dow 7850..seviyesinde..veya altında açacak.....bu ciddi dalga yapar..........
Printable View
dow 7850..seviyesinde..veya altında açacak.....bu ciddi dalga yapar..........
Bu arada fdji derın sularda geziyo gibi
dikkatlı olmak lazım
[quote=catedral;84014]Bana yazmadın ama ben metrodaki PY nin yanında olmam. Deniz Taksi kullananını tercih ederim:)[/quote]
A-haaa..bu mesajını barış çubuğu olarak addediyorum...Her ne kadar o mesajlarından sonra seninde yanağına kalem batırma isteğine ve ruh haline girmiş olsam da bi ara..neyse... kapris yapma:..::..:
dax 4370-80 arası yükselen bi çizgi var oraya kadar beklerim ordan tekrar long olmazsa öteki bacağı da kesip bull'un önüne atarım helal olsun kardiş.
[quote=bull market;84020]kol (but) kestin yani.brv[/quote]
heralde kardeş 650 puan aldım sabah ki ayılıktan ve öğleki öküzlükten hepsini mi verelim ne doymaz gözün var senin canımı mı istiyon.lelele
dj tahminler faydalı oluyor ben 7750 diyorm
[QUOTE=juliano;84024]dax 4370-80 arası yükselen bi çizgi var oraya kadar beklerim ordan tekrar long olmazsa öteki bacağı da kesip bull'un önüne atarım helal olsun kardiş.[/QUOTE]
Evet, dax kapanışını 4375 in ne kadar altında kaparsa yarına benim 30000-30500 deki hedefe ulaşmamda o kadar yardımı dokunur, severim dax ı:)
dow 7827 şu anda
dow 7800 altı na nay olur..
Alıntı: sa. 10,16
[QUOTE=parderi;83789]
Arkadaşlar kusura bakmayın yer işgal ediliyor ama ben size söyliyim bu gün vobta bişey olmaz. İki senedir ekran başında hiç almadıysanız en az 8-10 kilo almışsınızdır. Kalkın şöyle bi hızlı yürüyüşe çıkın , 500 gr. verseniz kar kardır. bakmayın yağmura böylesi daha keyifli olur. Akşama doğru gelin dişardaki pozisyonunuzu yazın sonra geçin dowun dansını izleyin ben aynen öyle yapıyorum . Hadi şimdi bana eyvallah. .uyk[/QUOTE]
Ben sabah size söyledim ama . sabahtan beri 500 puanda dolanmış durmuş. Hepsi kar olsa komisyonu karşılamaz.
32175 i bu sefer kırabilirse,hedef 31925 benim için
patlak lastikle bu kadar...benzinciye yetişemedik...........