75500 pivot pala hangi tarafta kapatırsa tersi istikamette gap yedirecek benden size tiyo hadi iyi akşamlar
(yani artı gap olacak)
Printable View
75500 pivot pala hangi tarafta kapatırsa tersi istikamette gap yedirecek benden size tiyo hadi iyi akşamlar
(yani artı gap olacak)
yygd ..ben şahsen .. son kararım ..
hayırlı akşamlar dilerim herkese Cimbomuza başarılar tabiki .brv
Cümleten iyi akşamlar
geceye 2/10 kısa
17,34 de 450 den tekrar şort 200 den kapamıştım inşallah yarın gap falan yemeyiz Kitaro hocam gap sanırım + olacak :eek: üwwwwww :confused:
iyi akşamlar...
[B]uzun[/B] devam edelim
Geçmiş olsun,iyi akşamlar.
cümleten iyi akşamlar .. daytraderlık falan kalmadı bu arada bende .. halis mulis .. gaptrader ...oldum .. ühühühü ..
yuh bebu kadarmıydı düşüş -200 puancık he he he he ::: :::
[quote=Strategist;275737]Geceye long devam, ben çıkıyorum, bu dakikadan sonra olacak hiçbir hareket fikrimi değiştirmez... Akşam Dow göçerken ağlama seansı için gelirim... :p :..:[/quote]
dow 7 canlı değil mi? bence çökmez :yü:
fena kapamadık,cümleten iyi akşamlar !
[quote=a.kaya;275757]17,34 de 450 den tekrar şort 200 den kapamıştım inşallah yarın gap falan yemeyiz Kitaro hocam gap sanırım + olacak :eek: üwwwwww :confused:[/quote]
500ün altında kapattığı için yarın artı gap olacak histem ve tecrübe öyle diyor ama beni sorma gün içi iyi kar yapınca gap traderlığını unuttum flat kaldım.kom
[quote=selçuklu;275764]cümleten iyi akşamlar .. daytraderlık falan kalmadı bu arada bende .. halis mulis .. gaptrader ...oldum .. ühühühü ..[/quote]
öhhö....öhhö....:..:
üzülmiyim di mi?:p:::
[QUOTE=saraylı;275771]öhhö....öhhö....:..:
üzülmiyim di mi?:p:::[/QUOTE]
yok abi .. üzülme .. saraylı abi .. üzermiyim abi seni .. benden daytrader olmaz abi ama .. o ruh yok demekki abi bende ... üvvvv ... saygılar hörmetler abi ... .brv.brv
iyi akşamlar arkadaşlar.
yarın saraylı abi şerefine +gap yapalım, tatil parasını çıkarsın.
aslında strateji belirlemiştim ama bir türlü eli gitmiyor insanın daha da kar yazarmıyım diye kapayamıyorum bi türlü pozu :..: misal 74950 ye kar al yapıcaktım ve kapanışa doğru tekrar şort ama olmuyor işte..sistemin tersinde kalmadıkça aç-kapalarla sistem getirisinden fazla puan yapayım diyorum ama hırs mıdır korkumudur yemiyor Asti hocam be :(:rolleyes:
[quote=selçuklu;275774]yok abi .. üzülme .. saraylı abi .. üzermiyim abi seni .. benden daytrader olmaz abi ama .. o ruh yok demekki abi bende ... üvvvv ... saygılar hörmetler abi ... .brv.brv[/quote]
Selpatros un, gaptraders gerillalarına dönüşünü kutlamak için dow %1,5 düşsün, vob -1200 gapsın 1 milyon çiçek açsın
saraylı abi .. yinede clupte kalmak istiyorum ..abi ... ben bu klubu sevdim atmazsın dimi abi beni klupten daytrader olmadığım için .. ... üvvv ... kırmızı arabalarla gezip pala çorbası içebilirmiyim halen saraylı abi üüü:o:o .. üvvvvv ...
[quote=selçuklu;275774]yok abi .. üzülme .. saraylı abi .. üzermiyim abi seni .. benden daytrader olmaz abi ama .. o ruh yok demekki abi bende ... üvvvv ... saygılar hörmetler abi ... .brv.brv[/quote]
tabi abim,
şaka yaptım ya,:::
sen kuşlar gibi özgür bi tradersın....
ben de arasıra gece poz unda kalıyorum,:::
normal yani,;)
bakalım şimdi bana kim öksürüp,üzülmiyim dimi,diycek??:..::p
:eek: :eek: waşşşhhhh ayvayıyedikminedirpatatesolacazgibi ühüüüüü
sanırım 76-77000 leri son bi kere ziyaret etme ihtimalimiz var ondan sonra tekrar aşağıya
[quote=selçuklu;275778]saraylı abi .. yinede clupte kalmak istiyorum ..abi ... ben bu klubu sevdim atmazsın dimi abi beni klupten daytrader olmadığım için .. ... üvvv ... kırmızı arabalarla gezip pala çorbası içebilirmiyim halen saraylı abi üüü:o:o .. üvvvvv ...[/quote]
abim,o arabaları sana ben dikkat edersen noterden devrettim,
ruhsatına bak,
pala çorbası her sabah çıkıyo klüpte sıcak sıcak,
içinde palanın etleri kuşbaşı şeklinde,
aybettin abi sen bu klüpün kurucu üyesisisn,.lelele
:eek::..::::.lelele
selçuklu abi sorry i am sorry bayadır ilk kez geceye poz aldım abi ühühühü inş başımıza bişey gelmez :( :(
saraylı abi klüpten koptuk başımıza ne gelecek ühühüh sende tatile gidiyon :( ühühüh
[quote=a.kaya;275781]:eek: :eek: waşşşhhhh ayvayıyedikminedirpatatesolacazgibi ühüüüüü
sanırım 76-77000 leri son bi kere ziyaret etme ihtimalimiz var ondan sonra tekrar aşağıya[/quote]
kaya hoca,
ben elma dilim seviyorum...;)
ne oldu niye dellendin...
