUOTE]
[QUOTE=QUEEN;83204]dow loto 8350 aykırı olıyım paketten belki tavşan çıkar[/QUOTE]
[QUOTE=bikmisbroker;83205]Dow Kapanis tahmini;8.028[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;83209]benim dow tahminim de 8,140..:)[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;83212]8311 .11 DJ loto[/QUOTE]
[QUOTE=unlimitted;83213]yazmadan önce son bir refresh yapayım dedim, benim tahminime en yakın değer çıktı. :..:
dow loto 8.296,21
:cool:[/QUOTE]
90 puanlık farkla teneke madalyamız [COLOR="DeepSkyBlue"][B]bull market[/B][/COLOR]'e gidiyor.
-
[quote=VOBiX;83298]90 puanlık farkla teneke madalyamız [COLOR=deepskyblue][B]bull market[/B][/COLOR]'e gidiyor.[/quote]
bull..bakımı zor onun..vobix teneke süsü verilmiş anadol kasasından imal etmiş onu..bendede var bir tane malum..istersen göndereyim..:..:
-
[quote=cansalk;83296]tum piyasa onu bahane edıyor ama esas cıkıs cookkk daha uzaktann sıngapurdan geldı rusya ıle alakası yok[/quote]
ordino singapurdan....ama fon abd .li...adı GMO...grantham mayo wan otherlo.....
-
yani satış coni işi..bugunku spot para çıkışı bana 1 günlükten fazla hesap yapıldgnı düşündrdu ..hani fdow toplarsa döneriz belki ama satış lar oyle bı geldı kı bugun..en düşüge yakın kapadılar..yine de hemen ilk destekten dönemeyiz bence.bı de bugun uyuta uyuta verdiler ha döndü ha döncek derken %3 düştük.en kötü hareket bu..çok düştü döner demek için erken.bi de bizde bu ımf olayı 2x etkisi yapıyor suan.bütün olumsuzluklar aynı dönemde birleşti yine ne tesadüf..!