[quote=follow;28659]50.000 altina kisa sureli sarkicaz diye dusunuyorum.[/quote]
Bende 49800 sarkacağız diyorum bakalım öğleden sonra ne olacak.
Printable View
[quote=follow;28659]50.000 altina kisa sureli sarkicaz diye dusunuyorum.[/quote]
[QUOTE=mbm;28658]fdax aşagı uyumsuz.. 15 dakikalıkları...
aşagı gelebilir......[/QUOTE]
daxında saatlikleri yukarı uyumsuzmuş...
bakalım hangisi haklı çıkacak.. daxmı fdaxmı.... :)
vadeli için gündüz sistem esas ve sattayız.....
saatlikler dahil....
uyumsuzluklardan dolayı tepki olabilirsede zaten sistemi ala getirir.. tepki güçlü olursa...
o yüzden kısaya devam...
sisteme gündüz ters oturmak sakat...
amcamlar 3 dakikada işi bitiriyorlar.......
[QUOTE=mbm;28658]fdax aşagı uyumsuz.. 15 dakikalıkları...
aşagı gelebilir......[/QUOTE]
daxında saatlikleri yukarı uyumsuzmuş...
bakalım hangisi haklı çıkacak.. daxmı fdaxmı.... :)
vadeli için gündüz sistem esas ve sattayız.....
saatlikler dahil....
uyumsuzluklardan dolayı tepki olabilirsede zaten sistemi ala getirir.. tepki güçlü olursa...
o yüzden kısaya devam...
sisteme gündüz ters oturmak sakat...
amcamlar 3 dakikada işi bitiriyorlar.......
Bakın bu dow futur dan kıl tüy kaptım ben, ABD piyasalarının niyeti akşama iyi bir artı çekmek olduğunu düşünüyorum ve yurt dışını önümüzdeki günlerde olumlu olacak şekilde poz ayarlaması yapmak lazım diyorum.
Bunu nasıl yaparım? dow bir evvelki tepe 118xx lü rakamın üzerine çıkmak için bugün yukarı atak başlatacaksa, bizimkiler sabahtan beri neden debelenip duruyor onu düşünüyorum, acaba aşağı kanal açılmışken ne kadar devam ettirsem o kadar iyimi diyorlar, yoksa ky yi yakaladım kısasını kapattırdıkça yurt dışı beni ilgilendirmez basarım aşağı mı diyorlar, ikinci bahsettiğim şekilde olması yüksek ihtimal diyorum.
Dow yeni bir tepe yaptığında nasılsa geri düşecek mantığı var tabii, fakat biraz zaman alacak bir iş olabilir bu, o zaman bizim piyasa resmen ters pozisyonlara göre hareket ediyor diyorum, ne zamana kadar? vade sonuna kadar, kısa periyodlarda sık sık al sat zamanı, bi ters bi düz olmadan para yok artık bence, saygılar.
Bakın bu dow futur dan kıl tüy kaptım ben, ABD piyasalarının niyeti akşama iyi bir artı çekmek olduğunu düşünüyorum ve yurt dışını önümüzdeki günlerde olumlu olacak şekilde poz ayarlaması yapmak lazım diyorum.
Bunu nasıl yaparım? dow bir evvelki tepe 118xx lü rakamın üzerine çıkmak için bugün yukarı atak başlatacaksa, bizimkiler sabahtan beri neden debelenip duruyor onu düşünüyorum, acaba aşağı kanal açılmışken ne kadar devam ettirsem o kadar iyimi diyorlar, yoksa ky yi yakaladım kısasını kapattırdıkça yurt dışı beni ilgilendirmez basarım aşağı mı diyorlar, ikinci bahsettiğim şekilde olması yüksek ihtimal diyorum.
Dow yeni bir tepe yaptığında nasılsa geri düşecek mantığı var tabii, fakat biraz zaman alacak bir iş olabilir bu, o zaman bizim piyasa resmen ters pozisyonlara göre hareket ediyor diyorum, ne zamana kadar? vade sonuna kadar, kısa periyodlarda sık sık al sat zamanı, bi ters bi düz olmadan para yok artık bence, saygılar.
49.950 boşluğuna değmeden rahatlamayacağız gibi... ondan sonra 51.500-52.000 boşluğunu doldurursak hiç şikayetim olmaz :)
49.950 boşluğuna değmeden rahatlamayacağız gibi... ondan sonra 51.500-52.000 boşluğunu doldurursak hiç şikayetim olmaz :)
Spot 30 yapacağını yaptı bence, ne varsa düşüyor işte, saygılar.
