-
[quote=parderi;83688]Ya biraz önce Bahçelievler metrosundan indim. Gelirken önümde iki tane kalın enseli amca vardı ve bizim siteden bahsediyolardı. Birisi diyoki Ya çok saf bu çocuklar be şimdide seans biterken pozisyonlarını yazıyolar. Hiç araştırmaya gerek yok TUIK'e dünya para verip anket yaptırsak böyle net netice alamayız. İçlerinde hafızlar bile var dow'a dualar daha sonra beddualar ediyorlar balık sürüsü işte. Belliki KY'nın büyük bölümü kısada kalmış. Şimdi bu kısaları ham yapmak mesele değilde önce bi uzundakilere peşrev çekelim daha sonra kısadakiler nasılsa torbada keklik diyor. Öbürü de ama önce öyle bir hareket çekelimki bi güzel kafaları karışsın sharkın önündeki balık sürüsüne çevirelim derken midem bulandı ineceğim istasyondan önce atladım aşağı.
Benden söylemesi arkadaşlar yarın sabah dikkat kim kimi ham yaparsa !!![/quote]
luzumsuz yere birbirlerine ve çevresine hava atan, aracı kuruma yeni girmiş sümüklülerdir..
Yüksek sesle de konuşurlar, başkaları duysun diye..
Hiç iş sırrı metroda giderken açıklanırmı.. Hemde metroda...
Avrupa olsa,zenginde biniyor, ama bizde binmez...
-
[QUOTE=teo;83553]Sayın Dealer,Ruleti çevirin lütfen..
Dow tahminim 7654
Geceye short devam...[/QUOTE]
[QUOTE=mbm;83562]7653.....:)[/QUOTE]
[QUOTE=bikmisbroker;83566]DJi kapanis tahminim; 7999.99[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;83575]DJI lotto 7826,54[/QUOTE]
Günün en iyi tahmini benim...
[QUOTE=bull market;83584][B]Dow loto 7969,67 [/B]:)[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;83589]DJ loto 7688.88[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;83596]geceye kısa ... dow tahminim .. 7500,57 kayıtlara geçsin .. son yarım saat ufak darbeler aldım .. canım acıdı biraz .. üüüüğğğğüüüüüüüüğğğğğğğğüüüüüğğğüğüğüğüğ[/QUOTE]
[QUOTE=abka;83621]dow 8.000 üzeri kapatır gibi..[/QUOTE]
Bugün katılım fazla yokmuş, vobix dende hayır yok, vere vere teneke madalya kalmadı heralde:..::..:,astatin ben forumu açmadan iyi geceler diyip sıvışmış, bana kaldı açıklamak, ama utandım biraz... saygılar..
-
[QUOTE=cnc;83692]herkese merhaba.. kazancınız bol olsun.. :)[/QUOTE]
Zararınız az olsun dersen daha gerçekçi olacak.
Hoş geldin arkadaş geç otur şöyle..:o
-
yarın bana lazım olan 33.000-33200 arası tepkidir..iyi kısa yeri olur...buda iyi bir fdow la olabilir..
-
33200üstüne cıkmadan bu kısaları bozmam orası son nokta oradan tekrar uzun olurum
-
[QUOTE=abka;83696]yarın bana lazım olan 33.000-33200 arası tepkidir..iyi kısa yeri olur...buda iyi bir fdow la olabilir..[/QUOTE]
33200 üstü bizi yukarı çeker gibi geliyor
-
[quote=parderi;83695]Zararınız az olsun dersen daha gerçekçi olacak.
Hoş geldin arkadaş geç otur şöyle..:o[/quote]
teşekkür ederim hoşbuldum..
bugün zarar yarın kar.. totalde pozitif olsun yeter ki...:)
-
[QUOTE=parderi;83688]Ya biraz önce Bahçelievler metrosundan indim. Gelirken önümde iki tane kalın enseli amca vardı ve bizim siteden bahsediyolardı. Birisi diyoki Ya çok saf bu çocuklar be şimdide seans biterken pozisyonlarını yazıyolar. Hiç araştırmaya gerek yok TUIK'e dünya para verip anket yaptırsak böyle net netice alamayız. İçlerinde hafızlar bile var dow'a dualar daha sonra beddualar ediyorlar balık sürüsü işte. Belliki KY'nın büyük bölümü kısada kalmış. Şimdi bu kısaları ham yapmak mesele değilde önce bi uzundakilere peşrev çekelim daha sonra kısadakiler nasılsa torbada keklik diyor. Öbürü de ama önce öyle bir hareket çekelimki bi güzel kafaları karışsın sharkın önündeki balık sürüsüne çevirelim derken midem bulandı ineceğim istasyondan önce atladım aşağı.
