sabah future 8ooo olurmuki acep :)
Printable View
sabah future 8ooo olurmuki acep :)
ben flat, dow artı eksı fark yapmaz ama sanırım sayın cırcır ve vao trader long:)
[QUOTE=tuareg;84226]ben flat, dow artı eksı fark yapmaz ama sanırım sayın cırcır ve vao trader long:)[/QUOTE]
ne var ne yok don atlet gömlek longum :)
yeni trade aralıgımız 31000-33000 mü oldu şimdi?
[quote=Vob Trader;84227]ne var ne yok don atlet gömlek longum :)[/quote]
umarım bu size ders olmustur, ölüp ölüp dirilmek durumunda kalmıssınızdır:)
malum, her seyın fazlası zarar!
burası 7900 kırdı artık dıkış tutmaz bu sadece olgan tepkı hanı donuyor mısalı 7500 beklemek en hayırlısı hem bıraz da ortalık durulur bu resmen shrt cuları sıkıstırma ama her yukarı hareket daha cok short cuyu piyasaya cekıyor.bızde ıse bugun cok farklı dovızde net yabancı alımı vardı bu bıraz tehlıkelıı temkınlı olmakta fayda var derım
yarın açılışta uzuncular kazanacak...
[QUOTE=tuareg;84229]umarım bu size ders olmustur, ölüp ölüp dirilmek durumunda kalmıssınızdır:)
malum, her seyın fazlası zarar![/QUOTE]
8 gecedir güne ters başlayıp + kapıorum bugün ise yatay başladım eksi kapadım :) ama bu gece girdiğim long poz sayısı ölüp ölüp dirilmeyi boşver ölüyü öteki tarafa götürür getirir o derece yani :) bide poza çok inandım bu gece duygusal bağım var :)
[QUOTE=Vob Trader;84233]8 gecedir güne ters başlayıp + kapıorum bugün ise yatay başladım eksi kapadım :) ama bu gece girdiğim long poz sayısı ölüp ölüp dirilmeyi boşver ölüyü öteki tarafa götürür getirir o derece yani :) bide poza çok inandım bu gece duygusal bağım var :)[/QUOTE]
dedim sana demi........:)
sayın mbm sızın şu uyumsuzluklardakı uyarılarınız takdıre şayan!
[quote=tuareg;84229]umarım bu size ders olmustur, ölüp ölüp dirilmek durumunda kalmıssınızdır:)
malum, her seyın fazlası zarar![/quote]
para piyasalarında fırsatlar asla bıtmezz bunu unutmayın
bu birrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
2. sı ozelllık le vob ta naktınızın en fazla %50 rıske edın
3.korkulu ruya gormektense salavat getırmek ıyıdır
4. şu ki bu en onemlısı jeton bıterse baska jeton bulamazsınınnnnnnn
Geçmiş olsun dileyerek bana destek olan tüm dostlarıma teşekür ederim...
Bu arada şifre yazmadan forum görüntülenemiyor.
Anonymous kabul edilmiyor mu, bir değişiklik mi var...