Dipten 4000 pivan mı deptik?
Printable View
Dipten 4000 pivan mı deptik?
[quote=excali;463739]Dipten 4000 pivan mı deptik?[/quote]
bu soruyu bu hafta içinde "9000" olarak sormanı istiorum..annıormısın
Estetük,
Dow'a Dax'a göre Bist'in durumu nasıl?
[quote=excali;463739]Dipten 4000 pivan mı deptik?[/quote]
yeni atliyan sazanlar için gel beri yapmadan olmas..ki 4. tamamlansın pisi pisi abi..:D:D
[quote=excali;463741]Estetük,
Dow'a Dax'a göre Bist'in durumu nasıl?[/quote]
ona bakarız sonra da..60 dklık formeyşın fincal gulp ile cezve arası bişi oldu..saadetimiz bozulmasın fitnat:o sadece mav halka ile gösterdiğim gıllandırıyor
[quote=obsidyen;463742]yeni atliyan sazanlar için gel beri yapmadan olmas..ki 4. tamamlansın pisi pisi abi..:D:D[/quote]
amanın..bizi diyi ya la..opsi wan... 4 tamamlansın derken daha 5 imiz warr aşşa diyi ya la....ööğğğğğğ
[quote=Astatin;463744]amanın..bizi diyi ya la..opsi wan... 4 tamamlansın derken daha 5 imiz warr aşşa diyi ya la....ööğğğğğğ[/quote]
yoh yoh sizi demiimm gorgma gorgma bu 4 dört başga 4...:D:D
kedüüü.... >95000 gapatırsan geceye lonk....oğa göre
[quote=obsidyen;463746]yoh yoh sizi demiimm gorgma gorgma bu 4 dört başga 4...:D:D[/quote]
abi gel gel diyon 4 diyon...yükseliş 5 lisinin 4 ü git git oliyi..düşüşün 5 lisinin 4 ü ise gel gel oliyi..malum..bizi diyon sandım..böğğiii
o sazanla anca 94800 lerde atlamaya başlar pala da onları test eder sağlam mı deel mi diyem :D
çok acayip ayu kellesi alasım var bilii misinnn..:..:
Boşluğu kapatmışız....lelele.lelele
Disko disko partizaniiii....lelele.lelele
kedü çok özür dilerim..ben 94825 den filatladım..ehü
[quote=Astatin;463754]kedü çok özür dilerim..ben 94825 den filatladım..ehü[/quote]
775 relong
[quote=Astatin;463755]775 relong[/quote]
94975 e kavırnaları yazdım...bahalım ggidecekmi
gaçınılamaz ...
Estetük,
Nolllti füzeler müzeler???:D
ahada gitti..bin bereket
[quote=excali;463758]Estetük,
Nolllti füzeler müzeler???:D[/quote]
hacı kör miyin:D dün çinin füzeleri %1.80 eksi yaptı..bugün von füzeleri %2.9 yaptı..daha ne diyon..daha ne istiyon...:D
şu maçın resmi sonucunu ne zaman ilan etcen.dng:D
az bişi virsede oluruna baksak aşşadan..he
mis mis..sabaha şortta ve zararda başlayıp minik de olsa karla kapatmak gisseeelllleee... geceye filat.. filat metal jacket...
endeks grafiğini anladık inşallah..normalde 75000 ün altına inmemesi lazım ama 74000 de stop olabilir hani illa beklerim diyenler içöin. -A. Mergen-
[URL]https://twitter.com/ahmet_mergen/status/385184547526025216[/URL]
800 den az pilav long kedü..çıtırlık...kaçarım bilirsin
stat-istiki olarak; her yükseliş trendinde önceki günün kapanışın altını görür fiyatlar %90..... ayruca eksi gap sonrası da minik tepkiler mimkin ve %51...e zati biz de 400-500 puan çıtırlayıp sonra piyasanın nabzına gööre şekil yapcaz..bu benim plans...where is pala's?
aramızda para toplayıp Aboo-ma ya gönderelim mi longcu hacılar... hee..para virmemiş adama gongre.. ayıp valla..."EYYYY KONGREEEE..... heheeh"
[quote=Astatin;463817]stat-istiki olarak; her yükseliş trendinde önceki günün kapanışın altını görür fiyatlar %90..... ayruca eksi gap sonrası da minik tepkiler mimkin ve %51...e zati biz de 400-500 puan çıtırlayıp sonra piyasanın nabzına gööre şekil yapcaz..bu benim plans...where is pala's?[/quote]
diğer yandan, bu minik eksi açılışı bir sıyrık sanıyoruz, daha sonra kalbe doğru ilerlemesin hacı bı..hayır yani usdtry de ranıorda o açıdan
Agadaşlar,
Nassı gupon ama... Ulan yuh arkadaş yaw.. ilk yarı 1 ikinci yarı 2 nasıl tutar ya..1 e 25 ..yuh...only the fantaziydi yani..Ex&Filex..bu akşamki maçlar hususunda dua edün benim içün
..bu arada TS için oynadığımız bahse opsi ceday gızacak amma..para işte naaparsın..böğğii..
