[quote=SEREN I;83300]ordino singapurdan....ama fon abd .li...adı GMO...grantham mayo wan otherlo.....[/quote]
yanlışş adresss o fonn değill ...... singapurdan ama isim veremem hadı sunuda soyleyeyım sahıplerı baba ogul hınt asıllı
Printable View
[quote=SEREN I;83300]ordino singapurdan....ama fon abd .li...adı GMO...grantham mayo wan otherlo.....[/quote]
yanlışş adresss o fonn değill ...... singapurdan ama isim veremem hadı sunuda soyleyeyım sahıplerı baba ogul hınt asıllı
[quote=cansalk;83302]yanlışş adresss o fonn değill ...... singapurdan ama isim veremem[/quote]
araştırmacı gazeteci olarak fonu bulduk...fonun başındaki hint asıllı amerikalı...teyit ettik...amma hatasız kul olmaz....yanılma ihtimalini bir yere yazalım....
[QUOTE=VOBiX;83298]90 puanlık farkla teneke madalyamız [COLOR="DeepSkyBlue"][B]bull market[/B][/COLOR]'e gidiyor.[/QUOTE]
Teşekkür ederim sn. vobix,
Aslında tahminimi yanlış yazdığımı son anda farkettim ama nasılsa tutturamıyorum diye vazgeçtiydim, gerçekte 7887.78 yazacaktım bu seferyanlış olmuş:), aslında bu seviyeleri hedefliyordum düşüşlerde, haftasonuna girerken de bu seviyeyi kapanış tahmini yapmıştım, kısmet işte bugün tamda oradlardan kapandı, fakat % 4,62 lik bir farkla kapanışta şansssızlıkla ıskalasamda buda fena değil, bakın.
[QUOTE=bull market;81737]Dow bugün haberle yükselmiş, taaa pazartesinin malını perşembeden alan borsa görmedim ben, yarın haftanın son günü, sanırım dow dakiler yarın ayar ve dow u 7900 altında kapatırlar, şimdiden yarınki kapanış tahminimi yazıyorum..kayıtlara geçsin.. saygılar..
7888.87 :D[/QUOTE].brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv
[quote=SEREN I;83303]araştırmacı gazeteci olarak fonu bulduk...fonun başındaki hint asıllı amerikalı...teyit ettik...amma hatasız kul olmaz....yanılma ihtimalini bir yere yazalım....[/quote]
.lelele.lelele.lelele.lelele
[quote=cansalk;83302]yanlışş adresss o fonn değill ...... singapurdan ama isim veremem hadı sunuda soyleyeyım sahıplerı baba ogul hınt asıllı[/quote]
yes...amit bhartia...oğul .....
Wooooohooooooo ! .heyk.lelele.lelele.lelele Dışarıdaydayım.. Yeni geldim.
Bi baktım DOW 7880. .lelele.lelele
Akşam bizim kapanışta bir ara kısa ile uzun arasında kararsız kaldım. Hatta foruma yazdım .
[U]Sonra baktım dowun göstergeler aşırı satımda Biiir . [/U]
[U] Bizim vadeliye baktım vadeli makas +250 puan üstünde[/U] 2222....
[U]IMF ile yakın zamanda anlaşma da gözükmüyor üüüüüç[/U]..33333
Ne yazık ki teminatın 1/3 ü ile Short oldum sadece... Olsun bu düşüşte o bile çok iyi para bırakır..
Bir ara Catedral ben kısa oldum diye hay allah uzun mı yapsak diyordu.:)
Biraz balık oldu bu kadar düşüş beklemiyordum ama yine de yakaladık...
[quote=BORSACIOZGUR;83173]Dow aşırı satımda yaa. Dayanamıycam Shortluycam galiba yine ben..[/quote]
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele:))):))):)))+.
[quote=BORSACIOZGUR;83180]ulusal 100de 26000 ulusal30 da 33525 altına gelmemiz iyi olmadı..
