-
[B]56 tane misafir var.. Ama bunların içinde ciddi röntgenciler var..[/B]
[QUOTE]Konuyu Toplam 148 Üye okuyor. (92 Kayıtlı üye ve 56 Misafir)
catedral, abilag, berkedi, bikmisbroker, traderx, MMO, mbm, doruk, mimar74, juliano, baraniko57, Sancar, SEYYAH, daylight, Mete, MRFREE, sungur, Vob Trader, suprad, negrolino, metatay, cnc, cbaykus+, truva, atiltanyer, poyraz, ccarcabuk, aykilic, optra, ttcetinkaya, cırcır, aslan, thracian, Orkun, zaGor, Ardasu, berdush, liti, MASTER, unlimitted, AMON RA+, saganak, pammin, TIFIL, torsion, mavi, maşuk, bien, artanis, furkan, eorkunb, 7410, adalı54, BULENT, hilm, neant, Nafiz, h2O, mur@t, men, karaburun, okansak, sentinus, borsacim, volkante, marakes, ÖZGÜR EFE, parma, efor, yukcel, jerfin, selami, türkmen, follow, oğuzt, abka, özdenil, SEREN I, power, booth, kyaka, chakmak, hybridvob, parderi, asyalı, mgudul, VOBiX, bonnie [/QUOTE]
-
[QUOTE=cbaykus;83915]
Belki geçer hocam acele etmeyin....[/QUOTE]
Niyeti var da [B]Gucu YOK![/B]
Sadece Niyet ile olmuyor, zaten haftayi Minumum 33.550 den kapatamazsak, [B]Yandi gulum keten helva![/B]
-
[QUOTE=catedral;83919]SABAHKİ GRAFİĞİN SON DURUMU...
Her ne kadar [B]teknik analiz verilerinden yoksun öküzlerin[/B] [B]burayı röntgenlediğini bilsemde hiç kimseyi bu analizleri görmekten mahrum etmeye hakkımız yoktur... [/B])
Yukarı harekette 32.625 - 32.750 - 33.050 üçgenden ortaya çıkan dirençlerimiz..
32.700 lerde zorlanabiliriz.[/IMG][/URL][/QUOTE]
Çok Teşekkür ederiz ,
Sizi çok SİNİRLİ gördüm....
-
[QUOTE=cbaykus;83921]Çok Teşekkür ederiz ,
Sizi çok SİNİRLİ gördüm....[/QUOTE]
Ayni nedenle bende bu[B] Topicin disardan okuyanlara kapatilmasini [/B]talep etmistim zaten.
-
-
vadeli 5 dakikalıkta flama görüntüsü var.
-
sayın catedral o dediğiniz öküzler içinde juliano öküzü yok değil mi?
-
[QUOTE=truva;83914]bank of america futurelerini görebilen var mı[/QUOTE]
Şu linkten görebilirsiniz. Türkiye saati ile 15:15 gibi veri gelmeğe başlıyor.
[url]http://finance.yahoo.com/q?s=BAC[/url]
-
[QUOTE=juliano;83928]sayın catedral o dediğiniz öküzler içinde juliano öküzü yok değil mi?[/QUOTE]
Bilemem sevgili Juliano...
O Öküz kendini bilir... Eğer siz o öküz iseniz bir şey diyemiycem... :eek:
Ben röntgenciler kısmında olduğunu düşünüyorum :..: :..: :..: Ayrıca forum yönetimlerinden ve topik sahiplerinden çekincesi olmayan kişilerinde her forumda aynı nickle bulunması taraftarıyımdır.. Kimse kimsenin cebine para koymuyor bu sanal ortamlarda .. Neden farklı farklı nicklere ihtiyaç duyulur ki?
sevgiyle
-
fdow ve dax toboyamı gidiyor......15 dakikalık.....
-
[quote=bikmisbroker;83918]Forum yonetiminden rica etsem de uye olmayanlarin bu topici takip etmeleri enGellense?
[B]Bu mumkunmudur??[/B][/quote]
Forumun gelişmesini engelleyeceği için bunu kabul edeceklerini sanmıyorum. Yoksa içine kapanıp 10-15 kişinin izlediği bir yer olur.
-
aleme yol gösteriyoz o zaman :..:
yavrum bak oltaya yem böyle takılır balıkta böyle tutulur diye :p
ya da bak öküz kardeş çitten böyle atlayacan diye :..: