HTC posts third-quarter loss as smartphones lose to Samsung -Bloomberg-
[URL]http://www.bloomberg.com/news/2013-10-04/htc-posts-third-quarter-loss-as-smartphones-lose-to-samsung.html[/URL]
Printable View
HTC posts third-quarter loss as smartphones lose to Samsung -Bloomberg-
[URL]http://www.bloomberg.com/news/2013-10-04/htc-posts-third-quarter-loss-as-smartphones-lose-to-samsung.html[/URL]
[quote=flexy;464555]abaw 3-3 bitmiş maç, kupon noldu aste?[/quote]
badem:D
[quote=excali;464556]HTC posts third-quarter loss as smartphones lose to Samsung -Bloomberg-
[URL]http://www.bloomberg.com/news/2013-10-04/htc-posts-third-quarter-loss-as-smartphones-lose-to-samsung.html[/URL][/quote]
hacı..biz HTC nin hisselerini deil, tilifonunu aldık.dngSony, reklam satış pazarlamayı yıllar sonra öğrendi..HTC de öğrenecek elbet... İyi ürün eşit değildir iyi satış...
müziğin DOA sı & Değerli yalnızlık....bi de debreçeni
[quote=Astatin;464559]hacı..biz HTC nin hisselerini deil, tilifonunu aldık.dngSony, reklam satış pazarlamayı yıllar sonra öğrendi..HTC de öğrenecek elbet... İyi ürün eşit değildir iyi satış...[/quote]
Estetük,
Bu bakış açısıyla Bir sonraki tilifonunun Bilekmeri olacağından kaygılanayorum..:D:D
[quote=excali;464565]Estetük,
Bu bakış açısıyla Bir sonraki tilifonunun Bilekmeri olacağından kaygılanayorum..:D:D[/quote]
onun hikayesi farklı....uzun haikaye... sen maçın tabelasını update e hazır ol..secret missile:o:D bum
:DMüsterihim. Davanda bekliim...
Disko disko partizaniiii.....dng
[quote=excali;464567]:DMüsterihim. Davanda bekliim...[/quote]
nasılsa tavandan da olsa 4 ayak üstüne düşerim diosun..heee:D
ya o bişi diilde düm gece kuponun tutmaması kötü oldu.. 4 tl ye 1300 tl alacaydık... onun 500 tl sini yiyip, 800 tl si ile devreden spor totoyu alacak kuponu yapacaydık...şimdi ne yiyebiliyoruz ne de kipon yapabiliyoruz...vay **
Estetük,
Niye tavan olmadık henüz? Bi yorum alsaydık en grafiklisinden....??
Sen tek atışta hangi telefonu aldığımı tahmin et ama git lazziya maçında yat :) olcek şey mi bu şimdi?
[quote=flexy;464572]Sen tek atışta hangi telefonu aldığımı tahmin et ama git lazziya maçında yat :) olcek şey mi bu şimdi?[/quote]
yani..yani...ianılmaz bişi arkadaş...o kadar teorisi de vardı.. Laz-Lazyiyo mAÇI 2 OLUR HACI YANİ..ACABA NERDE DÜŞÜNCE HATASI YAPTIM... HIMMM...Lazio..Laz ı ayır....İO.... hımmm .. I: In O:Out... hımm..bi girersin bi çıkarsın. yani beraberlik hımm.. yok ya..Lazio, Lazyiyo senaryosu daha mantıklı idi:::
[quote=flexy;464572][B]Sen tek atışta hangi telefonu aldığımı tahmin et[/B] ama git lazziya maçında yat :) olcek şey mi bu şimdi?[/quote]
zor değildi..simartfone olmayıp hala satışta olan bi o telefon var:::
[QUOTE=Astatin;464575]zor değildi..simartfone olmayıp hala satışta olan bi o telefon var:::[/QUOTE]
.dng.dng.dng.dng
yaw acaba Opsiwan, TSnin bu hafta FB yi yenmesini sağlayabilir mi
[QUOTE=Astatin;464577]yaw acaba Opsiwan, TSnin bu hafta FB yi yenmesini sağlayabilir mi[/QUOTE]
olabilir .. ..
Ranalım lütfen. :D
[QUOTE=Astatin;464577]yaw acaba Opsiwan, TSnin bu hafta FB yi yenmesini sağlayabilir mi[/QUOTE]
Insallh abi yensin yani yenerse iyi olur pivan aliriz , pivan iyidir yani..:D:D
[B][U]7 ekimden itibaren tüm Vadeli İşlem ve Opsiyon sözleşmelerinde açılış saati:09:10,öğle tatili bitiş saati:13:55 olarak değiştirilmiştir.[/U][/B]
Gözden kaçmasın...
