-
hkayikci paratrendden alinti:
TIMOTHY'IN PLAN ' I SADECE BIR PLAN ÇIKARTMAK......
Dün WALL STREET yine gergin açildi : bu sefer DOW 7850 leri asagi kirmamaya çalisiyor : bu seviye , dün yine BAC (+9%) ve CITI (+10%) sayesinde, yine koruldu.... Fakat ne zaman'a kadar.... Çünkü su an ABD deki tahvil piyasasinda gerginlik ve ALTIN daki hizli hareket su mejasi veriyor : kisa vadede bir toparlanma beklemeyin ("DON T COUNT ON IT !!").....
Öte yandan dün TIMOTHY nin konusmasi yine bos çikti ve öyle gözüküyorki dönüp dolasip , yine Sherif Paulson gibi, bos çikacak...
Dünkü ALTIN daki hareket bunun göstergesiydi: artik ABD yi canlandirmak kisa vadede münkün gözükmüyor...
Yani , TIMOTHY nin bütün hedefi su an ellimde bir plan var demek... o kadar.... Önceden belirtigim gibi paket muhabeti kutu muhabetine döndü resmen : kutuda resmen 500 000 yerine , 5 TL varmis......(CNBCE de bir ay evvel belitigim gibi)...
Üstelik , dünkü CREDIT SUISSE uyaridan sonra (rekor zarar yazmasiyla beraber) ve UBS in daha çok sikintiya girmesi.... ABD ve INGILITERE den sonra... ISVIÇRE bütün banka sistemi" vulcano" gibi : resmen patlamak üzere ....
Bugün ise, brokerler ögleden sonra son perakende satislarini takip edecek (15H30) ve GM konusunda son gelismeleri göze alacak..:" GM nereye giderse, ABD oraya gider "( bunu unutmiyalim)...
ALTIN 940 ÜZERINDE..
Haftalardan beri uyariyordum (herkes hala paket tantanasi yaparken) : ALTIN in yükselmesi, piyasalarin çökecek bir gösterge dir belirtmistim..
Iste bugün ALTIN hala güvenli liman olarak gözüküyor ve piyasalar çökereken, ALTIN yükselmeye devam ediyor (HELE bu paket komedisinden sonra) : dün 946 lari gördük.... Su an 940 larda biraz dinlenip, ikinci hedef 1000 dolar olacak... (buda belirtigim DOW da 7200 seviyesi demek olacak)....
[I][B]Yani ALTIN ikinci hedefi , S&P den sonra , NASDAQ i yakalamak (1200 su an )[/B][/I]
B.S.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Grup mesajlarının 3. ŞAHISLARA gönderilirken aşağıdaki grup alıntısının çıkarılmamasını önemle rica ederiz.
Bu mesajı bu gruba üye olduğunuz için aldınız: Google Grupları "PARATREND" grubu.
-
[quote=AMON RA;83906]Arkadaşlar zahmet olmazsa nasdaq ve ingilterenin kodunu verirmisiniz teşekkürler![/quote]
Astatin cevap vermiş ama ben bişi ekliyim... Matriksde sembol seçiminden doğru Dünya endeksleri ve diğer pekçok kodu oradan bulabilrisiniz... orada yer alan kodlar mutlaka ihtiyaçtan yer almıştır... böylece başka nelere bakıldığını da bulursunuz... ben o şekilde bakarak çok farklı şeyler bulmuştum...
-
insan tabi unutuyor hatirlayin aklima geldi petrol 100 dolari gecince hergun teroristler petrol alanlarina saldirirlardi (yalandan tabi) petrol simdi dustu hic kimse saldirmiyor acaba petrol fiati artinca mi cikiyor bu teroristler.
-
Bu deneme de de 32.500 gecilemezse shortlarim .
-
[QUOTE=doruk;83909]Astatin cevap vermiş ama ben bişi ekliyim... Matriksde sembol seçiminden doğru Dünya endeksleri ve diğer pekçok kodu oradan bulabilrisiniz... orada yer alan kodlar mutlaka ihtiyaçtan yer almıştır... böylece başka nelere bakıldığını da bulursunuz... ben o şekilde bakarak çok farklı şeyler bulmuştum...[/QUOTE]
Teşekkürler Sn.Doruk.Bu arada 300 kısaları kol kesip 450 den longa döndüm.
-
BUgün açıklanacak herhangi bir veri varmı?
-
bank of america futurelerini görebilen var mı
-
[QUOTE=bikmisbroker;83911]Bu deneme de de 32.500 gecilemezse shortlarim .[/QUOTE]
[url=http://www.resimbank.org/share-2C2D_49941310.html][img]http://www.resimbank.org/image-2C2D_49941310.jpg[/img][/url]
Belki geçer hocam acele etmeyin....
-
Devlet Bakanı Mehmet ŞİMŞEK CNBCE de canlı yayında.
-
-
Forum yonetiminden rica etsem de uye olmayanlarin bu topici takip etmeleri enGellense?
[B]Bu mumkunmudur??[/B]
-
SABAHKİ GRAFİĞİN SON DURUMU...
Her ne kadar [B]teknik analiz verilerinden yoksun öküzlerin[/B] [B]burayı röntgenlediğini bilsemde hiç kimseyi bu analizleri görmekten mahrum etmeye hakkımız yoktur... (Bahsi geçen ÖKÜZ ü bilenler ve tanıyanlar anlamıştır[/B].. [B]Lafım tek bir ÖKÜZ oğlu ÖKÜZ e dir[/B])
Yukarı harekette 32.625 - 32.750 - 33.050 üçgenden ortaya çıkan dirençlerimiz..
32.700 lerde zorlanabiliriz..
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=5rtligw57s56xvxhv1sx.png][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/5rtligw57s56xvxhv1sx.png[/IMG][/URL]