Şimdilik ne uzuncular yandı ne de kısacıalr. Bu verilerle yatay başlangıç olur.
Printable View
Şimdilik ne uzuncular yandı ne de kısacıalr. Bu verilerle yatay başlangıç olur.
Dunku %5 dususe tepkı bıle sayılamayacak bır sevıyeden kapanması dowun gucsuzlugunu mu gosterıyor yoksa daha fazla dusemedı dıye guclu olmasını mı?
Bu havada dow da guçten soz etmek bıraz garıp gelıyor bana, belki pozısyonum kısa dıyedır.
iyi geceler..fıçırları gıcır görmek istemiyorum :) VOBIX, aksini senden bilirim ...iyi geceler herkese..CIRCIR: Teşekküre az ara verde üye kontrol paneline göz at arad bir :)
[quote=jerfin;83632]ben ancak sevgili bonnie nöbete girerken çıkartırım shortumu..:D[/quote]
her nöbette ilginç hareket olmuyor ki üüü
yarın güzel bir gün olacak, açılış sakin , ondan sonra kudurma ve para kazanma...Yataylık yok...
ne tarafa gider diye sorarsanız, inanın bilmiyorum.Ama tek bir bildiğim yarın trend var hangi yöne giderse...
[quote=teo;83684]yarın güzel bir gün olacak, açılış sakin , ondan sonra kudurma ve para kazanma...Yataylık yok...
ne tarafa gider diye sorarsanız, inanın bilmiyorum.Ama tek bir bildiğim yarın trend var hangi yöne giderse...[/quote]
Ben de 300 puanlık bir marjda mıy mıy bir piyasa olmasından korkuyorum.
[QUOTE=bonnie;83683]her nöbette ilginç hareket olmuyor ki üüü[/QUOTE]
çoğunda ilginç hareketler oluyor ama.. hem 17 şubat her açıdan karşımıza çıkan bir tarih..
Dow loto ne oldu vobix?:) sonuçları neden açıklamıyosun?
Ya biraz önce Bahçelievler metrosundan indim. Gelirken önümde iki tane kalın enseli amca vardı ve bizim siteden bahsediyolardı. Birisi diyoki Ya çok saf bu çocuklar be şimdide seans biterken pozisyonlarını yazıyolar. Hiç araştırmaya gerek yok TUIK'e dünya para verip anket yaptırsak böyle net netice alamayız. İçlerinde hafızlar bile var dow'a dualar daha sonra beddualar ediyorlar balık sürüsü işte. Belliki KY'nın büyük bölümü kısada kalmış. Şimdi bu kısaları ham yapmak mesele değilde önce bi uzundakilere peşrev çekelim daha sonra kısadakiler nasılsa torbada keklik diyor. Öbürü de ama önce öyle bir hareket çekelimki bi güzel kafaları karışsın sharkın önündeki balık sürüsüne çevirelim derken midem bulandı ineceğim istasyondan önce atladım aşağı.
Benden söylemesi arkadaşlar yarın sabah dikkat kim kimi ham yaparsa !!!
VOB 30 subat vade..
Ustte sirasi ile 33.725/32.925 ve 33.400 direncler.
Altta 32.200 Assagi gecilirse "UCURUM" mevcut.
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/VOB60DK11SUBAT2009.png[/IMG]
[QUOTE=Sunrise;83665][ATTACH]1034[/ATTACH]
Bu sayıma göre açılışda bir aşağı gap mümkün gibi duruyor :eek:[/QUOTE]
eğer bu dalga itki ise, ki öyle görünüyor.. yarın 31.000-31.500 aralığında 5'lik yapı tamamlanmalı ve kuvvetli bir tepki çıkışına başlamalı..
herkese merhaba.. kazancınız bol olsun.. :)