Sn.Dantes, Shortların 1/3 nu cover etmiştim. Bugun MP yön aşağıya der. bugun shorltarı cover edeyimmi? ne dersiniz?. Maliyet 35 ,250...
Printable View
Sn.Dantes, Shortların 1/3 nu cover etmiştim. Bugun MP yön aşağıya der. bugun shorltarı cover edeyimmi? ne dersiniz?. Maliyet 35 ,250...
[QUOTE=Astatin;83888]mütevazi olma..günlük grafiği çizittir..Dev OBO yu işaretle..28000 iste... daha fazlasını iste :)[/QUOTE]
Bugünlük mütavaziyim ve bugünlük 31000 isterük, bu düşüşte esas beklentim yazdığın rakamdan çok çok aşağılarda...
35.000 maliyetli shortlar kapandı !
long icin izlemedeyim daha erken !
herkese bol kazanclar
[QUOTE=follow;83895]35.000 maliyetli shortlar kapandı !
long icin izlemedeyim daha erken !
herkese bol kazanclar[/QUOTE]
Olmadı bu Follow usta bunu saymam daa karpuz kescektik ama, yoksa kırılımı net olarak görmek mi istiyosuuun?
bull market abim nasılsın
[quote=Dantes;83885]sn teo,
mp de poc surekli asagiya kayiyor ve volume artiyor ve bar kapanislari hep daha altta kaliyor. ne dersiniz. bunlar ne kadar onemli.[/quote]
MP nedir? POC , Price rate of Change mi?
[QUOTE=negrolino;83897]bull market abim nasılsın[/QUOTE]
Nası olayım işte ayı gibiyim:..::..: sen ne yaptın durumu yırrttınmı? istersen arada bir[B] özel mesaj [/B]kutunada bak emi....
formasyon icabı 7300-400 civarında solugu alması lazım bunların....
ama saatlikde uyumsuzluk ihtimalide var.......sahte bir kırılma olası yani...
izleyelim bakalım......
[quote=bgungor68;83893]Sn.Dantes, Shortların 1/3 nu cover etmiştim. Bugun MP yön aşağıya der. bugun shorltarı cover edeyimmi? ne dersiniz?. Maliyet 35 ,250...[/quote]
yon asagiya evet ama asagida da development oldu gibi
belkide IB ye yonelmek ister gunun ilerleyen saatlerinde.yani 300-400 puan yukariya.
ben yatayliktan bikip dun etmistim simdi rahatim yeni poz ariyorum sadece.
dun 11.30dan beri volume hem ayni cizgide biraz asagiya biraz yukariya sadece.
[quote=doruk;83898]MP nedir? POC , Price rate of Change mi?[/quote]
mp market profile demek
poc ise point of control. bunlar market profilin terimleri terim bitmez mp de.
daha fazla ogrenemek icin fikirlere gidin biz oradayiz.
Arkadaşlar zahmet olmazsa nasdaq ve ingilterenin kodunu verirmisiniz teşekkürler!
[quote=AMON RA;83906]Arkadaşlar zahmet olmazsa nasdaq ve ingilterenin kodunu verirmisiniz teşekkürler![/quote]
nasdaq : CCO
ingiltere : UK yada GB :) FTSE