-
[quote=jerfin;84250]evet, duygusallığım üzerimde şu günlerde:)[/quote]
cok yukarılardan short oldugunu sanıyorum, hıc poz bozmadın (ya da bozmadıysan) gap falan sana işlemez nasılsa, sadece bugun neden poz kapamadıgın için saç baş yolarsın hepsı o kadar:D
-
[QUOTE=teo;84239]Geçmiş olsun dileyerek bana destek olan tüm dostlarıma teşekür ederim...
Bu arada şifre yazmadan forum görüntülenemiyor.
Anonymous kabul edilmiyor mu, bir değişiklik mi var...[/QUOTE]
Geçmiş Olsun Teoman Bey. Yaratan yardımcınız olsun.
-
[quote=furkan;84251]uzuncu arkadasları tebrik ederim lafım onlara değil..
ama ben bu dowunnnnnnnnnnnn.....sporda göz ucuyla bakyıordumm 7700 fln gördüm hah dedim kırdı yarın para makinasıyla sayıcaz paraları dedim arkadasıda aradım güldük ettik eve geldim makinayı açtımm günün en yükseginde geziyorlar ne yazayımki ?? yazacak şey var ama buraya yazmıyorumm burada söylüyorummm !![/quote]
allah aklımıza mukayyet olsun bu pıyasada:..::..:
en iyisi asla duygusal bakmamak, 750 puanlık oynamalara bıle ''olagandır'' gözüyle bakabilmek. aksi takdırde mantıklı davranmak ruh sağlığımızı bozacak:..:
-
[QUOTE=tuareg;84253]cok yukarılardan short oldugunu sanıyorum, hıc poz bozmadın (ya da bozmadıysan) gap falan sana işlemez nasılsa, sadece bugun neden poz kapamadıgın için saç baş yolarsın hepsı o kadar:D[/QUOTE]
yooo hiç de saç baş yolmam reco:..:
her düşüşü, her tepkiyi yakalamamıza imkan olmadığına göre ana yönde oturmak en güzeli.. ana yönü doğru tahmin ettiğin halde, ara dalgalara oynamaya kalktığın zaman bırak kar etmeyi zararla bile sonuçlanabiliyor.. onun için stopum maliyetim, ve beklemeye devam..:)
-
Şelale başında balık yutan ayı şelaleden yuvarlanıp ağır yaralanmıştır!!!
-
[quote=mbm;84240]teo senin yaptıgın gibi gelmeni bekledim...
baban için geçmiş olsun.. umarım önemli bişey değildir....[/quote]
Yok Mbm , durum kötü, pankreas kanseri dediler, 2 aydan fazla yaşamaz diyorlar, elimden bir şeyde gelmiyor, kendisine de söylemedim.Bu yaşta herşeyin başı sağlıkmış yeni anladım..
Teşekür ederim...
-
ben eve gider:) bugün sırf ofise geldim dow izlemeye:) hepinize bys:)
-
Sadece takılıyorum sevgılı jerfın:)
-
[QUOTE=QUEEN;84257]Şelale başında balık yutan ayı şelaleden yuvarlanıp ağır yaralanmıştır!!![/QUOTE]
yok yok...
ayu balıkları yiyip karnı doyunca inine çekilmiştir...
acıkınca gelir tekrardan......:)
-
sabır metanet ve güç dilerim syn teo..
-
[quote=teo;84258]Yok Mbm , durum kötü, pankreas kanseri dediler, 2 aydan fazla yaşamaz diyorlar, elimden bir şeyde gelmiyor, kendisine de söylemedim.Bu yaşta herşeyin başı sağlıkmış yeni anladım..
Teşekür ederim...[/quote]
geçmiş olsun ALLAH'tan ümit kesilmez.benim babamda parkinson ve işin kötü tarafı hastalığını kabul etmiyor.
-
Büyük geçmiş olsun sayın teo yinede allahtan ümit kesilmez etraftan kanserden 6 aylık ömrü olup uzun yıllar yaşayanların haberini alıyoruz.