[quote=selçuklu;464580]olabilir .. ..[/quote]
size kanım çok ısındı size kardişş diyebilir miyim:p
[quote=aslan;464581]Ranalım lütfen. :D[/quote]
olur ama yokuş aşşa...:p
[quote=Astatin;464619]size kanım çok ısındı size kardişş diyebilir miyim:p[/quote]
Vay arkadaş,
Onca pereye tilifon almış. Bi Kanının sıcaklığını ayarlıyamıyo..:..::..:
[quote=obsidyen;464586]Insallh abi yensin yani yenerse iyi olur pivan aliriz , pivan iyidir yani..:D:D[/quote]
abi şimdi benim bildiğim Kuzeyin Yiğit uşakları iki maç üst üste destan yazamiyir...diğer yandan FB de kötü oynuyor hatta bizim işyerindeki arkdaşlar FB ile baklavasına maç ayarlasana diyirler... acaba berabere mi biter...eşhedü...
geliyim gidiyim aynı yirde :) hadi ekşın daa
[quote=Astatin;464624]abi şimdi benim bildiğim Kuzeyin Yiğit uşakları iki maç üst üste destan yazamiyir...diğer yandan FB de kötü oynuyor hatta bizim işyerindeki arkdaşlar FB ile baklavasına maç ayarlasana diyirler... acaba berabere mi biter...eşhedü...[/quote]
Estetük,
bu durumda Sizin işyerindeki arkadaşlar acil FB ile maç yapsa. Onun sonucuna göre yenerlerse, FB aleyhine oynasan, [B]biz de baklava yesek[/B] mantıklı olmaz mı?
Huni'm nerde benim? :)
[quote=flexy;464633]Huni'm nerde benim? :)[/quote]
Bıyır...
[img]https://www.hartsport.com.au/images/11877.jpg[/img]
[QUOTE=excali;464639]Bıyır...
[img]https://www.hartsport.com.au/images/11877.jpg[/img][/QUOTE]
Saol patron .brv :..:
Dalır graşıyo.
Disko disko partizaniii.....lelele.lelele
[QUOTE=excali;464648]Dalır graşıyo.
Disko disko partizaniii.....lelele.lelele[/QUOTE]
aynı anda endeks'e de veriyler :(
[quote=flexy;464652]aynı anda endeks'e de veriyler uy uy uy[/quote]
Numero olmasın?
[quote=excali;464631]Estetük,
bu durumda Sizin işyerindeki arkadaşlar acil FB ile maç yapsa. Onun sonucuna göre yenerlerse, FB aleyhine oynasan, [B]biz de baklava yesek[/B] mantıklı olmaz mı?[/quote]
11 i tamamlıyamıyoruz hacı..iki eksk var..senle fileks gelirseniz olur:D
[quote=excali;464648]Dalır graşıyo.
Disko disko partizaniii.....lelele.lelele[/quote]
[quote=flexy;464652]aynı anda endeks'e de veriyler :([/quote]
disko disko faşizan:D
[QUOTE=Astatin;464657]11 i tamamlıyamıyoruz hacı..iki eksk var..senle fileks gelirseniz olur:D[/QUOTE]
hacı biz sadece baklava içün gelsek olma mı? :..:
[quote=Astatin;464657]11 i tamamlıyamıyoruz hacı..iki eksk var..senle fileks gelirseniz olur:D[/quote]
Röptışımbırlı Abzürdyen bubayla fileksi sizin takımı tamamlar bence...
Şinci son kararımı açıklıyorum..
FB-TS: 1x2 (opsi net sinyal vermediğinden)
GS alır, BJK da alır...
Sürprizlere gelince, Fiorentina beklenenin aksine Lazio ya çakar.. Everton M. City yi yiyebilir...
ama muhtemeln bu tahminlerin bir kısmı tutmaz, ayrıca diğer maçlar da çok pis..demekki bu hafta da devredecek..evet abi en güzeli..bu hafta oynamayak haftaya 1 trilyon olunca oynarık..teprik ederim..çözdüm olayı..hehehehehe
[quote=excali;464666]Röptışımbırlı Abzürdyen bubayla fileksi sizin takımı tamamlar bence...[/quote]
olduuu.. yemek bulunca giriş, iş görünce sıvış ha..yimezler...
neyse hep ciddi konuşuyoruz..az biraz geyik yapak.... vob günlükte 92500 altı kapatırsa haftaya gorkunç olur...yada olabilir...
Düşüş için hacim düşük değil mi?
[quote=Astatin;464668]Şinci son kararımı açıklıyorum..
FB-TS: 1x2 (opsi net sinyal vermediğinden)
GS alır, BJK da alır...
Sürprizlere gelince, Fiorentina beklenenin aksine Lazio ya çakar.. Everton M. City yi yiyebilir...
ama muhtemeln bu tahminlerin bir kısmı tutmaz, ayrıca diğer maçlar da çok pis..demekki bu hafta da devredecek..evet abi en güzeli..bu hafta oynamayak haftaya 1 trilyon olunca oynarık..teprik ederim..çözdüm olayı..hehehehehe[/quote]
ah opsi patron yaw..dün gupon yatmayaydı 1300 tl lik guponla alırdık bu hafta spor totoyu...o 1300 tl lik guponu merak eden varsa 650 TL ye satabilirim:D