-
[QUOTE=teo;83772]Hadi ben pozisyonumu yazayım ,o sümüklülere,
Araştırma yaptırmasınlar...
32675 den long...[/QUOTE]
[QUOTE=mbm;83773]bende 32650 long[/QUOTE]
Vay metro amcaları vay. Eee ben dün mal yediriyorlar dedim. Çıkışları satış fırsatı olarak kullanacaklar dedim. Hadi beni de terse getirsinler. 32,000-33,000 arası mekik dokutsunlar. .dng Sistemler bir al verir bir sat verir.
-
[QUOTE=mbm;83777]şu fdowdaki [B]elmas [/B]işine yorum getiren olmadı....
elmassa aşagımı olmuyormuydu..... 15 ve 30 dakikalıkta[/QUOTE]
Elması boşber saatlik dowda süper bir ters bayrak var. Şalalauyaaaa....
-
dünkü yarım porsiyon kısa 300 den yarım porsiyon uzun oldu ama dizlerim titremeye başladı
bi çizgi uğruna heba etmeyiz malı inşallah
-
[QUOTE=SEREN I;83784]bugün meriye özellikle dikkat...spotta ciddi satabilir....[/QUOTE]
Gene mi ordino gelmiş. Adamları kapatıyorlarmış bir de bu ordino akşama kadar bitecek diye.
-
[QUOTE=VOBiX;83809]Elması boşber saatlik dowda süper bir ters bayrak var. Şalalauyaaaa....[/QUOTE]
onu görmezmiyim......
o yüzden dowda yeni dip olurmu bugün dedim.
-
işin ilginç yanı topu topu 300 puan düştük.........
vaybe.......
-
Evet, dow u akşama sarkıtacakmış volsitrit sümüklüleri, newyork metrosundan arkadaşım telefonla haber verdi:)
Tahminen bugün dow 7650-7700 sarkar, benim tahminimdir, ama geceye tam tahmini akşam biz kapanınca yapıcam, saygılar..
-
[quote=juliano;83810]dünkü yarım porsiyon kısa 300 den yarım porsiyon uzun oldu ama dizlerim titremeye başladı
bi çizgi uğruna heba etmeyiz malı inşallah[/quote]
aynen
-
[QUOTE=mbm;83798]ya fdow elmasmı dedik...
bi allahın kuluda elmas demedi.....
ilk hedefi lazım bana.7750 mi[/QUOTE]
Elmas değil üçlü dip gibi olmuş. Elmas olması için TOBO üstünde OBO gibi olmalı.
Hem bu elmas olsaydı aşağıda oluştuğundan yukarıya gitmesi gerekirdi.
[IMG]http://www.teknikborsa.com/yazar/images/elmas%20zirvesi.gif[/IMG]
-
dolar talebi var...meri iki gün önce satmıştı....sermaye çıkışına dönmesin bu iş.....
-
32400 uzunlarla bekliyorum..fiyat aşşağı gittikce ,göstergelere yukarı çıkıyor..
-
[quote=bonnie;83815]aynen[/quote]
175 altına stop koydum aşşağıda günlüklerde bi çizgi daha var 31925 de aptalız dediysek te bu piyasaya da ben bakamam ki o kadar param yok