300 den full long bugün öküzlükte sınır tanımaz gördüm kendimi boğazımdaki çan fazla ses çıkarmazsa sorun yok. duvarın arkasına geçtim saklanıyorum inşallah bu dana eti severler beni görmezler.
Printable View
300 den full long bugün öküzlükte sınır tanımaz gördüm kendimi boğazımdaki çan fazla ses çıkarmazsa sorun yok. duvarın arkasına geçtim saklanıyorum inşallah bu dana eti severler beni görmezler.
dün saat 10:00 dan bu yana aynı seviyelerde dönüp duruyoruz.sıktılar be.
lastik patladı..şöför atladı....................
32300 den shortlarımı giydim! Saatlik sistemimle 5dk aynı yönde.
Dax ı parçalıyorlar, dax bugün %-6 kapanır tahminim, saygılar..
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/7913/salmonfishing62vp8.jpg[/IMG][/URL]
kahraman öküz juliano gemiyi 150 den terk eder. duvarın arkasında görmezler dedik devekuşu gibi sadece başımız duvarın arkasında kalmış yuhh be şişlediler valla
[quote=juliano;83875]kahraman öküz juliano gemiyi 150 den terk eder. duvarın arkasında görmezler dedik devekuşu gibi sadece başımız duvarın arkasında kalmış yuhh be şişlediler valla[/quote]
tuzak olabilir..ne olur ne olmaz...geç olsun...temiz olsun.....
fdow ve vadeli yeni dipler uyumsuz oldu 5 dakikalıkta..
o yüzden devamı gelmedi.....
bekleriz bizde......
Sn Seyyah,
VOB 20 dk'lık üstünden benim sayımım (daha önce verdiğim grafikteki sayımların yeni fiyat barları ile ilerletilmiş hali). Hedef değer grafikte mevcut.
Bol Kazançlar.
[quote=SEREN I;83876]tuzak olabilir..ne olur ne olmaz...geç olsun...temiz olsun.....[/quote]
valla hocam 300 sağlam kırılırsa 31925 e kadar gelir diye düşünüyorum olmadı ordan da bi öküzlük yaparız o da olmadı o zaman kader artık biraz bifteklik vericez artık ayılara.
[QUOTE=juliano;83879]valla hocam 300 sağlam kırılırsa 31925 e kadar gelir diye düşünüyorum olmadı ordan da bi öküzlük yaparız o da olmadı o zaman kader artık biraz bifteklik vericez artık ayılara.[/QUOTE]
Hiç uğraşmadan bifteği pişiriverseniz daa iyi olmazmı? benimki iyi kızarmış olsun..