-
[quote=juliano;83563]ee hocam hangisi doruyu söler bunların gerçeği mi vadelisi mi?hatta soruyu değiştirirsek aynı çizgi dax 60 dk kada da var o daha yol var diyor[/quote]
dedim ya ben ne alıp satıyorsam onun grafiğine bakarım.elma alacak adam armut fiyatıyla ilgilenmez :)
BENCE...
-
[QUOTE=Vob Trader;83564]senin küçükler dediğin kurumlardan onlarca piyasa yapıcının karşılık hesabı açmadığını bana ispatlayabilirmisin? yada o diğer kısmındaki hesapların komple ky olduğunu?[/QUOTE]
Olay orada gizli zaten APSD +1200 iken ben 6000 gibi rakam verdim ;)
-
-
XU100 kırılmadı XU30 kırıldı diyor. Bir işler dönüyor ama...
-
şimdi bizimkiler timoty'yi karşılamak için yurtdışı ile beraber yukarı çıkamıyorlar.. saat 17.05 de timoty konuşmaya başlayınca yurtdışına satış gelirse bizimkiler naparlar..:)
-
[quote=SEYYAH;83573]dedim ya ben ne alıp satıyorsam onun grafiğine bakarım.elma alacak adam armut fiyatıyla ilgilenmez :)
BENCE...[/quote]
baştan sölesene hocam daha önceki mesajda anlamamıştım. senin de sorularla canını sıkmayayım.dng
-
[QUOTE=jerfin;83577]şimdi bizimkiler timoty'yi karşılamak için yurtdışı ile beraber yukarı çıkamıyorlar.. saat 17.05 de timoty konuşmaya başlayınca yurtdışına satış gelirse bizimkiler naparlar..:)[/QUOTE]
jerf ben flat oldum simdiden :) hergune flat eskisi gibi
-
En ayu senaryodayız şimdi :
[b][color=red]Senaryo :[/color] 7 [color=red]Fiyat :[/color] Aşağı [color=red]APS :[/color] Artıyor [color=red]Etki :[/color] Olumsuz
[color=red]Piyasa :[/color][/b] Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).
-
[QUOTE=jerfin;83577]şimdi bizimkiler timoty'yi karşılamak için yurtdışı ile beraber yukarı çıkamıyorlar.. saat 17.05 de timoty konuşmaya başlayınca yurtdışına satış gelirse bizimkiler naparlar..:)[/QUOTE]
Alırlar..
-
-
11/02 17:03 *geithner: Konut planıyla ilgili detayları birkaç hafta içinde açıklayacağız-cnbce
finansal düzenleme rapaorunda hızlı hareket etmeye kararlıyız demiş bi d..
-
queen hani timoty konuşacaktı !!! biz boşuna mı bekledik şimdi..:))