Benden söylemesi arkadaşlar yarın sabah dikkat kim kimi ham yaparsa !!![/QUOTE]
Buradan o serserilere gece gece ne demeliyiz?, okuyup okuyup plans yaparsınız haa, vay çakallar, voborsadan kaçmaz işte böyle, şimdi ilk önce öyle bi aklımızı karıştırınki, bu hafta burada akşamları pozisyonda kalanlara göre ertesi günün planını yapmaya devam edin:D:D, anladınız siz onları değilmi arkadaşlar;), saygılar...
-
Geçenlerde aracı kurumda birisi bana hava atıyordu, şöyle kar ediyoruz böyle iyi sistemimiz var falan filan...
Neyse duymamazlığa geldim, sohbet devam ederken, sordum, dünkü datalar nasıl geldi,iyimi kötümü,
Ne derse beğenirsiniz. Herhalde kötü geldiki, verdiler :)
Bu aracı kurumda çalışan bayları bayanları çok seviyorum, Bu kadar bilgisiz olup da , bu kadar portföyü nasıl buluyorlar... Birde müşteri ziyaretine gidiyorlar, yanında da kıdemli (uzman çavuş), teknikçileri ...Benim gibi teknik düşmanına :)(istisna kaideyi bozmaz...)
-
[QUOTE=teo;83701]Geçenlerde aracı kurumda birisi bana hava atıyordu, şöyle kar ediyoruz böyle iyi sistemimiz var falan filan...
Neyse duymamazlığa geldim, sohbet devam ederken, sordum, dünkü datalar nasıl geldi,iyimi kötümü,
Bu aracı kurumda çalışan bayları bayanları çok seviyorum, Bu kadar bilgisiz olup da , bu kadar portföyü nasıl buluyorlar... (istisna kaideyi bozmaz...)[/QUOTE]
Eskiden bulamıyolardı, 1 milyon imkb de hesap numarası varken işler iyiydi, şimdi bu hesapların sadece 1200 tanesinde nakit para varmış:), bunları çekmek içinde komisyon indirimini bu topiklerden öğrendiler, böylelikle müşteri tutabilen tutuyo şimdi, bide parası çok olanlar var onları bikaçı kapmış işte yuvarlanıyor piyasa, saygılar..
-
[QUOTE=bull market;83687]Dow loto ne oldu vobix?:) sonuçları neden açıklamıyosun?[/QUOTE]
[QUOTE=teo;83553]Sayın Dealer,Ruleti çevirin lütfen..
Dow tahminim 7654
Geceye short devam...[/QUOTE]
[QUOTE=mbm;83562]7653.....:)[/QUOTE]
[QUOTE=bikmisbroker;83566]DJi kapanis tahminim; 7999.99[/QUOTE]
[QUOTE=QUEEN;83568]dj 8100[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;83575]DJI lotto 7826,54[/QUOTE]
[QUOTE=bull market;83584]Dow loto [COLOR="Blue"][B]7969,67[/B][/COLOR] :)[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;83589]DJ loto 7688.88[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;83596]geceye kısa ... dow tahminim .. 7500,57 kayıtlara geçsin .. son yarım saat ufak darbeler aldım .. canım acıdı biraz .. üüüüğğğğüüüüüüüüğğğğğğğğüüüüüğğğüğüğüğüğ[/QUOTE]
30 puan yaklaşıkla bu gece bronz madalya senin. Tebrikler .brv
-
[QUOTE=teo;83701]Geçenlerde aracı kurumda birisi bana hava atıyordu, şöyle kar ediyoruz böyle iyi sistemimiz var falan filan...
Bu aracı kurumda çalışan bayları bayanları çok seviyorum, Bu kadar bilgisiz olup da , bu kadar portföyü nasıl buluyorlar... Birde müşteri ziyaretine gidiyorlar, yanında da kıdemli (uzman çavuş), teknikçileri ...Benim gibi teknik düşmanına :)(istisna kaideyi bozmaz...)[/QUOTE] trt-2 ye çıkan güzel bir hatun vardı..x aracı kurumun müdüresi diye takdim ediyorlardı..hatun güzel bir türkce ile konuşuyor..dinleseniz...bu hatun herhalde para basıyordur dersiniz...vay be ..oysaki o hatun 2004 de vip seansında benim müşteri temsilcimdi..sonrada işlemm yaptığımdı...onu dikkate alan çok amcaların battığına şahit oldum...
bunun için benim en sevdiğim aracı kurum;[B]bana asla yorum,telkinde bulunmayan,danışmanlık yapmayan aracı kurumdur..ha! tabiki komisyonuda az olsun...[/B]