[QUOTE=saraylı;275782]abim,o arabaları sana ben dikkat edersen noterden devrettim,
ruhsatına bak,
pala çorbası her sabah çıkıyo klüpte sıcak sıcak,
içinde palanın etleri kuşbaşı şeklinde,
aybettin abi sen bu klüpün kurucu üyesisisn,.lelele
:eek::..::::.lelele[/QUOTE]
hehhhe .. sağol abi .. patronların patronu saraylı abi diye boşuna demiyorum ben ... .brv.brv.brv.lelele.lelele.lelele
[QUOTE=seagate;275783]selçuklu abi sorry i am sorry bayadır ilk kez geceye poz aldım abi ühühühü inş başımıza bişey gelmez :( :(
saraylı abi klüpten koptuk başımıza ne gelecek ühühüh sende tatile gidiyon :( ühühüh[/QUOTE]
korkma patron .. astatin hoca dua edecek az sonra ... amin diyelim ...
[quote=seagate;275783]selçuklu abi sorry i am sorry bayadır ilk kez geceye poz aldım abi ühühühü inş başımıza bişey gelmez :( :(
saraylı abi klüpten koptuk başımıza ne gelecek ühühüh sende tatile gidiyon :( ühühüh[/quote]
başınıza bişi gelirse ben hemen bağırırım ,niye gece kaldınız diye...:..::::
siz de klübe geri dönersiniz,:rolleyes:;)
haa,aklıma geldi,isterseniz kulübü de tatile götüriym,hepiniz 1 haftalığına swingçi olun....:::::::::
[quote=selçuklu;275787]korkma patron .. astatin hoca dua edecek az sonra ... amin diyelim ...[/quote]
safları sıklaştıralım,baya şortçu var galiba...:)
[quote=Astatin;275784]kaya hoca,
ben elma dilim seviyorum...;)
ne oldu niye dellendin...[/quote]
120 liklerde kötü bir şey gördüm ondan dellendim :::
[QUOTE=saraylı;275791]safları sıklaştıralım,baya şortçu var galiba...:)[/QUOTE]
baya var gibi abi ... stro patro ve padişah patron long sadece ankette .. üvvvv .. .
[quote=selçuklu;275787]korkma patron .. astatin hoca dua edecek az sonra ... amin diyelim ...[/quote]
-2000 gap olsun sonra tatile çıkalım abi :D yıprandık bu süreçte :D
75200 felan kırılıyor abi üstüne çıkıyor sonra üstüne çıkacaaasan geri niye kırılıyon :)
[quote=saraylı;275791]safları sıklaştıralım,baya şortçu var galiba...:)[/quote]
omuz omuza değsin abi araya şeytan girmesin birlikten kuvvet doğar:D
asti hocam günlükte mumlar kırmızıya dönse çok rahatlayacam şort açısından... daire içindeki yere kadar inebiliriz gibime geliyor ama tepkiler gelicek ve o arada çarpılmasak bari .dng
[URL="http://urlal.com/dqqf"][IMG]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/5/3319.jpg[/IMG][/URL]
4 saatlik grafik döndüğü yer yatay destektir
1 saatlik grafik döndüğü yer andrew çatalı orta banddır
audusd nin düşmemesi, usdcad in artmamasını da dikkate alınca, muhtemelen sağlam artı gap var yarına
Short ekibi de komple canımız ciğerimiz be arkadaş... üvvv.. İnsan kıyıp da + gap olsun diyemiyor.. üvvv... Sıfır gap olsun kozlar sahada paylaşılsın... üvvv...
selam arkadasar tatil bitti is basi yaptik:)baya bir hoplatip gumletmissiniz ben yokken...geceye bende short kaldim malesef short yeremi solemeyeyim ayip olur:)ama geceye long girmek istiyordum bana vermediler bir onumdekiler aldi ben baka kaldim...bazen inadim tutuyor iyi bisi degil ,,,,
tatil yaradi bana bugun cok yogun ve guzel bir gun oldu....darisi yarina ama musterih degilim...75200 acarsa ortaada olur artik bakariz duruma gap yemek istemiyoruuuummmm ilk islem gunmde hayirli aksamlar.....
[quote=trader38;275032]crash tüm hızıyla yolda.::: genç longcular rahatsız.dng
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/5df364d0.png[/IMG][/quote]
dün akşam verdiğim senaryo bugün yaklaşık çalışmış görünüyor. işde güncel senaryo. dow düşmeden yapıymda yanlış anlaşılmasın.
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/c79b0f70.png[/IMG]
[quote=trader38;275812]dün akşam verdiğim senaryo bugün yaklaşık çalışmış görünüyor. işde güncel senaryo. dow düşmeden yapıymda yanlış anlaşılmasın.
dow eksi ama abi suanda:::
[quote=last trader;275814]dow eksi ama abi suanda:::[/quote]
bizim kapanışa göre yaklaşık seviyelerde. yarın -700 açmamız için dahada düşmesi lazım. benim kapanış tahminim 10538:cool:
[quote=trader38;275815]bizim kapanışa göre yaklaşık seviyelerde. yarın -700 açmamız için dahada düşmesi lazım. benim kapanış tahminim 10538:cool:[/quote]
ben future icin konusuyum bugun veya yarin veya pazartesi farketmez 10300 alti olsun yeter bana.boks.10315.95 olsada yeter:)