teknikler tepki zamanı diyor...................
Printable View
teknikler tepki zamanı diyor...................
[QUOTE=juliano;83832]derin bi nefes alıp içeri çekerse ve yutkunursa ne olur?[/QUOTE]
Bikaç gün bekleriz, bu sefer arkadan sallar nasılsa:..::..:, yön belli demek istiyorum:..::..::..:
[quote=SEREN I;83833]teknikler tepki zamanı diyor...................[/quote]
burdan tepmezse durum vahimdir.........
hexen baba nerede?..plans lazım:)
[quote=abka;83831]sistemler salıdan beri sat da..ama 32200-400 kuv. olarak görüyorum..kanımca buradan olacak tepki 33100-200 arasına kadar gider..buna ragmen sistemin al vereceğini düşünmüyorum..oralar iyi kısa fırsatı olur..[/quote]
benimde plans bu, 33150 den short denenebilir.Bunun üstü kesin longtur.
[quote=SEREN I;83833]teknikler tepki zamanı diyor...................[/quote]
ağzında bal damlıyor hocam. gerçi bizim ki ufak ama ne olur bilinmez züğürtağa diyolar ama sonuçta züğürt te olsa adam ağa. benim grefik çizgi doldu
[QUOTE=SEREN I;83828][B]paraya mal..mala para yetmez dostum.....[/B]
[B]özel sektör dış borç stoku 200 milyar...bu seneki ihtiyacı 50 milyar dolar....sanki kamununki türkiyenin borcu...özel sektörün değil....[/B]
[B]kavganın temeli bu zaten......lelele[/B][/QUOTE]
2002 de degisen bankalar kanunu geregi bankalar eskisi kadar rahat [B]"acik pozisyon"[/B] tasiyamiyorlar.
Cunki, hem cok SIKI denetleniyorlar, hem de [B]Kanuni yaptirimlar[/B] cok guclendirildi.
[B]Bunu delmenin tek yolu da "özel sektör dış borç" secenegidir derler..[/B]
Sanki [B]"eski tas, eski hamam" [/B]???
32.325 i onlara dirensinler diye göstermedik.. Direnmeyin çocuklar boşuna..31.800 e inin siz rahat ben rahat.. Hadi bakiim okumuş çocuklar :)
[quote=catedral;83840]32.325 i onlara dirensinler diye göstermedik.. Direnmeyin çocuklar boşuna..31.800 e inin siz rahat ben rahat.. Hadi bakiim okumuş çocuklar :)[/quote]
bu ayuluk çok fena, ne zaman bal görseler, hemen kapana geliyorlar,
havaya değil yere bak hele...Ayu kapanı var orada...
[quote=juliano;83838]ağzında bal damlıyor hocam. gerçi bizim ki ufak ama ne olur bilinmez züğürtağa diyolar ama sonuçta züğürt te olsa adam ağa. benim grefik çizgi doldu[/quote]
bal damlamıyor dostum...burdan dönmesi ..en azından tepki vermesi gerek...dönmezse lastik patlar........32300..ün altı dandik.............
:cool:
[quote=catedral;83840]32.325 i onlara dirensinler diye göstermedik.. Direnmeyin çocuklar boşuna..31.800 e inin siz rahat ben rahat.. Hadi bakiim okumuş çocuklar :)[/quote]
Gösterge uyumsuzlukları var bu seviyede... dönmesi gerekir ama sistem tabii ki daha AL vermedi...eğer dönemzse zaten bu kez dayanamayacak bu seviyeler...
et fiyatları 2 ayda % 20 artmış yeni haber geldi acaba bu boğaların dirençli çıkmasından mı kaynaklanıyor?