teo abi,
sabir ve huzur sizinle olsun. cok gecmis olsun.
Printable View
teo abi,
sabir ve huzur sizinle olsun. cok gecmis olsun.
Sayın abilag,
Tıp pozitif bir bilim dalıdır.Tahmin dediğiniz ise istatiksel veriler sonucu ortaya çıkan ağırlıklı ortalamaya benzer.Bir en yükseği bir de en düşüğü vardır.Fakat sonsuzuna rastlanmamıştır.İlgili şahsın emek verdiği bitkilerle tedavi ise modern tıptan çok daha eski olmasına ve gelişmiş ülkelerde her geçen gün ilginin artmasına rağmen(rant çok yüksek), Sayın jerfin'e katılmadan edemeyeceğim.Ülkemizde ona buna herşeye iyi gelir denilerek süpermarketlerde dahi satılan fakat Sağlık Bakanlığı'ndan izin alamadıklarından, Tarım Bakanlığından gıda izni alarak her derde deva diye satışa sunulan bu ürünlerden medet ummalımıyız? umacaksak ta hekimin bilgisi ve izniyle olmalı diye düşünmekteyim.
[QUOTE=jerfin;84313]benim annemde 1 yıl önce kanserden vefat etti sn.abilag.. ve çok araştırdık biz de.. çaresizlik kadar berbat bir duygu yok.. sattıkları bildiğin otlar işte.. ve adam hakkında açılmış bir sürü soruşturma var..[/QUOTE]
Bilgi için teşekkürler.
Ancak bu konuda ola ki biri mucize bir ilaç bulsa onkoloji endüstrisinin bunu engelleyeceği ve şarlatan diye suçlanacağı da bir gerçek.
[quote=abilag;84316]Bilgi için teşekkürler.
Ancak bu konuda ola ki biri mucize bir ilaç bulsa onkoloji endüstrisinin bunu engelleyeceği ve şarlatan diye suçlanacağı da bir gerçek.[/quote]
Bu yazdığınıza katılmıyorum.
Mucize bir ilaç bulunsa bile, onkoloji endüstrisi gibi bir sektör üzerine balıklama atlar. Çünkü çıkartacağı ilacın patentinden birçok para kazanılır.
Ülkemizde şarlatan dense bile amerika bu kişiyi ülkesine davet eder ve çalışmalarına orada devam etmesini ister.
Bir zamanlar zakkumla tedave eden bir doktor vardı ne olduğunu hatırlıyormusunuz?
Ülkemizde şarlatan dendi. Ciddiye alınmadı.
Amerika davet etti buyur bize göster dedi.
Sonuç olarak küçük bir kanser grubunda çok çok az bir etki olduğu görüldü ancak piyasada etkinliği daha fazla olan dolu ilaç olduğundan adamlar teşekkür ederek güle güle dediler.
[B]Şimdide yukarı plans yapma zamanı.. [/B]
Muhtemelen 32.225 seviyelerinden ve üstünden açılış olacaktır..
32.575 te kuvvetli direnç mevcut..Burayı geçebilirsek 32.600 - 32.850 aralığı zor bir bölge.
Eğerki geçilebilirse 32.850 - 33.250 pembe kanal hareketine gireriz..
Olası ralli durumları 33.750 seviyelerinde son bulacaktır.
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=gbmm5xf3iyhoegsputwo.png][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/gbmm5xf3iyhoegsputwo.png[/IMG][/URL]
Sayın Teo bana göre hastalıgı kendisine uygun bir dille alıştırarak söyleyin ama doktarların iki aylık ömrü kaldı tarafını kesinlikle söylemeyin ,birlilik beraberlik içerisinde ailece bu durumun üstesinden geleceginizi aşılamaya çalışıp moral ve motivasyonu en yüksekte tutmaya çalışın tekrar geçmiş olsun
Selamlar arkadaşlar, fırsat buldukça takip eden okuyan sessiz çoğunluktan ayrılıp, okuyan yazan azınlık tarafına adım atalım.
Teo'ya geçmiş olsun dileklerimle sabırlar diliyorum.
sn. teo geçmiş olsun
2 ay dediklerine bakmayın. çevremde örnekleri var 3 ay diyolar kişi 1 yıl daha yaşayabiliyor.
Özel mesaj göndermiş arkadaşlara cevap yazamıyorum."Pm atabilme Hakkı İçin 50 adet mesajınız Forumda Bulunması Gerekir."
Yarın için önemli direnç seviyeleri 32200,32500,32900 tahminimce açılşta 32200 kırılmış olacak ve açılış 32200-32500 arası olacak spot açılana kadarbu arada git geller olacagı için 32200 e yaklaşıldıkça uzun 32500 e yaklaşıldıkça kısa yapılarak geceye uzun pozisyonda girenler imkb açılana kadar zararı sıfırlayabilirler ,spot açıldıktan sonrada 32500 kırılıp 32900 den tekrar dönüş başlayabilir
sevgili teo ateş düştüğü yeri yakar...çok geçmiş olsun...aklınla değil...kalbinle karar ver...
[quote=teo;84277]Arkadaşlar ben bir şey danışmak istiyorum sizlere,Sizlerinde fikrini alayım artık bizler aile sayılırız, günlerimiz 8 saat beraber geçiyor.
Ben her zaman fikren çok demokrat ve özgür bir insanım, aklımdakilerinide hiç saklamadan söylerim.
Bir insanında kendi hastalığı hakkında bilgi sahibi olmasına her zaman inanırım,kimsenin bir şey saklamaya hakkı olmadığını düşünürüm.
Ama bu sefer yapamadım.
Doktorlar hastaya kendi durumunu açıklamıyor Türkiye'de, hep yakınlarına söylüyorlar.
Sizce ben bu durumu babama söylemelimiyim.
Kendi başıma gelince sağlıklı düşünemedim...[/quote]
Geçmiş olsun Teo, çok üzüldüm. Allah sabır versin sana ve ailene. Sanırım söylemek doğrusu, hem kalan zamanı beraber en iyi şekilde geçirmek için, hemde onun yapmak istediklerini yapabilmesi için.