Geceye 1/ 3 Short um[/quote]
:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
[quote=catedral;83162]Allaaaa kesinlikle longlamak gerekirmi acaba? :D Yok ama bu sefer olacak galiba:)
(yalnızca takılıyorum özgür yanlış anlama)[/quote]
pekiyi :);)
[quote=BORSACIOZGUR;83157]Bugünlük trend desteğimiz 33.525 ten geçiyor...
Kırarsak yarın sabah 32.800 leri görmemiz işten degil...[/quote]
Sanırım daha da aşağısı olabilir ::rolleyes:
[B]Yarın sabah ilk desteğimiz 32600.... Burada da tutunmayabilir ....Aşağı küçük bir gapla açılırsa ki sanmam ama.
32,600 üstündeki her fiyattan [U]short[/U]lanabilir diye düşünüyorum. [/B][U][B]Uzunlar da kısaya çevrilip zarar telafi edilebilir...[/B]
[/U]
[QUOTE=Astatin;83299]bull..bakımı zor onun..vobix teneke süsü verilmiş anadol kasasından imal etmiş onu..bendede var bir tane malum..istersen göndereyim..:..:[/QUOTE]
Ayıbetmiş, Anadol Türk otomobil tarihinin gururudur, şu sıralar kesilmiyor, kesilip biçilmemelidirde, haketmediği bir ünü olsada, artık Anadol bir klasiktir ve ilklerden birisi olduğu içinde örneğin Galatasaray UEFA 2000 gibi değer veriliyor, verilmelidirde, saygılar..
[quote=BORSACIOZGUR;83158]Dow da 8190 ları kırarsa kötü...Kırmazsa da çok iyi..
Aslında iyi beklentiler var ama.
aşırı satım ve kar realizasyonu var ondan.
Dow 8190 ı kırarsa ; ki yüzde 60 ihtimalle kırar görüyorum. Full +full kısaya geçeceğim..[/quote]
Geçemediiim geçemediiim :( 1/3 geçtim sadece:mad::confused:üüüüüüüüü
Spotun ilk hedefi 31000 civarı diye gündüz yazmıştım... yarın açılışı evirip çevirmeye gerek yok, oraya ulaşacaktır, vob ayvayı yemiştir, ayılar ölü taklidinden vazgeçmiştir, daha ne sayayım:))), açılış +200 puan olsa ne olur:..::..:saygılar..
Sabaha nikkei %-4 den fazla nalları dikei olursa, diğer değişle kapanışı 7600 lerde yaparsa durumu iyi görmemek gerekir, aksi durumda sabah açılış fazlaca gaplı olmaz diyorum, ama güniçi sanırım 32400-32500 seviyeleri dikkat yeresi olur, tabii sabaha ittirme haberle fdow 8500 olmazsa:p saygılar...uyk
[B][COLOR=red]Şevket Sabancı ve ailesi ayrılıyor...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
Şevket Sabancı, oğlu Ali Sabancı ve kızı Emine Kamışlı ile birlikte Akbank ve sabancı Holding'deki hisselerini satıyor. Hacı Sabancı'nın eşi Özcan ile kızı Demet ve oğlu Ömer Sabancı da Akbank'la yolları ayırıyor.
11 Şubat 2009 Çarşamba, 00:08
[U][COLOR=#22229c][URL]http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/127426-Sevket-Sabanci-ve-ailesi-ayriliyor.aspx[/URL][/COLOR][/U][URL="http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/127426-Sevket-Sabanci-ve-ailesiayriliyor.aspx"][/URL]
[QUOTE=BORSACIOZGUR;83312][B]Yarın sabah ilk desteğimiz [COLOR="Blue"]32600[/COLOR].... Burada da tutunmayabilir ....Aşağı küçük bir gapla açılırsa ki sanmam ama.
32,600 üstündeki her fiyattan [U]short[/U]lanabilir diye düşünüyorum. [/B][U][B]Uzunlar da kısaya çevrilip zarar telafi edilebilir...[/B]
[/U][/QUOTE]
Orası saat 23:00teki verilere göre açılmamız gereken yer. Sabaha kadar kim öle kim kala...