geçmiş olsun sn teo, Allah sabır versin...
Printable View
geçmiş olsun sn teo, Allah sabır versin...
Sn Teo bence söylemeyin. Hasta psikolojisi sadece iyi oacağına inanır. Aksini düşünmek istemez. Benim annem lösemiden öldü. 6 ay ömür biçtiler, 2,5 sene yaşadı.Kendisi kanser olduğunu tahmin ettiğini söyledi ise de Biz kendisine kan hastalığı olduğunu ayrıca yaşlı olduğu için kanser bile olsa ölümcül olmayacağını ikna etmeye çalıştık. Kan ve oksijen takviyesiyle ümidini kırmadan 2,5 sene hemde yakınmadan yaşadı. Bir gün bile ölümü anmadı.
Gerçekçi olacam derken babanızı 2 ay önceden hayattan koparmayın.
[quote=jerfin;84271]ben biliyorum takıldığını da, sen neden açıklama gereği hissettin..:..:[/quote]
Gülüp gececeğine acıklama yazdıgın için olmalı:)
Sn Teo geçm,ş olsun acil şifalar dilerim.Böyle birşeyi ben söyleyemezdim
dostlar
bu dji kapanışı ne kadar can yakacak
32500 altından kapatma fırsatı verse bari
Obamahükümetinin ipotekli ve sorunlu ev sahiplerine yönelik yeni birpaketin hazırlanacağı ve kurtarma planı bağlamında bu mağdurlarayardım edileceği söylentileriydi piyasaları yukarı çıkartan. Bu haberin yansıması ile sanki bütün yukarda bahsettiğimiz sorunlarıunutturdu. Alışlar başladı ve endeksler yeşilde kapanmasını bildi.
syn teo,geçmiş olsun.Allah size sabırversin.şu anda yaşamakta olduğunuz duyguları inanın çok iyi anlıyorum.babanızın sosyo kültür seviyesi kaldırmaya müsaitse,bilmesi onun en doğal hakkı diye düşünürüm.
[QUOTE=QUEEN;84295]Obamahükümetinin ipotekli ve sorunlu ev sahiplerine yönelik yeni birpaketin hazırlanacağı ve kurtarma planı bağlamında bu mağdurlarayardım edileceği söylentileriydi piyasaları yukarı çıkartan. Bu haberin yansıması ile sanki bütün yukarda bahsettiğimiz sorunlarıunutturdu. Alışlar başladı ve endeksler yeşilde kapanmasını bildi.[/QUOTE]
sıktı artık bu paketlerde.. tam dow can çekişirken, bir paket çıkartıyorlar ortaya.. bilinçli yapılıyor bunlar.. sadece zamanını geciktirebilirler bu çöküşün..
[QUOTE=teo;84258]Yok Mbm , durum kötü, pankreas kanseri dediler, 2 aydan fazla yaşamaz diyorlar, elimden bir şeyde gelmiyor, kendisine de söylemedim.Bu yaşta herşeyin başı sağlıkmış yeni anladım..
Teşekür ederim...[/QUOTE]
Sevgili Teo,
Bu durumu bilmek hastayı sona hazırlamaktan başka bir işe yaramaz.
Üstelik doktorunki sadece [B]tahmin[/B].
Babamı kaybetmeden bir sene önce doktorlar her an ölümünü bekliyoruz dediler.
Bir koca yıl geçti bu süreçte.
Erkek evlat olarak çektiğimi ben bilirim.
Kanser konusunda Adana'daki doktor Ömer Coşkun'un ciddi çalışmaları var.
Sitesini bir incele istersen.
Denemedik deyip pişman olmamak için...
[url]http://www.tansalp.com/index.php[/url]
Geçmiş olsun Allah'tan şifa dilerim.
[QUOTE=abilag;84298]Sevgili Teo,
Bu durumu bilmek hastayı sona hazırlamaktan başka bir işe yaramaz.
Üstelik doktorunki sadece [B]tahmin[/B].
Babamı kaybetmeden bir sene önce doktorlar her an ölümünü bekliyoruz dediler.
Bir koca yıl geçti bu süreçte.
Erkek evlat olarak çektiğimi ben bilirim.
Kanser konusunda Adana'daki doktor Ömer Coşkun'un ciddi çalışmaları var.
Sitesini bir incele istersen.
Denemedik deyip pişman olmamak için...
[url]http://www.tansalp.com/index.php[/url]
Geçmiş olsun Allah'tan şifa dilerim.[/QUOTE]
şarlatanın teki o adam..
[quote=parderi;84291]Sn Teo bence söylemeyin. Hasta psikolojisi sadece iyi oacağına inanır. Aksini düşünmek istemez. Benim annem lösemiden öldü. 6 ay ömür biçtiler, 2,5 sene yaşadı.Kendisi kanser olduğunu tahmin ettiğini söyledi ise de Biz kendisine kan hastalığı olduğunu ayrıca yaşlı olduğu için kanser bile olsa ölümcül olmayacağını ikna etmeye çalıştık. Kan ve oksijen takviyesiyle ümidini kırmadan 2,5 sene hemde yakınmadan yaşadı. Bir gün bile ölümü anmadı.
Gerçekçi olacam derken babanızı 2 ay önceden hayattan koparmayın.[/quote]
Geçmiş olsun Sn. Teo, Sn. Parderi'ye katılıyorum ben de bana kalırsa da açıklamayın, ayrıca bunu bilmesinin ona ne yararı olacak ki? Hissettirmemeye çalışın, Kanserle mücadelede moral büyük önem arz ediyor diye biliyorum. Allah'tan umut kesilmez, şifalar dilerim babanıza. Allah yardımcınız olsun.
teo abi çok geçmiş olsun......hiç bir zaman ümit kesilmez süre yada zaman denen şey farklılıklar gösterebilir........
bence en kısa zamanda durumu anlatmanız babanız açısından daha iyi olacaktır(sizler açısından da)......
bence hayata bu durumu hep beraber kabul ederek devam etmelisiniz.....
acil şifalar dilerim....ALLAH yardımcınız olsun.....