Oran 1 e 322 hacı...4 TL bastıydık... tutarsa 1288 virecek.. 1288 TL para değil elbet ama o 1288 gelirse, onla bu hafta devreden sportoto yu bilecek guponu yaparım da o açıdan... hay ve huy
[IMG]http://i41.tinypic.com/214cpyh.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;463818]aramızda para toplayıp Aboo-ma ya gönderelim mi longcu hacılar... hee..para virmemiş adama gongre.. ayıp valla..."EYYYY KONGREEEE..... heheeh"[/QUOTE]
Onların durum çok komik patron yaw.Paralar falan hazırmış, sadece kongrede imza atılacakmış, imza atılana kadar maaş yok. :::
[quote=Astatin;463822]Agadaşlar,
Nassı gupon ama... Ulan yuh arkadaş yaw.. ilk yarı 1 ikinci yarı 2 nasıl tutar ya..1 e 25 ..yuh...only the fantaziydi yani..Ex&Filex..bu akşamki maçlar hususunda dua edün benim içün
..bu arada TS için oynadığımız bahse opsi ceday gızacak amma..para işte naaparsın..böğğii..
Oran 1 e 322 hacı...4 TL bastıydık... tutarsa 1288 virecek.. 1288 TL para değil elbet ama o 1288 gelirse, onla bu hafta devreden sportoto yu bilecek guponu yaparım da o açıdan... hay ve huy
[IMG]http://i41.tinypic.com/214cpyh.png[/IMG][/quote]
öne alalım..vob ransın ayrıca gupon tutsun
behlül kaçar..400 puan haşırtos istopieyseynç
astetorn geleneksel saflarında..yine yeni, yeniden
The- ragi gonuşsun. Bakalım ne kararlar alınmış...???
A-ha kedü uyanmış..teşekkürleriynen başliirr güne... Yine farklı saflardayız kedü... Tabelayı aç..maç başladı...
füze mühim yalnız
palaya: Al bakalım sür bakalım gontratları al bakalım..Stopları deş, korkuları sal delikanlı kim bakalım...
[B][U]'5 devlet parçalanacak' -NTV-[/U][/B]
New York Times gazetesi yazarlarından Robin Write, Ortadoğu'daki gelişmeleri değerlendirdiği yazısında Ortadoğu'da 5 ülkenin gelecekte parçalanacağını ve 14 yeni devlet ortaya çıkabileceğini ileri sürdü.
[URL]http://www.ntvmsnbc.com/id/25469754[/URL]
[quote=Astatin;463830]A-ha kedü uyanmış..teşekkürleriynen başliirr güne... Yine farklı saflardayız kedü... Tabelayı aç..maç başladı...
füze mühim yalnız[/quote]
Davana gitmek için füze lazım....::::::
[quote=excali;463835]Davana gitmek için füze lazım....::::::[/quote]
::::::::: ivit... ikinci geleneksel Ex-Aste mortıl gombat müsabakası başladı....faaaayyyyytttt:p
Pala, Biraz daha hisse stoklayacak, herhalde?
Disko disko partizaniiii....lelele.lelele
Arlem şeyk yapalım...:D
[IMG]http://i.imgur.com/0d60S9g.gif[/IMG]
[quote=Astatin;463822]Agadaşlar,
[IMG]http://i41.tinypic.com/214cpyh.png[/IMG][/quote]
yok yok..öne almak için değil..şöyle bir istatistiğim var..ilk yarı/maç sonucu oynayıp (1 e 25) tuttutduysam, ondna sonra açtığım VOB pozisyonları genelde doğru oluyor..misal macar liginde bi takımın ismini beğenip (debreceni :)) oynadıydım..tuttu..ertesi gün VOB %5 düştüydü..istatişstik işte....dng...debreçeni..hoş isim ama...Debreçeni yi opsiwan da hatırlar...