Spot 30 yapacağını yaptı bence, ne varsa düşüyor işte, saygılar.
50075 flat..... her yer uyumsuzluk doldu..
biraz tepebilirler....
sisteme ters girmeden flatladım....
50075 flat..... her yer uyumsuzluk doldu..
biraz tepebilirler....
sisteme ters girmeden flatladım....
[QUOTE=hexen;28639]46500 listye alalım amma su gercek 49800 kırması dusmeyı hızlandırması ve shorts olan kıprasmamalı demek[/QUOTE]
Listeye 46500 ü yarın için aldım, bugün 48000 altı listemde, saygılar.
[QUOTE=hexen;28639]46500 listye alalım amma su gercek 49800 kırması dusmeyı hızlandırması ve shorts olan kıprasmamalı demek[/QUOTE]
Listeye 46500 ü yarın için aldım, bugün 48000 altı listemde, saygılar.
bugun daha düşmez gibi duruyor
bugun daha düşmez gibi duruyor
[QUOTE=mbm;28666]50075 flat..... her yer uyumsuzluk doldu..
biraz tepebilirler....
sisteme ters girmeden flatladım....[/QUOTE]
Sn. mbm, dikkatimi çekti bu gibi durumlarda çok temkinlisiniz, poz kaparken terse poz almıyor flat kalıyorsunuz, tebrikler saygılar..brv
[QUOTE=mbm;28666]50075 flat..... her yer uyumsuzluk doldu..
biraz tepebilirler....
sisteme ters girmeden flatladım....[/QUOTE]
Sn. mbm, dikkatimi çekti bu gibi durumlarda çok temkinlisiniz, poz kaparken terse poz almıyor flat kalıyorsunuz, tebrikler saygılar..brv
[QUOTE=bull market;28669]Sn. mbm, dikkatimi çekti bu gibi durumlarda çok temkinlisiniz, poz kaparken terse poz almıyor flat kalıyorsunuz, tebrikler saygılar..brv[/QUOTE]
yok bazen alıyorumda.... özellikle sabah ters gapda yakalanınca...
uyumsuzluk varsa tersde bekliyorum....
bazende çok karım varsa.....
normali sisteme ters girmemekte.. yapamıyoruz çogu zaman....
[QUOTE=bull market;28669]Sn. mbm, dikkatimi çekti bu gibi durumlarda çok temkinlisiniz, poz kaparken terse poz almıyor flat kalıyorsunuz, tebrikler saygılar..brv[/QUOTE]
yok bazen alıyorumda.... özellikle sabah ters gapda yakalanınca...
normali sisteme ters girmemekte.. yapamıyoruz çogu zaman....
[QUOTE=furkan;28653]altında shortladık teo abi :)[/QUOTE]
dogru hareket , bende shortladım
[QUOTE=furkan;28653]altında shortladık teo abi :)[/QUOTE]
dogru hareket , bende shortladım
50150 kısa tekrar.....
sistem satta......
50250 veriyorduk.. gitmedi emir.....
50150 kısa tekrar.....
sistem satta......
50250 veriyorduk.. gitmedi emir.....
[QUOTE=mbm;28670]yok bazen alıyorumda.... özellikle sabah ters gapda yakalanınca...
normali sisteme ters girmemekte.. yapamıyoruz çogu zaman....[/QUOTE]
Sisteme ters girmemek, evet forumdaki yazılarda bu kelimenin üzerinde biraz daha fazlaca durmak gerek sanırım, saygılar.
[QUOTE=mbm;28670]yok bazen alıyorumda.... özellikle sabah ters gapda yakalanınca...
