[QUOTE=mersiyk;83663]haberborsa ya bakın voborsayı yakın takıpde herhalde anasayfasını aynı sekil yapmıs :D[/QUOTE]
Sloganı da benden almışlar. .dng
Printable View
[QUOTE=mersiyk;83663]haberborsa ya bakın voborsayı yakın takıpde herhalde anasayfasını aynı sekil yapmıs :D[/QUOTE]
Sloganı da benden almışlar. .dng
[quote=furkan;83664]kırmıyorlar birtürlü yaa 7700lere gidemiyor bu dow nereye kadar böyle gidicekk acaba..biz yine kısa kaldık terse kaldık heralde... (sonradan çıkıpp pozisyon yazdım ama dezavantajlı pozisyonu yazdım ozaman tamamdır heralde dimi ? şimdi uzundum desem kimse inanmazdı)[/quote]
Her gün aşağı gidip oyunbazan olmak istemiyorlar, arada yukarı yapıyorlar.:D
[URL="http://imageshack.us]"][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/8716/screenhunter1sy7.jpg[/IMG][/URL]
Yarın yön yukarı gibi.
[quote=furkan;83664]kırmıyorlar birtürlü yaa 7700lere gidemiyor bu dow nereye kadar böyle gidicekk acaba..biz yine kısa kaldık terse kaldık heralde... (sonradan çıkıpp pozisyon yazdım ama dezavantajlı pozisyonu yazdım ozaman tamamdır heralde dimi ? şimdi uzundum desem kimse inanmazdı)[/quote]ben inanırdım:..:
kısacılar kafanıza neden takıyorsunuz ki.. bir ara dow %1 artı, dax %0,80 artı iken gram tepki veremedi piyasamız.. ben çoookkkk rahatım.. -+200 açar düşmeye devam ederiz..:))
[quote=jerfin;83671]kısacılar kafanıza neden takıyorsunuz ki.. bir ara dow %1 artı, dax %0,80 artı iken gram tepki veremedi piyasamız.. ben çoookkkk rahatım:)[/quote]
bende rahatım...bedduamı bile etmedim...o derece yani...FDJ in günlüğünde 6750 fantazimi görüyorum bile:..::..:
Bugun biraz nefes alsın dow yarın kaldıgı yerden devam eder artık 7700 mü olur7400 mü ?yarınki açıılışı da futureler belirler
[QUOTE=Astatin;83673]bende rahatım...[COLOR="Red"]bedduamı bile etmedim[/COLOR]...o derece yani...FDJ in günlüğünde 6750 fantazimi görüyorum bile:..::..:[/QUOTE]
zira düşemedi dow.. sen bedduanı etmediğin içinmiş demek ki.. beddua görevini ihmalden dolayı sana ceza verilmesini talep ediyorum.. reco nerdesinnn..:..:
dowun eski son dakika showlarını özledimm..şöyle günün en düşügünden kapatsa keşke
[QUOTE=furkan;83676]dowun eski son dakika showlarını özledimm..şöyle günün en düşügünden kapatsa keşke[/QUOTE]
benim tercihim günü en yukarıdan kapatması ve sabah futurelerin eksi olması... aaaa şimdi aklıma geldii japonlar bugün kapalıydı ama yarın açııkkkkkk...onlar fiyatlamadılar dow'un %5 düşüşünü..sabah futureleri aşağı çekerler...lelele
[quote=jerfin;83675]zira düşemedi dow.. sen bedduanı etmediğin içinmiş demek ki.. beddua görevini ihmalden dolayı sana ceza verilmesini talep ediyorum.. reco nerdesinnn..:..:[/quote]
bedduaya nedne gerek yok...genel makro! koşulları zaten bilmeyen yok herhalde ama bir kaç dipnot
- Dün açıklanan TUIK verileri (Açıklanan değer değil, istatistiklerin detayında yatan bazı değerlerin geleceğe ilişkin verdiği fikir)
- Seçim
- BDDK başkanının bugünkü açıklamaları (Adam çok önemli işaretler verdi bir kaç ay sonrası için hem de çook)..Burada satır aralarını yorumlarsam Bankalar Kanununa muhalefet etmiş olurum:..::..:
gibi gibi
[quote=jerfin;83675]zira düşemedi dow.. sen bedduanı etmediğin içinmiş demek ki.. beddua görevini ihmalden dolayı sana ceza verilmesini talep ediyorum.. reco nerdesinnn..:..:[/quote]
Burdayım ve fakat yazdıgım hersey geyık olarak alılandıgı ıcın, arkadaslara esprı bıle yapamayacağız gıbıme gelıyor, malum coğunluk bu sohbetten (haklı olarak) muzdarıp.
soylemesı ayıp ben de kısayım bu arada.