[QUOTE=truva;84294]dostlar
bu dji kapanışı ne kadar can yakacak
32500 altından kapatma fırsatı verse bari[/QUOTE]
Şu anki verilerle yarınki açılış rakamı : 32,275
Printable View
[QUOTE=truva;84294]dostlar
bu dji kapanışı ne kadar can yakacak
32500 altından kapatma fırsatı verse bari[/QUOTE]
Şu anki verilerle yarınki açılış rakamı : 32,275
[quote=jerfin;84297]sıktı artık bu paketlerde.. tam dow can çekişirken, bir paket çıkartıyorlar ortaya.. bilinçli yapılıyor bunlar.. sadece zamanını geciktirebilirler bu çöküşün..[/quote]
Adam birşeyler yapmak zorunda. Naapsın, beyaz sarayda ping pong mu oynasın:..::..:, ama yercekımı kanunu var, düşüşe care yok!!
Teo kardeşim,
Ben söylememenden yanayım.Kimse kimsenin yaşama sevincini elinden almamalı.Hastalar kendi kendilerine durumlarını biryerlere oturtuyor.Söylersen birdaha gözlerine bakamasın.Kalan zamanın kıymetini bil en güzel paylaşımı gerçekleştir.Paylaşmaya fırsat bulamadığın herşeyi paylaş .Keşke diyeceğin birşey bırakmamaya gayret etmeni tavsiye ederim.Böyle bir tecrübem olduğu için tavsiye edebildim.Şifalar diliyorum.
[QUOTE=jerfin;84299]şarlatanın teki o adam..[/QUOTE]
Ürünlerin fiyatları cüzzi oduğu için, umut tacirliği yapmıyor gibi bir izlenim aldım sitesinden.
Şahsı hakkında detaylı bilgim yok.
syn teo bu konuda benim de fikrim ve tecrübelerim der ki..söylenmemesi daha makuldur.düşünün bi kere.hiçbirimiz ölecegimiz anı bilmiyoruz.tıbben babanız için bu bilinen bi noktada olabilir.ama yine de bilmemek o anı sınırlandırmamak daha dogru.zaten ölüm insana gelir..siz söylemeseniz de gelir..bunu bildiginizi onun da bilmesi sadece onu üzer sizin için sizi uzcegini bildgi için üzülür.ben hayatta ikisini de yaşadım .1.derece yakınlarımda.bilen ve bilmeyen arasındaki olumluluk bilmeyen lehine.tıbben de olsa kimse ölcegini bilmemeli.bence asıl o an ölümün gerceklestigi andır..hayatta kimsenin son kez yapcagı bişey yoktur.herkes defalarca yapmak ister.insanın dogasına aykırı drı zaten.ve dedigin gibi bi insan ölcegini anlar. tabi cok zor bi karar.ama inanın böylesi daha iyi olur..
[quote=baraniko57;84304]Teo kardeşim,
Ben söylememenden yanayım.Kimse kimsenin yaşama sevincini elinden almamalı.Hastalar kendi kendilerine durumlarını biryerlere oturtuyor.Söylersen birdaha gözlerine bakamasın.Kalan zamanın kıymetini bil en güzel paylaşımı gerçekleştir.Paylaşmaya fırsat bulamadığın herşeyi paylaş .Keşke diyeceğin birşey bırakmamaya gayret etmeni tavsiye ederim.Böyle bir tecrübem olduğu için tavsiye edebildim.Şifalar diliyorum.[/quote]
Aslında bu cok tartısmalı bır konu, sanki durumunu bılse daha ıyı bana gore, tabıı kı bu kişinin yapısına karakterıne göre de değişebilir, durumunu bılmek o ınsanın hakkı dıye dusunuyorum, geregı gıbı sevdıklerıyle vedalasmasına ızın verılmelı.
her insanın psikolojisi aynı olmayabilir.kimisine hasta olduğunu söylersiniz kalan ömrünü doya doya yaşamak ister bunun için çabalar.kimiside nasılsa öleceğim der ve hayata küsebilir kendini bırakabilir.böyle birşey olursa bence çok kötü olur.sayılı gün biçilen bir insanın birde karşınızda hayata küsüp yıkıldığını görürseniz daha çok üzülürsünüz.ve kimsede o insanın hasta olduğunu öğrendiğinde vereceği tepkiyi bilemez.ne oğlu ne kızı ne eşi ne anası ne babası.yani benim babam metanetli adamdır hastalığını öğrensede üzülmez bunu kabullenebilir falan diyebilirsiniz.ama gerçek böyle olmayabilir.
ben olsam söylemezdim.diğer yandan rutin hayatından uzaklaştırıp daha dolu dolu yaşaması için teşvik ederdim.
Sayın (müsadenizle Sevgili) Teo, geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
[QUOTE=VOBiX;84302]Şu anki verilerle yarınki açılış rakamı : 32,275[/QUOTE]
bu kadarcık mı yani:))
Teo dostum , büyük geçmiş olsun.
Allahtan şifa diliyorum.
Allah sizlerede sabır ve metanet versin.
[quote=jerfin;84299]şarlatanın teki o adam..[/quote]
canlı yarında dayak yedi,
[URL]http://www.haydi.net/haber_devam.asp?haber_id=6075[/URL]
Saadet partisi Yrd. Doç. Dr. Ömer Çoşkun'u Belediye Başkan adayı olarak gösterdi
[URL]http://yenisafak.com.tr/YurtHaberler/?t=06.02.2009&i=167634[/URL]
[QUOTE=abilag;84305]Ürünlerin fiyatları cüzzi oduğu için, umut tacirliği yapmıyor gibi bir izlenim aldım sitesinden.
Şahsı hakkında detaylı bilgim yok.[/QUOTE]
benim annemde 1 yıl önce kanserden vefat etti sn.abilag.. ve çok araştırdık biz de.. çaresizlik kadar berbat bir duygu yok.. sattıkları bildiğin otlar işte.. ve adam hakkında açılmış bir sürü soruşturma var..