Sisteme ters girmemek, evet forumdaki yazılarda bu kelimenin üzerinde biraz daha fazlaca durmak gerek sanırım, saygılar.
hale systemde yatyorum kardeşim maliyetinde etkisi var tabi..al gelrse beraber alarıkz 49800 asayası gelsin hızlancak düşme. tabii gelirse
hale systemde yatyorum kardeşim maliyetinde etkisi var tabi..al gelrse beraber alarıkz 49800 asayası gelsin hızlancak düşme. tabii gelirse
[QUOTE=teo;28671]dogru hareket , bende shortladım[/QUOTE]
şu hareketleri kaçırıyorum hesap olmadıgından hesabı açtıgımda kesin piyasa yataya girer
[QUOTE=teo;28671]dogru hareket , bende shortladım[/QUOTE]
şu hareketleri kaçırıyorum hesap olmadıgından hesabı açtıgımda kesin piyasa yataya girer
[QUOTE=hexen;28674]hale systemde yatyorum kardeşim maliyetinde etkisi var tabi..al gelrse beraber alarıkz 49800 asayası gelsin hızlancak düşme. tabii gelirse[/QUOTE]
helaaaal dostum...
[B]aynen ..bir al gelsin bakalım...[/B]
5 dakikalıda güvenmemek lazım....15-30-60 hepsi satta....
[QUOTE=hexen;28674]hale systemde yatyorum kardeşim maliyetinde etkisi var tabi..al gelrse beraber alarıkz 49800 asayası gelsin hızlancak düşme. tabii gelirse[/QUOTE]
helaaaal dostum...
5 dakikalıda güvenmemek lazım....15-30-60 hepsi satta....
[QUOTE=abka;28355]kanımca 50.600 kırılacak..sahol da durum içaçıcı değil..akbnkda 6,00 kırılacak mı...dow da saatliklerde 5-18 agustos arası obo mu oluşuyor acaba....11450 nin altı düşüş kuvvetlenebilir..[/QUOTE]
[QUOTE=abilag;28377]sayın abka
maç anlatan spikerlerin dışardan şut çekenler için kullandığı bir tabir vardır
"uzaktan iyi vurur" diye
sizin durumunuz biraz buna benziyor sanki cool1
kolay gelsin[/QUOTE]babalar gibi sat dayız..günlüklere aracı kurumlar birşey yapamaz..
dow da bügün en geç yarın sat a gecer...kanımca eylülün 2.haftasına kadar yön aşşağı...sonra ralli bekliyorum..
[QUOTE=abka;28355]kanımca 50.600 kırılacak..sahol da durum içaçıcı değil..akbnkda 6,00 kırılacak mı...dow da saatliklerde 5-18 agustos arası obo mu oluşuyor acaba....11450 nin altı düşüş kuvvetlenebilir..[/QUOTE]
[QUOTE=abilag;28377]sayın abka
maç anlatan spikerlerin dışardan şut çekenler için kullandığı bir tabir vardır
"uzaktan iyi vurur" diye
sizin durumunuz biraz buna benziyor sanki cool1
kolay gelsin[/QUOTE]babalar gibi sat dayız..günlüklere aracı kurumlar birşey yapamaz..
dow da bügün en geç yarın sat a gecer...kanımca eylülün 2.haftasına kadar yön aşşağı...sonra ralli bekliyorum..
vadeli 400uzerine atsa rahatlar longlar
vadeli 400uzerine atsa rahatlar longlar
[QUOTE=mbm;28676]helaaaal dostum...
5 dakikalıda güvenmemek lazım....15-30-60 hepsi satta....[/QUOTE]
5 dakk pozitif uymsuz o igneliyor dimi moralimi o bozyor benim amma bu 15 dakk ve ustesinde yok
[IMG]http://img141.imageshack.us/img141/3880/uymaszxh4.png[/IMG]
[QUOTE=mbm;28676]helaaaal dostum...
5 dakikalıda güvenmemek lazım....15-30-60 hepsi satta....[/QUOTE]
5 dakk pozitif uymsuz o igneliyor dimi moralimi o bozyor benim amma bu 15 dakk ve ustesinde yok
[IMG]http://img141.imageshack.us/img141/3880/uymaszxh4.png[/IMG]
Buradan ne zaman olursa olsun, 50750 üzerine çıkabilen bir vadeli yada 50200 üzerine çıkan spot 30 al verir, buda biraz miraz çok zor, çok olumlu bir hava olması lazım, bugün düşmezsek yarın nasılsa düşecek, giderek daha büyük periyodlarda düşen kanal açılıyor, saygılar.
Buradan ne zaman olursa olsun, 50750 üzerine çıkabilen bir vadeli yada 50200 üzerine çıkan spot 30 al verir, buda biraz miraz çok zor, çok olumlu bir hava olması lazım, bugün düşmezsek yarın nasılsa düşecek, giderek daha büyük periyodlarda düşen kanal açılıyor, saygılar.